buyuc1 Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 (editat) Am luat si eu de curand un burgman de 125 din 2004,si acum cateva zile mi s-a rupt cauciucul de la galeria de admisie,partea care intra in carburator . Are cineva asa ceva ?Aveti vreo idee cum s-ar putea repara ? Si inca ceva...se vede ca flansa de la galerie e prinsa in niste bolturi ciudate,cum pot fi desfacute ? Oare pot pune suruburi dupa ce scot chestiile alea ? Editat Aprilie 19, 2009 de buyuc1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Incearca la reprezentanta ... alea nu par a fi suruburi, ci mai degreaba niste clame, dar s-ar putea sa poti scoate doar guma, fara cotul metalic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buyuc1 Postat Aprilie 19, 2009 Autor Share Postat Aprilie 19, 2009 Tocmai aici este problema,cauciucul s-a dezlipit de tot intre timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Alea ciudate sunt suruburi iar galeria de admisie vine cu totul .100%.Spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 galeria de admisie vine cu totul .100%.Spor la treaba. ... si e vre-o 45 euro... ...mansonul de cauciuc se poate inlocui cu succes si de Teflon rezistent la caldura, benzina ,gaze, si altele ,acum problema e sa gasesti o bucata asa mare de teflon ca sa poti sa copiezi mansonul de cauciuc...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buyuc1 Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 Suruburi ? Cum asa ? Se vede ca sunt rotunjite in cap,cu ce "cheie" le desfac ? Sa zicem ca as gasi teflon,nu asta-i problema,dar cu ce il lipesc de stutul acela de meteal ?Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Suruburi ? Cum asa ? Se vede ca sunt rotunjite in cap,cu ce "cheie" le desfac ?Sa zicem ca as gasi teflon,nu asta-i problema,dar cu ce il lipesc de stutul acela de meteal ?Multumesc. Pune o bucata de furtun de cauciuc de la racordul dintre radiator si pompa de apa sau blocul motor de pe la auto, il prinzi cu 2 coliere metalice si ai rezolvat problema fara sa mai desfaci suruburi nituite, piulite ciudate, etc. Ce rost are sa te complici cu teflon si alte ciudatenii????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Pune o bucata de furtun de cauciuc de la racordul dintre radiator si pompa de apa sau blocul motor de pe la auto, il prinzi cu 2 coliere metalice si ai rezolvat problema fara sa mai desfaci suruburi nituite, piulite ciudate, etc.Ce rost are sa te complici cu teflon si alte ciudatenii????? Teflonul ciudatenie??? poate nu-l cunosti si d'aia.... ...poate o fi mai bun furtunu de cauciuc si nu oricare dala de pompa kama de udam rosiile cu el nu ??? ...eu am pus teflon,,,,, si furtun de Pexal la galeriile de admisie la cateva scutere si a mers super.... ....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) Pune o bucata de furtun de cauciuc de la racordul dintre radiator si pompa de apa sau blocul motor de pe la auto, il prinzi cu 2 coliere metalice si ai rezolvat problema fara sa mai desfaci suruburi nituite, piulite ciudate, etc.Ce rost are sa te complici cu teflon si alte ciudatenii????? chiar de ce? daca tot nu vrei sa cumperi piesa noua, cauta un furtun cu insertie de la dezmembrari auto si nu de la sectorul de irigatii agricole neprofesionale Reparatia (carpeala) de care probabil ai auzit ca se face des, era complicata daca nu aveai cotul ala si trebuie sa te prinzi direct de chiulasa Editat Aprilie 21, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Teflonul ciudatenie??? poate nu-l cunosti si d'aia.......poate o fi mai bun furtunu de cauciuc si nu oricare dala de pompa kama de udam rosiile cu el nu ??? ...eu am pus teflon,,,,, si furtun de Pexal la galeriile de admisie la cateva scutere si a mers super.... ....bafta apropo Pexal se pune la instalatii sanitare si pe la 90 de grade Celsius devine casant iar vibratiile mobrei s-ar putea sa nu fie chiar OK. Nu mai vorbesc de carburator. In acest "context" mistocareala cu furtunu' de udai tu rosiile este putin aiurea. Ai vazut vreodata un furtun de la instalatia de racire a unui buldoexcavator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buyuc1 Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 Exact asata am facut acum...am luat un furtun de radiator de dacia,am polizat bucsa aia de cauciuc putin conic...cat sa intre fortat in furtun,apoi am prins in doua coliere si gata.Merge mai bine decat atunci cand l-am cumparat.Sa vedem cat tine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Exact asata am facut acum...am luat un furtun de radiator de dacia,am polizat bucsa aia de cauciuc putin conic...cat sa intre fortat in furtun,apoi am prins in doua coliere si gata.Merge mai bine decat atunci cand l-am cumparat.Sa vedem cat tine..... Ai vazut ca se poate? Ce, iti era frica ca daca spui ce ai facut, vor rade astia de tine? Cred ca mai bine razi tu de cel cu teflonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 apropo Pexal se pune la instalatii sanitare si pe la 90 de grade Celsius devine casant iar vibratiile mobrei s-ar putea sa nu fie chiar OK. Nu mai vorbesc de carburator. In acest "context" mistocareala cu furtunu' de udai tu rosiile este putin aiurea. Ai vazut vreodata un furtun de la instalatia de racire a unui buldoexcavator? ...doar atat rezista pexal-ul? eu iti spun sigur ca poate mai mult si asta nu din carti din experienta!!! ...si te asigur eu ca nu vreau sa vad nici un furtun de la instalatia de racire a niciunui buldoexcavator....sau ma iei la bascalie...??? Cred ca mai bine razi tu de cel cu teflonul ...prietene eu am vrut ca omu sa faca ceva bun pentru motorul lui nu tiganie dar vad ca nu ai auzit pana azi ca teflonul exista si sub alta forma decat banda aia subtire pt instalatii... de ce sa rada de mine???...tu crezi ca furtunul ala rezista mai mult ca teflonul? treaba asta cu furtunul e de moment si o faci cand ramai in camp dar daca vrei intradevar sa faci o treaba ok cauti si cumperi piesa trosnita sau o inlocuiesti cu ceva mai bun...nu?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 ...doar atat rezista pexal-ul? eu iti spun sigur ca poate mai mult si asta nu din carti din experienta!!!...si te asigur eu ca nu vreau sa vad nici un furtun de la instalatia de racire a niciunui buldoexcavator....sau ma iei la bascalie...??? ...prietene eu am vrut ca omu sa faca ceva bun pentru motorul lui nu tiganie dar vad ca nu ai auzit pana azi ca teflonul exista si sub alta forma decat banda aia subtire pt instalatii... de ce sa rada de mine???...tu crezi ca furtunul ala rezista mai mult ca teflonul? treaba asta cu furtunul e de moment si o faci cand ramai in camp dar daca vrei intradevar sa faci o treaba ok cauti si cumperi piesa trosnita sau o inlocuiesti cu ceva mai bun...nu?. In primul rand, nu suntem prieteni. In al doilea rand, cand am spus teflon, nu m-am referit la acea banda subtire, ci exact la ce ai spus tu, adica la un material rigid, ceea ce nu se preteaza la aplicatia de fata. Cu asta cred ca am spus suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 In primul rand, nu suntem prieteni.In al doilea rand, cand am spus teflon, nu m-am referit la acea banda subtire, ci exact la ce ai spus tu, adica la un material rigid, ceea ce nu se preteaza la aplicatia de fata lasa ma ca ma-m lamurit de ce stii tu chiar esti convins ca nu merge si eu am tot facut garnituri pt admisie pt diferite motoare din materialul asta de vro 3 ani incoace si cu prietenia ma-m referit la faptul ca daca santem aici pe forumul asta santem ca si un fel de prieteni dar vad ca nici pe asta n'ai prins-o....oricum bafta ...imi cer scuze de la initiatorul topicului pentru discutiile off topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 lasa ma ca ma-m lamurit de ce stii tu chiar esti convins ca nu merge si eu am tot facut garnituri pt admisie pt diferite motoare din materialul asta de vro 3 ani incoace si cu prietenia ma-m referit la faptul ca daca santem aici pe forumul asta santem ca si un fel de prieteni dar vad ca nici pe asta n'ai prins-o....oricum bafta ...imi cer scuze de la initiatorul topicului pentru discutiile off topic... Cand vei invata sa scrii, poate ca vei avea macar vreo sansa sa ma gandesc la ceea ce ai stalcit in scris. Pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) Cand vei invata sa scrii, poate ca vei avea macar vreo sansa sa ma gandesc la ceea ce ai stalcit in scris. Pana atunci... Se pare ca, manometrul mai contorizeaza inca un "prieten" ........cred ca deja ai vo 10....bafta si la mai mare distrusule!!! Ontopic: Eu am o banda verde cu insertie de fibra de sticla, care nu arde, cu care bandajez si furtunele de dupa debit-metrele de aer, si etansaza perfect(nu mai are fluctuatii de turatie motorul si sta si la relanti) Editat Aprilie 22, 2009 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate