Makaveli Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 apai sincer.. am fost de multe ori in nerv si daca stai de vorba cu unii.. saracii te miri ce mai auzi.... impresiile lui muc cel mic in adancul narii..... dar e dur asta vara la nerv pe strand am stat la masa cu ratza si inca una , aia ce se lauda ca ii ia tataso motor din germania si ca ea o mers cu masina 320 ,cica are cip de viteza masina, si cand am intrebat-o cati ani ai zice 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) asta vara la nerv pe strand am stat la masa cu ratza si inca una , aia ce se lauda ca ii ia tataso motor din germania si ca ea o mers cu masina 320 ,cica are cip de viteza masina, si cand am intrebat-o cati ani ai zice 16 cand iesim in oras si o vedem..o intrebam daca i-o venit CBR-ul ? :) LACRIMI !!! " 36*C afara si eu cu curea de protectie pentru spate, geaca de piele si casca bine izolata....:|:|:|:|:| ? http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoU...nerId=144759223 Editat Noiembrie 25, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 cand iesim in oras si o vedem..o intrebam daca i-o venit CBR-ul ? :D LACRIMI !!! " 36*C afara si eu cu curea de protectie pentru spate, geaca de piele si casca bine izolata....:|:|:|:|:| ? http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoU...nerId=144759223 tare statusul cum numai pe hi5 poti gasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 asta vara la nerv pe strand am stat la masa cu ratza si inca una , aia ce se lauda ca ii ia tataso motor din germania si ca ea o mers cu masina 320 ,cica are cip de viteza masina, si cand am intrebat-o cati ani ai zice 16 so fi oprit copilul la o bere,ai vb . cu cine nu trebuia Mesaj completat apai sincer.. am fost de multe ori in nerv si daca stai de vorba cu unii.. saracii te miri ce mai auzi.... impresiile lui muc cel mic in adancul narii..... dar e dur =raceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) cand iesim in oras si o vedem..o intrebam daca i-o venit CBR-ul ? :) LACRIMI !!! " 36*C afara si eu cu curea de protectie pentru spate, geaca de piele si casca bine izolata....:|:|:|:|:| ? http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoU...nerId=144759223 nu mai fiti rai ma, va bateti joc de pasiunea lipsita de stiinta a fetei, totata lumea se maturizeaza odata si odata Editat Noiembrie 26, 2009 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 loool cum sa o pui pe Lore pe aici.Acuma stiu de vine zici si povestile de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 so fi oprit copilul la o bere,ai vb . cu cine nu trebuiaMesaj completat =raceala ca copil ca ii fata la 16 ani Mesaj completat loool cum sa o pui pe Lore pe aici.Acuma stiu de vine zici si povestile de mai sus. simplu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 ca copil ca ii fata la 16 ani pai e minora ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 hai ca ati reusit sa fiti offtopic si pe topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 hai ca ati reusit sa fiti offtopic si pe topicul asta normal,te miri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 GunShotBride...Inuman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 GunShotBride...Inuman! Si eu care credeam ca stapanesc limba engleza.... Se pare ca m-am inselat, trebuie sa ma intorc la faculta, macar un an Are cineva vreo idee ce ar insemna Mireasa Impuscaturii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) Mult prea tare Editat Noiembrie 26, 2009 de Black Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 E uimotor cum se adapteaza pustoaicele astea la ''jungla virtuala dintre octeti''... Inca din primele clipe ale existentei lor pe bytes adopta limbajul ala simpatic cu un ''k'' la fiecare doua cuvinte, ''tz'' din belsug si o engleza rupta parca din Gara de Nord... Se poate face chiar o cercetare pe tema asta! Dar probabil ar fi o inutilitate totala... Altfel m-as fi apucat eu! Singura speranta e sa se maturizeze si ele la un moment dat...cum zicea cineva mai inainte. Au vreo sansa?.... (E retorica! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Singura speranta e sa se maturizeze si ele la un moment dat...cum zicea cineva mai inainte. Au vreo sansa?.... (E retorica! ) eu zic ca da, toti cred ca la varsta aceea, chiar mai devreme zic eu am vrut sa fim " la moda " sau sa iesim in evidenta cu ceva... bine eu unul debil fiind faceam te miri ce tampenii.. nu eram agramat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 bine eu unul debil fiind faceam te miri ce tampenii.. nu eram agramat tareeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 eu zic ca da, toti cred ca la varsta aceea, chiar mai devreme zic eu am vrut sa fim " la moda " sau sa iesim in evidenta cu ceva... bine eu unul debil fiind faceam te miri ce tampenii.. nu eram agramat Tu esti exceptie de la regula.Ti-ai pus neuronii aia in miscare mai devreme.Bine ar fi daca macar jumatate din tinerii de azi ar fi ca si tine,tara ar avea un viitor asigurat.Mai ma uit si eu pe saiturile astea ale voastre si ma minunez inca de ce se poate scrie,ma refer la limbaj.Ma intreb cum naiba se mai inteleg cu cei mai in varsta.Problema e ca daca-i pui sa scrie o propozitie coreKt ,tot vei vedea o scapare din hi5.Ce demonstreaza cu asta,nu prea pricep,poate candva,cineva o sa faca o teza de doctorat cu acest curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 ,poate candva,cineva o sa faca o teza de doctorat cu acest curent. Kato, nu ma provoca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 ba mosule,ia sa te vad... Doctor economist ,m-as mandri cu asemenea prieten. Pana atunci fiti eroul lumii ptr o clipa,se poate! http://www.tackfilm.se/en/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Problema e ca daca-i pui sa scrie o propozitie coreKt ,tot vei vedea o scapare din hi5. pai unii scriu corect, dar scriu tampenii, iti dau exemplu de perle la BACALAUREAT, atrag atentia ca sunt fapte reale, nu bancuri, citez : Mihai Eminescu si-a intitulat poezia "Din valurile vremii..." vrand sa sugereze vremea si apoi nu a mai continuat titlul din nu stiu din ce motiv s-a razgandit si a inceput strofa I. Manole a pus-o pe Ana la zid si a inceput sa o lucreze... Biologie:Planta carnivora dupa ce ramane fara hrana isi ia radacinile in spinare si pleaca dupa hrana in tarile calde. In 1877 trupelor rusesti li s-a permis sa traverseze teritoriul Romaniei, impreuna cu tancuri si avioane, iar romanii le-au dat mancare si cazare contracost. Nechifor Lipan statea " pe spate cu fatza in jos" Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decit in scris. Dupa caderea Imperiului roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara. Limba romana are la baza latina bulgara, amestecata cu elemente de daca si o groaza de cuvinte slabe. In secolul al XV-lea, limba vorbita de popor era considerata vulgara si n-o vorbea nimeni. Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In "Scrisoarea a treia" se desfasoara batalia de la Rovinari. Geografie-scris:Scrie 5 orase importante din Ro; -Bucureshti -Iashi -Timishoara -Constantza -Clujna-Poca in luceafarul caragiale vb despre cate stele sunt pe cer In anul 1965,s-a construit pod peste Oceanul Pacific. mai are rost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Manole a pus-o pe Ana la zid si a inceput sa o lucreze... Asta ii cea mai dura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 La mulți ani ISHMAEL Âşi tot ce îți doreÂşti să se împlinească!!! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 La mulți ani, Ishmael! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 daca voi ziceti... La Multi Ani Ishmael Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 daca voi ziceti... La Multi Ani Ishmael Apropos... demult am vrut sa te intreb, o poza mai .. recenta n-ai? Sunt tare curioasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate