Bazil88 Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Un prieten are nevoie de sfaturi, eu am avut candva nipru dar nu-mi mai amintesc de loc cum sta treaba cu pinionul de marsarier. Pe scurt tipu a luat motorul cu, Cutia de viteze modificata (din marsarier a fost facuta vit. 5a) el vrea sa revina la marsarier deci a luat si pinionul de marsarier si un ax primar nou dar ceva nu se bugheste, oare ce? mai jos va pun pozele trimise de el poate reusiti sa ne ajutati cu sfaturi pareri, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 ..pai mai bine sa o vinda asa,ca sint multi doritori de a 5-a,sau sa o dea la schimb cu una normala...e pacat sa "resurubareasca"in ea mai ales ca e fier rusesc.....crezi ca o sa "cada"ca inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Ianuarie 25, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2006 da sunt de acord si eu as fi lasat a-5-a dar ... ce sa faci daca el asa vrea si totusi ai idee cum sta treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Vzi ca la marsarier mai e un pinion intermediar, care nu apare in pozele tale. Ala inverseaza sensul cutiei si se prinde pe un ax mic de capacul din spate al cutiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Ianuarie 25, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2006 Vzi ca la marsarier mai e un pinion intermediar, care nu apare in pozele tale. Ala inverseaza sensul cutiei si se prinde pe un ax mic de capacul din spate al cutiei. da ai dreptate insa vreau sa te mai intreb un lucru, ce parerea ai de axul cel nou este o diferentza acolo la ultimii dinzi (este model mai nou,este de alt tip...???) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Asa e , din poze lipseste un pinion care sta pe un ax secundar si inverseaza turatia de iesire. Difrenta dintre cele 2 axe nu cred sa afecteze, pur si simplu au "uitat" sa intre cu strungul sa separe in 2 pinioane partea aia din cap. Personal am vazut atatea ciudatenii pe piesele de Dnepr si in general la sovietice incat nu ma mai mira nimic. Sa vezi chin 2 ore sa inchid o cutie de Dnepr pana mi-am dat seama ca unul din fusuri e STRAMB din fabrica (era nou) ni nu cadeau rulmentii in locas Sfatul meu e sa o lasi asa in 5 trepte si sa faci schimb cu alt Dneprist, sunt multi care plang dupa cutie in 5, marsarierul nu foloseste oricum la mare branza decat daca mergi cu atas. In locul tau as lasa cutia in 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Un prieten are nevoie de sfaturi, eu am avut candva nipru dar nu-mi mai amintesc de loc cum sta treaba cu pinionul de marsarier. Pe scurt tipu a luat motorul cu, Cutia de viteze modificata (din marsarier a fost facuta vit. 5a) el vrea sa revina la marsarier deci a luat si pinionul de marsarier si un ax primar nou dar ceva nu se bugheste, oare ce? mai jos va pun pozele trimise de el poate reusiti sa ne ajutati cu sfaturi pareri, etc... Heeheheee Calin vrea sa mearga iar cu spatele? Io zic sa treceti pe la Kerosen, poate va descurca el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Ianuarie 25, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2006 Heeheheee Calin vrea sa mearga iar cu spatele? Io zic sa treceti pe la Kerosen, poate va descurca el ... Nu-i vorba de Calin ci de altcineva, un tip Cristi din Maramures. Sfatul meu e sa o lasi asa in 5 trepte si sa faci schimb cu alt Dneprist, sunt multi care plang dupa cutie in 5, marsarierul nu foloseste oricum la mare branza decat daca mergi cu atas. In locul tau as lasa cutia in 5 Si eu sunt de parerea ta legat de cutia cu 5 viteze ,dar cutia nu-i a mea si omu' asa vrea (marsarier) ...no comment! este gustul lui este o idee buna chestia cu schimbul am sa-i dau ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Ianuarie 25, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2006 Alte pareri, sugestii, comentarii, idei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Pe capacul cutiei de viteze se mai monteaza un pinion secundar pe un ax! Stiu sigur ca am demontat de cateva ori cutia de nepra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Ianuarie 25, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2006 meci mult! cam asa banuiam si eu dar nu mai tineam minte si nici nu o am in fatza sa-mi amintesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 fratilor! eu am probl cu cuti. renunt la a 5-a pentru ca nu a fost modificata calumea. nu cred ca v-ar convenii si voua sa mergeti cu motorul si sa auziti zdranganind si caraind de parca ar fi plina cutia de vit de doage si alte chestii. intr-adevar ca marsalierul nu-mi foleseste la mai nimic, dar si cu a 5-a era periculos sa umblu. mersi tare de sfaturi. maine de dimineata fuga in garaj sa vad cum o rezolv. bazil88.....i'l be back mai era ceva...intre cele doua axuri principale exista o diferenta totusi... la unghiul dintilor. numarul lor este egal...9 si pe unul si pe altul...inaltimea lor este egala....dar totusi difera dispunerea lor pe circumferinta axului. cred ca e poate observa in foto. am sa vad cum pot sa-i dau de capat intr-adevar....piesele astea rusesti sunt o continua.......surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 intr-adevar....piesele astea rusesti sunt o continua.......surpriza d-aia e bun Uralu'...daca te-ai saturat de stifturi macar ai alternativa de piese bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 asha-i! eu am zis ca nu mai e bun trenu fix de rulare (ala care nu se "pupa" cu toate ca e nou) si am luat altu' acum 2 ani jumate , si e exact ca ala de la tine! numai ca nu a vrut sa-l monteze amicul ala al meu care are nipru de vreo 10 ani.... si ne-am contrazis noi , pana a inchis-o cu axu ala vechi care eu sustineamm tare , ca nu e bun ca e uzat... cu toate ca n u mai vazusem o cutie de nipru desfacuta vreodata... asta e ! piese rusesti....( chiar asha: nu vrea nimeni un tren fix de rulare? ieftin:) ) BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate