Lutzifer Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 numai ca eu cred ca explicatia e alta.... VA PLICTISITI RAU! Da ce sa facem altceva ? De lucru nu este , bani nu mai avem sa merem draq la plimbare ... deci belim ochii la comp si vorbim prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Da ce sa facem altceva ? De lucru nu este , bani nu mai avem sa merem draq la plimbare ... deci belim ochii la comp si vorbim prostii Asta se poate si langa un vin fiert... (suc/bere...ma rog).... e mai placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Asta se poate si langa un vin fiert... (suc/bere...ma rog).... e mai placut sifon cu pita, ca-i criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 sifon cu pita, ca-i criza Pita cu scuipici ... nici sifon numai trebe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 eu am de asta vara ocupatie , ia bagati ochiu AICI poate va intereseaza ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 eu am de asta vara ocupatie , ia bagati ochiu AICI poate va intereseaza ceva Adica te apuci de cantat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 na..uit' aici... nici asta sa nu incercati acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Adica te apuci de cantat ? nu m-am apucat de cantat, doar promovez melodii noi si cam tot ce apare nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 na..uit' aici... nici asta sa nu incercati acasa... Eu as incerca asta acasa , in Globul de ATLAS Da nu cred ca as avea succes prea mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 nu m-am apucat de cantat, doar promovez melodii noi si cam tot ce apare nou Apropo's de promo... mi-e dor de niste gospel de ala de la mama lui (neaparat neagra ) din tara lui Obama. Au aia niste coruri de se ridica blana pe spinare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Apropo's de promo... mi-e dor de niste gospel de ala de la mama lui (neaparat neagra ) din tara lui Obama.Au aia niste coruri de se ridica blana pe spinare Ai incercat pe trilulilu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) Apropo's de promo... mi-e dor de niste gospel de ala de la mama lui (neaparat neagra ) din tara lui Obama.Au aia niste coruri de se ridica blana pe spinare apropo poate iti palce melodia asta sau vrei altceva mai ghetto? sau melodii de la playforchange asta e superba si aici originalul Editat Noiembrie 4, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 apropo poate iti palce melodia asta sau vrei altceva mai ghetto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) mi-e dor de niste gospel de ala de la mama lui Poate la asaceva te referi ... ca si gen de muzica. Un prunc de 10 ani ... sigur stiti melodia ! Editat Noiembrie 4, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Un prunc de 10 ani ... sigur stiti melodia ! normal SNOW-Informer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Superrr totul.... 10 + Ca sa fiu mai exact dau un nume :Mahalia Jackson... bunica cunoaste meserie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) ca artisti pereferati ascult 2Pac,Bob Marley,Lenny Kravitz,Michael Jackson,Lil Wayne,Akon,Edward Maya,Play & Win. despre ei gasiti mai multe la mine pe site makaveli8music si daca vreti orice melodie Buzz pe mess si se rezolva. orice de pe youtube etc. Bob Marley Live Editat Noiembrie 4, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 ca artisti pereferati ascult 2Pac,Bob Marley,Lenny Kravitz,Michael Jackson,Lil Wayne,Akon,Edward Maya,Play & Win Da nu te-o intrebat nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Da nu te-o intrebat nimeni si ce daca nu mo intrebat nimeni poate vrea careva ceva muzica de calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 UP MAKA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 si ce daca nu mo intrebat nimeni poate vrea careva ceva muzica de calitate Nu trebe sa o iei in serios... ma gandiam ca sti de gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 bah....io parca stiam ca gospelul suna a ceva de genu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) Mda ... ai nimerit-o din plin Editat Noiembrie 4, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Nu trebe sa o iei in serios... ma gandiam ca sti de gluma se scrie GANDEAM, oricum nu trebuie sa o iei in serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 se scrie GANDEAM, oricum nu trebuie sa o iei in serios Bine mah Hai ca nu citesti degeaba toata ziua pe net ! Ai invatat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate