KESU Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 vreau si eu un carburator de planeta 5 sh aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 vreau si eu un carburator de planeta 5 sh aveti nu lua sh, ia unul nou ca isi merita banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 25, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2006 [nu stiu ce sa zic unii zic ca alea de la cristii cu corpul pe rotund cam ca la jawa aia veche nu prea sunt bune si mai costa si 1milion si ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 [nu stiu ce sa zic unii zic ca alea de la cristii cu corpul pe rotund cam ca la jawa aia veche nu prea sunt bune si mai costa si 1milion si ceva k68 sunt foarte bune, atentie ca sunt de mai multe tipuri (au jiglere diferite) mult mai bine decat sa iei un k 62, 63, 65 vechi si uzat. producatorul e acelasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 k68 sunt foarte bune, atentie ca sunt de mai multe tipuri (au jiglere diferite) mult mai bine decat sa iei un k 62, 63, 65 vechi si uzat. producatorul e acelasi Pai eu zic ca K62 sunt cele mai bune(proprie experiente pe ij, simson, mz) Dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 io am 2 k-65 pe ij si merita! am avut si 2 k-68 noi (luate de un prieten pt. nipru si le-am uncercat de curiozitate) si nu mi s-au parut la fel de bune.... si k-65-urile si k-68-urile pe care le-am pus pe motor aveau jicloare mari de planeta, deci erau la fel din acest punct de vedere! a! si k-68 nu erau de alea triste cu capac de plastic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 mai baieti,omu' asta vrea si el un amarat de carb de planeta5,fara suparare,toti sunteti prietenii mei,dar voi in loc sa-l ajutati,sa-i gasitii ceva ieftin,voi mai rau il ametiti,cu sfaturi de-alea:"cat de bine merge al meu cu d'ala ,cui de'alaltu'..."zau omu chiar nu are carburator,merge cu a lu' fratesau si vrea sa cumperte unu second de la voi,de preferat functional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 E clar ca e de preferat sa-si ia un K68 nou de la Tunaru, ca e mult mai bun si da consum mai mic si se regleaza mai usor. Acuma daca iti iei unul SH macar fii atent sa fie ok plutitorul, jicloarele si sa aiba garniturica buna ca sa poata etansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Ianuarie 27, 2006 Share Postat Ianuarie 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate