Performance Solutions Postat Decembrie 8, 2012 Share Postat Decembrie 8, 2012 (editat) E foarte bun pentru incepatori,nu ii asa de greu ... nu merge incet precum unu de 125 sa te plictisesti pe el si sa aiba un sunet absurd si nici de 1000 sa plece de sub tine fiind incepator! greu este fata de unele motoare italience din '98-99 de 1000. si fata de japonezele de 600 chiar. Nu cred ca e '93. Este modelul H daca nu ma insel si am impresia ca s-a facut doar pana in 89. E diferenta pe la cadru, carena din fata, etrierii la fel ca pe zxr750 (sunt mai mari fata de cei de la L, eu am facut upgradeul asta la mine). ZXR-ul e un motor foarte bun, totusi prea puternic pt. un incepator. Eu am carnet de vreo 2 ani si zxr in primul an, dupa enduro de 650, dupa V4 de 750, iar acum 125cc Vandusem zxr-ul unui prieten, el a cazut si l-am recuperat si vreau sa zic ca si azi inca ma surprinde placut, chiar spre teama un pic si are doar 65 de cai. Bine, in momentul asta, nu prea mai are 'look' de zxr, e ceva in genul streetfighter si usurat cam la maxim, scos senzorii in plus, taiat codita, refacut toba crapata (scurtat din yoshimura si adaugat una bucata sebring). Mai am de vazut ce fac cu suportul motor din dreapta, ca este crapat in 2 si sa dau 1/4 din cat am dat pe motor doar pt suportul ala, nu imi surade ideea PS: daca ai nevoie de oglinzi originale, iti pot oferi eu unele originale, pretul il facem impreuna. Eu nu am mai putut sa le folosesc, carena fata fiind bucatele daca 65 de cai (apropo, nu-s 65 dar ma rog) de pe zx4r te-au speriat ori nu ai reglat suspensiile alea neam ori esti tu varza... Editat Decembrie 8, 2012 de Performance Solutions Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evl Taz Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Deci, sa inteleg ca sunt singurul din Bucuresti, care acceseaza acest site si are ZXR 400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Salut. Cam ce consum are un ZXR 400 in stare buna (sincronizat, filtru curat) urban / extraurban la un mers normal, fara "curse" pe strazi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Voi ce ulei bagati in zxr 400?? cam cat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 /index.php?/topic/700661-vand-2-anvelope-fata-1-spate/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Este vreun posesor de zxr 400 din Timisoara pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapy22 Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Salutare tuturor, de curand am achizitionat un zxr 400 L din 1996 stare ok.. adica arata bine doar ca mai trebuie corectate una alta... este cineva din bucuresti? care are si pot schimba unele pareri? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate