chopperman Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Care stiti vre-un atelier de cromare prin Brasov.Ca la Bucuresti n-am curaj dupa ce am citit pe forum.Eventual si niste preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Incearca la Metaloplast, in Bartolomeu. Nu stiu preturi, dar fac treaba bunicica. Desigur, cu conditia sa iti slefuiesti si cureti tu piesa in prealabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 daca aveti vreo pista de cromare prin brasov spunetine si noua cand veti reusi sa cromati, mar interesaa si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Da ce preturi ai aflat tu in Buc, ca mie mi se par atractive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 apropo de cromat...janta se poate croma daca are anvelopa tubeless? nu dauneaza cu ceva pe acolo...si preturi stie cineva, chiar daca aproximative? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 26, 2006 Share Postat Ianuarie 26, 2006 apropo de cromat...janta se poate croma daca are anvelopa tubeless? nu dauneaza cu ceva pe acolo...si preturi stie cineva, chiar daca aproximative? Nu stiu cum sati spun,da nare ce sa daunzeze de loc,ba chiar daca cromul e de calitate,este o etansare mai buna pt caciucul tubeles fiind suprafata mai fina si daca cei ce monteaza rotile,pun acel caciuc lichid pt etansare ...merge perfect te salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Ianuarie 31, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2006 In legatura cu cromul din Bucuresti am vorbit la un atelier de pe langa Obor cu un tip si mi-a zis de 300.000 cercul de la roata. S-a dus fratimiu si cand i-au vazut masina (un Golf 4 ceva tunat) i-au zis ca-l costa 2.000.000.Si m-am scarbit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 In legatura cu cromul din Bucuresti am vorbit la un atelier de pe langa Obor cu un tip si mi-a zis de 300.000 cercul de la roata. S-a dus fratimiu si cand i-au vazut masina (un Golf 4 ceva tunat) i-au zis ca-l costa 2.000.000.Si m-am scarbit. asta e nesimtire curata,fac preturile dupa cum vor ei ,ce nesimtiti....la asa oameni nu merita dus nici o piesa....daca asa fac cu preturile,imagineazati si cum e calitatea........mama lor de banditi... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 1, 2006 Autor Share Postat Februarie 1, 2006 asta e nesimtire curata,fac preturile dupa cum vor ei ,ce nesimtiti....la asa oameni nu merita dus nici o piesa....daca asa fac cu preturile,imagineazati si cum e calitatea........mama lor de banditi... salut In legatura cu calitatea mi-a zis fratimiu ca fac super calitate, culmea ca a vazut niste jenti pe acolo cromate, cuprate etc. Ciudat. Cel mai aiurea este ca puteau sa spuna de la inceput cat costa si gata. Am vazut ca lucrezi la un motor super marfa. Vreau sa te intreb daca as cumpara de la Exile un cadru si de la altii restul pana la o motocicleta pot sa o inscriu? Adica este legal? Ca dobitocii de la RAR habar nu au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 In legatura cu calitatea mi-a zis fratimiu ca fac super calitate, culmea ca a vazut niste jenti pe acolo cromate, cuprate etc. Ciudat. Cel mai aiurea este ca puteau sa spuna de la inceput cat costa si gata. Am vazut ca lucrezi la un motor super marfa. Vreau sa te intreb daca as cumpara de la Exile un cadru si de la altii restul pana la o motocicleta pot sa o inscriu? Adica este legal? Ca dobitocii de la RAR habar nu au. off topic...din pacate vei avea nevoie de omologare individuala si costa o groaza de bani + vama la cadru si motor ce iarasi te usuca Gasesti cadruri mult mai eftine pe ebay decit cele de la exile....si chiar cu linii super ok Uite citeva exemple .... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/250-WIDE-RI...1QQcmdZViewItem astai pt sporster e rigid super bun pretul http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SPORTY-RIGI...1QQcmdZViewItem cauta si tu si gasesti cite vrei pe ebay salut L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate