pinnutz_789 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 cine stie un mecanic care se pricepe f bine la moto? eventual care lucreaza la yamaha sau.. nu neaparat. imi puteti da un mail, sau un nr de tel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Incearca la nea Mitica de peste podul din Balcescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Am eu un Yamaha FZ6 "nerevizuit". Vezi PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 m-ar interesa si pe mine sa ma lamureasca un mecanic bun ce cunoaste modelele de yamaha FZR. am un FZR 600 R din 95' si nu mai am nevoie de carene si far si vroiam sa le dau pt cineva cu un fzr din 92'. diferenta dintre modele e ca cel din 92 e cu un singur far cu lupa iar al meu e genesisul 2 faruri in forma de romb. intebarea e daca potrivesc carenele de pe deltabox 2 (95) pe deltabox 1 (92)? pls e urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate