sabin_sbz Postat Decembrie 26, 2003 Share Postat Decembrie 26, 2003 Asta este motocicleta mea, prima de altfel. Am cumparat-o din Germania chiar de 1 decembrie. Am adus-o in tara si am inmatriculat-o....nu am mai apucat sa ma plimb din cauza vremii, dar vine PRIMAVARA si atunci sper sa ne vedem cu totii cu bine pe 2 roti. Kawasaki ZXR 400, an de fabricatie 1996, 65 de cai putere, vit max inca nu stiu, in talon scrie 203 dar.... ....las pozele sa vorbeasca de la sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Decembrie 26, 2003 Share Postat Decembrie 26, 2003 Sa o stapanesti sanatos! Sincer, nu stiam si nu ma asteptam sa fie chiar atat de puternica!! E o fiara!! Bafta si drum lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Decembrie 26, 2003 Share Postat Decembrie 26, 2003 Frumoasa!... sa o stapanesti sanatos si sa va distrati impreuna pe cat mai multe curbe in 2004.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 26, 2003 Share Postat Decembrie 26, 2003 superba. sa o stapinesti sanatos si fara incidente. ne vedem la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Ianuarie 10, 2004 Share Postat Ianuarie 10, 2004 Super motocicleta!!! Cat zici ca ai dat pe ea? S- o stapanesti sanatos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 31, 2004 Share Postat Ianuarie 31, 2004 E o super motocicleta....super motocicleta de 400 MULT NOROC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 1, 2004 Share Postat Februarie 1, 2004 E faina;s-o stapanesti sanatos! Ce sunt chestiile alea care ies/intra din/in rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Februarie 1, 2004 Share Postat Februarie 1, 2004 Dak merge la fel de bine precum arata,e bestiala.Chiar... cat te-a ajuns cu totul? P.S. S-o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 1, 2004 Share Postat Februarie 1, 2004 E faina;s-o stapanesti sanatos!Ce sunt chestiile alea care ies/intra din/in rezervor? Kestiile alea sunt facute ca sa capteze aerul si sa-l bage la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 2, 2004 Share Postat Februarie 2, 2004 Kestiile alea sunt facute ca sa capteze aerul si sa-l bage la motor Wow, marfa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Februarie 3, 2004 Share Postat Februarie 3, 2004 Bafta si la plimbari cit mai multe,fara evenimente!!!! poate dai si niste date: consum ,greutate???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 Seamana nu? Merge super fain si sa o stapanesti sanatos... Grija la "gaz" daca esti la inceput... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Februarie 5, 2004 Autor Share Postat Februarie 5, 2004 Ai facut motorul? Intr-adevar seamana intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate