HonditaCBR Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Astazi, 25 septembrie va avea loc Cupa Aradului a Campionatului National de Raliuri, la ora 17.00 va incepe in fata primariei prima probla, la 18.00 la VIK la proba a doua. Detalii aici : http://autonovo.ro/stiri/sport_auto_un_par...p_2009_609.html Cine vine ? Poate ma duc si no sa fie nimeni dintre voi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Poate ma duc si no sa fie nimeni dintre voi.... o sa fie precis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 o sa fie precis mah,sa-mi bag ceva-n toba ta...ca mi-ai dat in spaima azi...frumoasa trecere,dupa KTM pe R1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 NISTE POZE PROASPETE DE LA CALIFICARI...VINERI 25.09.2009 ....CAM PUTINE CA M-AM DUS CA DE OBICEI - - CU BATERIILE DESCARCATE SI AM RENUNTAT LA BLITZ - INCLUSIV SI LA DETALII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 mah,sa-mi bag ceva-n toba ta...ca mi-ai dat in spaima azi...frumoasa trecere,dupa KTM pe R1... trebuia sa te salut cumva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 nu prea o fost asa fain la "raliuri" Mesaj completat mah,sa-mi bag ceva-n toba ta...ca mi-ai dat in spaima azi...frumoasa trecere,dupa KTM pe R1... Fiind vorba de R-uri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) NISTE POZE PROASPETE DE LA CALIFICARI...VINERI 25.09.2009 ....CAM PUTINE CA M-AM DUS CA DE OBICEI - - CU BATERIILE DESCARCATE SI AM RENUNTAT LA BLITZ - INCLUSIV SI LA DETALII Extraordinar de frumos a fost, mi-a placut de spectacolul oferit de Argesanu, Keleti ( care ar trebui sa isi ia motocicleta ca tot pe 2 roti era ) si mai era cineva cu un Evo 6 alb care a facut cel mai frumos derapaj (controlat) . Cred ca am vazut toti ce inseamna EVO Mesaj completat nu prea o fost asa fain la "raliuri" din moment ce nu te atrage asa ceva nu are cum sa nu te plictiseasca Editat Septembrie 25, 2009 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Pe el il atrag torpilele pe 2 roti...el nu stie ce ii frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Pe el il atrag torpilele pe 2 roti...el nu stie ce ii frumos...din moment ce nu te atrage asa ceva nu are cum sa nu te plictiseasca biggrin.gif din moment ce traseul ii foarte usor nu ii nimic ce se imi atraga atentia,ma asteptam la o mica rasturnare sau vreun accident dar nu s-a intamplat nimic:scratch: + ca majoritatea masinilor or fost \"Evo-uri\" raliurile nu prea is faine drifturile is faine si oricum nu se pot compara masinile cu motoarele Editat Septembrie 26, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 ma asteptam la o mica rasturnare sau vreun accident dar nu s-a intamplat nimic Pentru asta mergi pe DN7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 (editat) Pentru asta mergi pe DN7 asta vrea accidente?,vezi stirile protv,nu se poate fara. :lol:eu merg zilnic pe dn 7. Editat Septembrie 26, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 asta vrea accidente?,vezi stirile protv,nu se poate fara. :lol:eu merg zilnic pe dn 7. la tv vad zilnic mai palpitant ii live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Cateva poze si de la mine cu masinile de raliu. Am trecut aseara prin fata pe la primarie si m-am oprit sa fac cateva poze pe " night mode " . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 :D Ia conservele de aici,rapid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 :D Ia conservele de aici,rapid! Dl Kato, nu te enerva, nu e sanatos ca-ti face tensiune mare,,.. lasa oamenii ca mai sunt carora le plac si masinile.. mai ales astea de raliu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 :D Ia conservele de aici,rapid! poate ar trebui sa facem un forum,conserve.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Ia conservele de aici,rapid! Te sustin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Te sustin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 poate ar trebui sa facem un forum,conserve.ro Pe topicul asta am voie sa vorbesc de orice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 (editat) Pe topicul asta am voie sa vorbesc de orice... cine o zis ca nu,hai vorbeste. , ce iti mai face manuta? Editat Septembrie 27, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 ia loganu masina de raliu cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 cine o zis ca nu,hai vorbeste. , ce iti mai face manuta? Manuta e bine, mersi pt intrebare.. am indreptat-o in sfarsit ca era cam blocat cotul dupa ghips.. peste 2 sapt ma duc la control si dupa aia urmeaza sa incep sa lucrez sa fie ca inainte.. ca deocamdata n-am forta in ea... In rest imi plac masinile de raliu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 (editat) Manuta e bine, mersi pt intrebare.. am indreptat-o in sfarsit ca era cam blocat cotul dupa ghips.. peste 2 sapt ma duc la control si dupa aia urmeaza sa incep sa lucrez sa fie ca inainte.. ca deocamdata n-am forta in ea... In rest imi plac masinile de raliu.... mi se pare mie sau ai lipsit azi din gramada spre varfuri ? sau nu poti inca sa mergi cu mobra ? Editat Septembrie 27, 2009 de ar88rol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) Manuta e bine, mersi pt intrebare.. am indreptat-o in sfarsit ca era cam blocat cotul dupa ghips.. peste 2 sapt ma duc la control si dupa aia urmeaza sa incep sa lucrez sa fie ca inainte.. ca deocamdata n-am forta in ea... In rest imi plac masinile de raliu.... bine,am inteles ,recupereazate si scoate mobra din garaj Editat Septembrie 28, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 mi se pare mie sau ai lipsit azi din gramada spre varfuri ?sau nu poti inca sa mergi cu mobra ? Am lipsit, da, din cauza motivelor mentionate mai sus.. bine,am inteles ,recupereazate si scoate mobra din garaj De ce ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate