HonditaCBR Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 problema 1 : unde e barul asta ? prblema 2 : i-l lasi sa se ia de mine ? UNDE E BARUL? Treceti podul de Aradul Nou..si imediat pe partea dreapta-... inainte de benzinarie.... viz-a-vis de hotel XeMar... Swartelf.. ai zis ca esti baiat mare.. descurca-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Treceti podul de Aradul Nou..si imediat pe partea dreapta-... inainte de benzinarie.... viz-a-vis de hotel XeMar...Swartelf.. ai zis ca esti baiat mare.. descurca-te CINE STIE LA CE SA REFERIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 CINE STIE LA CE SA REFERIT termina cu prostiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 termina cu prostiile ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 TOMY Si tu esti din Ineu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 ineu-bocsig-arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 tu pune mana si ia-ti carnetul, nu te lua de cei mai mici ( cu un an ) si cu experienta mai multa pe motor app:cine cu ce vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 app:cine cu ce vine? Cu tramvai sigur nu veniti , nu circula ! Cu autobus iara nu , ca nu are voie sa treaca podu ! Incredibil ... a ramas optiunea de , sau titit`u ! Poate vreti sa beti mult , veniti pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 app:cine cu ce vine? Eu vin cu nevasta si cu ăl micu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Eu vin cu nevasta si cu ăl micu Asta ii buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Asta ii buna Tu daca tot nu vii ai putea sa ne duci de acasa si acasa caci noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) .... putea sa ne duci de acasa si acasa caci noi ... Poate tu... Ma mir ca nu a intrat in functiune filtrul forumului Daca vreau sa scriu c u r toazie cateodata iese iese poponeatzatoazie Editat Octombrie 22, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Tu daca tot nu vii ai putea sa ne duci de acasa si acasa caci noi Nu ii vorba ca nu as venii , ca n-am alta treaba ! Da nu stiu de ce presimt ca se va fuma mult acolo si eu nu ma impac nici cum cu fumu de tigara Mai bine stau in frig de cat in fum de tigara ! Poate va fac o vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Da, stiu Roman nyelv e destul de grea si fara artificii de limbaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Da, stiu Roman nyelv e destul de grea si fara artificii de limbaj ma refeream la mijlocul de transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) ma refeream la mijlocul de transport Stiu Dar eu nu ma refeream la tine Hondita500 nu a inteles ce am scris Si din moment ce vin cu sotia, nu-mi fac griji despre transport Ea este o doamna si ma primeste in masina ei (care e pe numele meu ) Editat Octombrie 22, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) StiuDar eu nu ma refeream la tine Hondita500 nu a inteles ce am scris Si din moment ce vin cu sotia, nu-mi fac griji despre transport Ea este o doamna si ma primeste in masina ei (care e pe numele meu ) la post-ul asta m-am referit "QUOTE (paul89 @ Oct 22 2009, 12:33 PM) * app:cine cu ce vine? Eu vin cu nevasta si cu ăla micu tongue.gif " la asta am vrut sa dau reply Editat Octombrie 22, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 ce (cuvant urat) !!! " In urma cresterii accizelor si deprecierii leului in raportul cu euro, managerii de la Price Waterhouse Coopers au calculat ca benzina se va scumpi cu 20 de procente. Astfel, un litru de benzina care costa astazi 4 lei va costa 4.8 lei incepand cu 1 ianuarie 2010 " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 ce (cuvant urat) !!! " In urma cresterii accizelor si deprecierii leului in raportul cu euro, managerii de la Price Waterhouse Coopers au calculat ca benzina se va scumpi cu 20 de procente. Astfel, un litru de benzina care costa astazi 4 lei va costa 4.8 lei incepand cu 1 ianuarie 2010 " POATE SA O SCUMPEASCA CAT VREA,DACA ITI PLACE SA MERGI PE DOUA ROTI,FACI SACRIFICII,(FUMEZI,BEI MAI PUTIN ....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (FUMEZI,BEI MAI PUTIN ....) Sau DELOC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 No seervuuuusss ! Daca stie cineva, ceva de lucru pentru zilele de Sambata / Duminica,rog sa ma anunte pentru ca baiatu' este f. curios. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Astfel, un litru de benzina care costa astazi 4 lei va costa 4.8 lei incepand cu 1 ianuarie 2010 " Nu stiu de unde le scoti, dar nu managerii de c a c a t de la PWC stabilesc pretul benzinei, asta e clar Ci marii jucatori de pe piata carburantilor, de manutza cu guvernul Romaniei, care inca nu exista Mesaj completat Later edit: Avem guvern, aceeasi ministri Cred ca in Romania s-a inventat meseria de ministru Acelasi individ e mutat la diverse ministere in functie de interesele de turma Turma lor, nu a noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 poponeatzatoazie apai asta ii ceva cuvant in genul "difosfopiridinnucleotidpirofosfataza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate