ar88rol Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Am lipsit, da, din cauza motivelor mentionate mai sus.. De ce ?? insanatosire grabnica iti doresc atunci sa apuci si tu unpic de timp bun de o iesire doua inainte de iernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) POZE DE LA IESIREA DE DUMINICA LA VARFURILE AICI app Rolly tu esti ala cu R1 asai? ca banuiam ca te stiu de undeva Editat Septembrie 28, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 insanatosire grabnica iti doresc atunci sa apuci si tu unpic de timp bun de o iesire doua inainte de iernat Mersi, asa sper si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Mereu tineri...emisiunea de pe Motomagia de la adunarea motoveteranilor de la Tismana! dati sonorul tare http://www.wattbitmotors.ro/Filme/27092009001.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 ia loganu masina de raliu cica Mai, nus ce sa zic... A fost SUPERRRR... Loganul, nu credeam sa poata sa faca asa ceva, cred ca s-au facut modificari la greu in ele. ce sa zic. scuze de intarziere, dar abea duminica noaptea am ajuns de la Barzava si acu am modificat pozele, am si o gramada de filmulete, dar nu prea am timp sa le unesc si sa le pun pe un deva sa le vedeti, as putea sa le trimit pe mail, daca se poate ocupa cineva de ele. Sunt super... ..... Mesaj completat .... ..... Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 mitsubishi lancer evolution VIII face tot acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) Mesaj completat mitsubishi lancer evolution VIII face tot acolo Vorbesti cumva de ala alb?... si-a rupt fuzeta... mai frate, de unde draci a aparut Hamaroiu asta ca eu nu l-am pus...?? Editat Septembrie 28, 2009 de ovisey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Ovisey, pozele sunt super faine.. dar Savu ce a reusit sa faca cu Lancer-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) Ovisey, pozele sunt super faine.. dar Savu ce a reusit sa faca cu Lancer-ul? Mai, nu stiu sigur, am auzit ca s-a dat peste cap, dar l-am vazut cand a coborat si a venit pe roti, ii curgea rezervorul si facea galagie ca Dracu.. Na, se poate ocupa cineva de filmulete ca e pacat ca sunt super faine, eu nu am timp si nici nu am prea facut de astea pana acu... Nicu, pacat ca n-ai venit, merita... Mesaj completat Ia uite ce a adus pisica... Mesaj completat Mai, nu stiu sigur, am auzit ca s-a dat peste cap, dar l-am vazut cand a coborat si a venit pe roti, ii curgea rezervorul si facea galagie ca Dracu.. Na, se poate ocupa cineva de filmulete ca e pacat ca sunt super faine, eu nu am timp si nici nu am prea facut de astea pana acu... Nicu, pacat ca n-ai venit, merita... Mesaj completat Ia uite ce a adus pisica... Scuze, lui Savu ii curgea radiatorul, nu rezervorul.. Editat Septembrie 28, 2009 de ovisey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 tara cu 80% din soferi dobitici! http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/zi-...rdut-viata.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 tara cu 80% din soferi dobitici! http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/zi-...rdut-viata.html pai cum sa fie ei atenti cand ei vb la telefon, se uita dupa femei :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Mai, nu stiu sigur, am auzit ca s-a dat peste cap, dar l-am vazut cand a coborat si a venit pe roti, ii curgea rezervorul si facea galagie ca Dracu.. Scuze, lui Savu ii curgea radiatorul, nu rezervorul.. mersii pt informatii, pacat pt masina aia, m-o placut mult tara cu 80% din soferi dobitici! http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/zi-...rdut-viata.html R.I.P asa imi dau seama de fiecare data ca eu am avut noroc... Atentie multa pe sosele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) R.I.P R.i.P romania Editat Septembrie 28, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 R.i.P romania Ce sai faci.Pacat pt chopperist.Manevra din al doilea accident daca am inteles bine...nu era tocmai cea potrivita.Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) Ce sai faci.Pacat pt chopperist.Manevra din al doilea accident daca am inteles bine...nu era tocmai cea potrivita.Pacat. We Live In Romania,Get Used To It Editat Septembrie 28, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Am lipsit, da, din cauza motivelor mentionate mai sus.. De ce ??haide,recupereazate , si cand ai chef de o plimbare cu mobrele,mai incet si cu opriri...,santem alaturi de tine. :ok Editat Septembrie 29, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 De ce ??haide,recupereazate , si cand ai chef de o plimbare cu mobrele,mai incet si cu opriri...,santem alaturi de tine. :ok Mersi foarte frumos pt sustinere, fac tot posibilul ca sa-mi revin cat mai repede si poti sa fii sigur ca o sa te anunt la prima mea iesire ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Mersi foarte frumos pt sustinere, fac tot posibilul ca sa-mi revin cat mai repede si poti sa fii sigur ca o sa te anunt la prima mea iesire ... toti pt unu, unu pt toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 toti pt unu, unu pt toti! Tuuu, te plictisesti...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) stiti ca in arad este un ciupacabra? Editat Septembrie 29, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 stiti ca in arad este un ciupacabra? ce este ala?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) stiti ca in arad este un ciupacabra? Ce-i cu pocitania aia de pichinez ? Editat Septembrie 29, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Cateva faze din filme romanesti si cea mai tare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 BAI FRATILOR .,PESTE TOT NUMAI ACCIDENTE ,CE SE INTAMPLA?,26-28 ZI NEAGRA? .,NUMAI ASTA GASEST PE FORUM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) BAI FRATILOR .,PESTE TOT NUMAI ACCIDENTE ,CE SE INTAMPLA?,26-28 ZI NEAGRA? .,NUMAI ASTA GASEST PE FORUM... da,cam asa e ,plin de accidente Editat Septembrie 29, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate