paul89 Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Oaaai Paul te bat jur.Esti OK sper.Bine ca n-am fost si eu ca ma faceam si eu cu un "iepure". nu am nimic stai calm,am avut tot echipamentul pe mine, mi-o fugit "curu" in curba ca era nisip si eram prea inclinat sa fac ceva ...asta este Mesaj completat uite ca am intarziat, da numa acuma am apucat sa citesc topicu cu update. Multumesc frumos, sa imi traiti alaturi si voi ! o fost ziua ta sau ii ? oricum la multi ani,multa sanatate si fericire Mesaj completat nu am nimic stai calm,am avut tot echipamentul pe mine, mi-o fugit "curu" in curba ca era nisip si eram prea inclinat sa fac ceva ...asta esteMesaj completat o fost ziua ta sau ii ? oricum la multi ani,multa sanatate si fericire deci azi la ce ora in Nerv ? Mesaj completat apropo Cote(black wolf) mersi ca mi-ai zis ieri sa imi las prelata pentru motor sub dacie ... si cand am ajuns la 23-00 acasa tot sub dacie era Mesaj completat am uitat sa specific " mi-ai zis ieri sa imi las prelata pentru motor sub dacie ca mi-o iei tu in 5 min " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 deci azi la ce ora in Nerv LA 18-19 VI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 am uitat sa specific " mi-ai zis ieri sa imi las prelata pentru motor sub dacie ca mi-o iei tu in 5 min " prietenii , astia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 prietenii , astia ... Tuuuu... vii in Nerv sau iara zici ca nu te-a anuntat nimeni.....? Mesaj completat Plin de motociclisti si motocicliste aici salut tuturor Bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 atatatea planuri mai faceti, mai putine vorbe si mai multe fapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 prietenii , astia ... exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 atatatea planuri mai faceti, mai putine vorbe si mai multe fapte Ma nu te mai lua de toata lumea.... it is freedom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 nu m-am luat de nimeni doar am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Tuuuu... vii in Nerv sau iara zici ca nu te-a anuntat nimeni.....? Nu tin minte sa fi zis asa ceva . Nu pot , am musafiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Nu tin minte sa fi zis asa ceva . Nu pot , am musafiri pe cine? io mis la tine si nu-i nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Am tot vazut ca il lauzi si-l recomanzi pe Gabi cu orice prilej.Vreau sa spun ca acu' ceva ani am vopsit carenele complete de la o motocicleta la el. A cerut un pret cam ridicat, i-am spus ca platesc oricat, dar sa iasa bine.Am platit in avans si apoi am fost nevoit sa ii dau carenele de 2 ori inapoi la revopsit. Prima data aveau scurgeri de vopsea, a doua oara a motivat ca era de vina filtru de la cabina, vopseaua prezentand dese particule de impuritati. Cat despre termenul de executie, deseori nu era de gasit la telefon, si mereu intervenea cate ceva, ca sa lungeasca data finalizarii promisa. Poate ca s-a mai experimentat omul intre timp si ma insel eu asupra prezentei meserii care acum o exercita bine, dar asta a fost experienta mea cu el, si oricine poate sa ia aminte optional. Eu il recomand pe Gabi pe baza experientei pe care am avut-o cu el. Dupa cum unii bine stiu, in primavara, un mosh biciclist, cu dioptrii de plus infinit, mi-a taiat calea iar ca sa-l pot evita am fost nevoit sa fac o manevra spectaculoasa la care, cand eram pe la 10 km/h, am tarntit motorul de pamant! Ei, in zilele alea imi trebuia un vopsitor si nu aveam idee de nici unul; Gim mi l-a recomandat pe Gabi care s-a ocupat de motor foarte bine si a fost un baiat de mare caracter cu mine. Este a doua oara cand il recomand de cand postez aici, deci nu cred ca i-am facut reclama gratuita... Cand l-am recomandat prima oara, am mentionat si defectele lui si anume ca il gasesti greu pe telefon (recomandat este sa mergi direct la el acasa) si practica preturi mai mari decat ceilalti vopsitori dar cu un mare plus de calitate (cel putin eu nu pot sa ma plang...). Pe P.M. i-am scris la paul89, iar el poate sa confirme, ca omul e mai greu de gasit pe telefon si mai bine incearca acasa la el. All in all, eu incercam sa ajut pe cineva...Daca el merge la Gabi sau la altcineva e optiunea lui. Daca stiam doi vopsitori buni ii recomandam pe amandoi, sincer... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Eu il recomand pe Gabi pe baza experientei pe care am avut-o cu el. Dupa cum unii bine stiu, in primavara, un mosh biciclist, cu dioptrii de plus infinit, mi-a taiat calea iar ca sa-l pot evita am fost nevoit sa fac o manevra spectaculoasa la care, cand eram pe la 10 km/h, am tarntit motorul de pamant! Ei, in zilele alea imi trebuia un vopsitor si nu aveam idee de nici unul; Gim mi l-a recomandat pe Gabi care s-a ocupat de motor foarte bine si a fost un baiat de mare caracter cu mine. Este a doua oara cand il recomand de cand postez aici, deci nu cred ca i-am facut reclama gratuita... Cand l-am recomandat prima oara, am mentionat si defectele lui si anume ca il gasesti greu pe telefon (recomandat este sa mergi direct la el acasa) si practica preturi mai mari decat ceilalti vopsitori dar cu un mare plus de calitate (cel putin eu nu pot sa ma plang...). Pe P.M. i-am scris la paul89, iar el poate sa confirme, ca omul e mai greu de gasit pe telefon si mai bine incearca acasa la el. All in all, eu incercam sa ajut pe cineva...Daca el merge la Gabi sau la altcineva e optiunea lui. Daca stiam doi vopsitori buni ii recomandam pe amandoi, sincer... Numai bine! ma duc dupa Anul Nou ca totusi nu vreau sa il deranjez in perioada asta si oricum nu prea stau bine cu bugetul ,oricum mersi robert inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Nu tin minte sa fi zis asa ceva . Nu pot , am musafiri Ba ai zis,.. cand ne-am intalnit la Vama.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Ba ai zis,.. cand ne-am intalnit la Vama.... Poate la vama veche ca aici , nu am fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 de 1 dec dam o tura prin orasul nostru minunat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Apropos... demult am vrut sa te intreb, o poza mai .. recenta n-ai? Sunt tare curioasa.... n-ai ce vedea oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 (editat) de 1 dec dam o tura prin orasul nostru minunat? Orasul minunat in care Primarul trimite acasa in posta afise sau biletele (cum vreti sa le numiti) " shantajiste " cu mesajul: " ca, daca mai vreti ca Aradul sa se dezvolte in continuare votati pe " Orasul asta minunat ? Editat Noiembrie 29, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 (editat) baaaaai ,de ce nu ramane poza cea noua la avatar?? e 128 x 115, are 22.1kb, asa ca se incadreaza..... gata, merge Editat Noiembrie 29, 2009 de branconier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 garcea tu esti tata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) n-ai ce vedea oricum... Da' macar am idee cu cine "stau de vorba"... mersiii Editat Noiembrie 30, 2009 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 garcea tu esti tata ? as zice ca ...da "garcea" transformat in "branconier" cu timpu... stiu ca literar e "braconier" dar la vremea aia nu stiam dar tu? ca nu te vad de fum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 maine fiind 1decembrie,o mica defilare prin oras ? dupa aia ne retragem in Nerv la o vorba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 maine fiind 1decembrie,o mica defilare prin oras ? dupa aia ne retragem in Nerv la o vorba ? bine la ce ora?hotareste cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 hmmm .azi a fost vreme buna.... sper si maine...daca va fi .atunci voi iesi si eu cu moto putin ) asa de ziua nationala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 eu sugerez inainte de 6 sa fie mai cald ... "Maine 13° C | 8° C " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate