A n d y Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Salutare Cine ma poate ajuta cu reperele 1, 2 si 14 din schema de mai jos? Reperul 3 deja il am. Schema este de la un sistem de prindere (Y163) pentru suportii de la cutiile laterale (Wingrack E140, E141, E150 sau E151) facute de GIVI pe sistemul monokey. Imi trebuie pentru a fixa sistemul de prindere sus-mentionat pe o Honda Transalp XL650V. Ca si standard de calitate pe care il urmaresc, reperele respective trebuie sa poata sustine (... cu succes, fara a ceda) cate o cutie cu bagaje de 20-25 kg inclusiv la zdruncinaturi si socuri care o sa si le ia pe drumuri foarte proastre si drumuri forestiere. PS: sau mi-ar fi de ajutor si daca cineva are acest sistem de fixare si vrea sa "scape" de el". Contact: Andy PM e-mail Yahoo Messenger 0723 622.680 Editat Aprilie 14, 2009 de A n d y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Nu inteleg exact ce vrei ... Din titlul topicului inteleg ca vrei suporti pt side case, iar in topic scrie ca vrei nu stiu ce piese ... Editat Aprilie 14, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Nu inteleg exact ce vrei ... Din titlul topicului inteleg ca vrei suporti pt side case, iar in topic scrie ca vrei nu stiu ce piese ... Am nevoie sa montez asa ceva pe motocicleta: Ce se vede in poza am deja. Pentru a fixa suportii aia pe motocicleta imi trebuie sistemul de prindere adica toata tarasenia aia din prima schema. Din toata fiarele alea eu le am deja pe cele numerotate cu 3 (supporto pedana/footpegs support). Deci imi mai trebuie reperele 1 (ponte post./rear bridge), 2 (supporto post./rear support) si 14 (supporto fraccia/blinker support) din schema. Restul reperelor sunt suruburi, piulite si saibe pe care le gasesc. Asadar, problema mea are 2 rezolvari: gasesc pe cineva sa-mi faca reperele 1, 2 si 14 la standardele de calitate de care vorbeam in primul post sau gasesc pe cineva care are tot sistemul de fixare din prima schema (sau cel putin reperele de care am nevoie) sau poate aduce sistemul ala de fixare la un pret normal/atractiv. PS: in titlu scrie ca am nevoie de sistemul de fixare al suportilor pentru side-case-uri pe motocicleta... Editat Aprilie 14, 2009 de A n d y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Am nevoie sa montez asa ceva pe motocicleta: Ce se vede in poza am deja. Pentru a fixa suportii aia pe motocicleta imi trebuie sistemul de prindere adica toata tarasenia aia din prima schema. Din toata fiarele alea eu le am deja pe cele numerotate cu 3 (supporto pedana/footpegs support). Deci imi mai trebuie reperele 1 (ponte post./rear bridge), 2 (supporto post./rear support) si 14 (supporto fraccia/blinker support) din schema. Restul reperelor sunt suruburi, piulite si saibe pe care le gasesc. Asadar, problema mea are 2 rezolvari: gasesc pe cineva sa-mi faca reperele 1, 2 si 14 la standardele de calitate de care vorbeam in primul post sau gasesc pe cineva care are tot sistemul de fixare din prima schema (sau cel putin reperele de care am nevoie) sau poate aduce sistemul ala de fixare la un pret normal/atractiv. PS: in titlu scrie ca am nevoie de sistemul de fixare al suportilor pentru side-case-uri pe motocicleta... ...tu le vrei hom made sau originale...giwi? daca ai putina rabdare o sa trec eu pe la eprezentanta Honda saptamana asta sa vad daca vind pe repere si daca da cat costa...ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 ...tu le vrei hom made sau originale...giwi?daca ai putina rabdare o sa trec eu pe la eprezentanta Honda saptamana asta sa vad daca vind pe repere si daca da cat costa...ok? Merci de ajutor. Voi alege varianta care apare prima... ori home made ori originale Givi (daca le gasesc la un pret convenabil). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 Deci, nimeni... nimic?!? Inteleg ca au fugit din tara toti cei priceputi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Deci, nimeni... nimic?!? Inteleg ca au fugit din tara toti cei priceputi? sau stau ascunsi ce vrei tu sa faci nu e greu dar necesita niste ore de munca , este vorba de lucruri manufacturate nu de produse de serie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 sau stau ascunsi ce vrei tu sa faci nu e greu dar necesita niste ore de munca , este vorba de lucruri manufacturate nu de produse de serie no comment... sti tu de ce... detalii suplimentare iti pot da la rosu - intreaba-ma cand ma vezi. Si revenind (pentru cei care stiu ca munca inseamna timp consumat si efort depus): inca n-am gasit ce-mi trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Salutare Cine ma poate ajuta cu reperele 1, 2 si 14 din schema de mai jos? Reperul 3 deja il am. Schema este de la un sistem de prindere (Y163) pentru suportii de la cutiile laterale (Wingrack E140, E141, E150 sau E151) facute de GIVI pe sistemul monokey. Imi trebuie pentru a fixa sistemul de prindere sus-mentionat pe o Honda Transalp XL650V. Ca si standard de calitate pe care il urmaresc, reperele respective trebuie sa poata sustine (... cu succes, fara a ceda) cate o cutie cu bagaje de 20-25 kg inclusiv la zdruncinaturi si socuri care o sa si le ia pe drumuri foarte proastre si drumuri forestiere. PS: sau mi-ar fi de ajutor si daca cineva are acest sistem de fixare si vrea sa "scape" de el". Contact: Andy PM e-mail Yahoo Messenger 0723 622.680 atingerea standardele de calitate impun dimensionarea pieselor, cunoasterea rezistentei materialelor si testarea prototipului. Astea inseamna costuri mai mari decat produsul de serie. Daca vrei ceva manufacturat ieftin este OK, dar daca vrei ceva manufacturat, garantat si ieftin inseamna ca esti si sarac si cu pretentii. Editat Aprilie 15, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) Incepe sa-mi para rau ca nu am precizat din primul post: NU VA BAGATI IN SEAMA AIUREA daca nu aveti de spus nimic relevant pe tema acestui topic... asa cum sunteti obisnuiti sa faceti in general pe astfel de forumuri si in particular pe acesta. Va voi fi recunoscator vesnic daca faceti asa ceva... @yuk: nu stiu de unde ai extras tu ipotezele folosite in deductia logica pe care ai incercat-o mai sus... sau nu este o deductie... o fi o lema... Dar fi atent: 1. nu am facut nicaieri referire la pretul pe care l-as da pe reperele "manufacturate"... si oricum nu pricep ce te freaca pe tine... 2. ceva-u' ala manufacturat de care vorbesti tu poate fi supradimensionat dpdv al rezistentei... si nu mai trebuie atatea testari... da' tot nu inteleg de ce te bagi in seama... te pricepi sa faci asa ceva si vrei sa-mi faci o oferta?!? 3. nu inteleg nici ce te f*te grija de caracterul si situatia mea... sau poate vorbeai generic (caz in care imi retrag punctul 3. si incadrez aspectul discutat la punctul 1.)... da' nici sarac cu duhu' nu-i prea bine si nici femeile nu e uameni. Noroc bun! Si repet: va multumesc daca ramaneti la subiectul pe care l-am deschis: cine are de vanzare sistemul ala sau cine poate face un sistem d-ala teapan? Editat Aprilie 16, 2009 de A n d y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Balanule tu esti ? Daca nu le gasesti si cauti sa le faci incearca si la Cristi Ionescu (str. Vointei , nr. 15, Prelungirea Ghencea) . @yuk , daca nu ai ce sa spui , taci naibii din gura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 16, 2009 Autor Share Postat Aprilie 16, 2009 Balanule tu esti ? Daca nu le gasesti si cauti sa le faci incearca si la Cristi Ionescu (str. Vointei , nr. 15, Prelungirea Ghencea) . @yuk , daca nu ai ce sa spui , taci naibii din gura ! Salut Remus, io's. I-am scris si lui Cristi pe topicul pe care l-a deschis, cel cu atelierul lui si i-am trimis si PM, insa inca nu mi-a raspuns... astept sa vad ce-mi zice si el. Merci de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate