cristi cbr Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 salut. am in far bec h4 12v/55w. am gasit becuri asemanatoare doar ca albastre( ''xenon'', fara balast, in fine, cred ca stiti despre ce e vorba, se gasesc in magzine auto la vreo 15 lei bucata). becurile astea au 12v/90w. intrebarea mea e daca afecteaza cu ceva instalatia electrica a motocicletei daca pun in loc de 12v/55w bec de 12v/90w. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 salut. am in far bec h4 12v/55w. am gasit becuri asemanatoare doar ca albastre( ''xenon'', fara balast, in fine, cred ca stiti despre ce e vorba, se gasesc in magzine auto la vreo 15 lei bucata). becurile astea au 12v/90w. intrebarea mea e daca afecteaza cu ceva instalatia electrica a motocicletei daca pun in loc de 12v/55w bec de 12v/90w. ms vreau si eu un bec d ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 20, 2009 Autor Share Postat Aprilie 20, 2009 vreau si eu un bec d ala vad super bine si o culoare intre cel normal si xenon dar tre sa ma informez inainte sa l pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 vad super bine si o culoare intre cel normal si xenon dar tre sa ma informez inainte sa l pun nu are ce sa afecteze.de unde imi iau si eu unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Am avut pe masina dar le-am aruncat dupa scurt timp.Lumina era mai slaba decat la halogenele normale.Daca ai fire slabe,s-ar putea sa ti le incalzeasca.Dar la banii aia poti sa incerci,nu e mare pierdere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 salut. am in far bec h4 12v/55w. am gasit becuri asemanatoare doar ca albastre( ''xenon'', fara balast, in fine, cred ca stiti despre ce e vorba, se gasesc in magzine auto la vreo 15 lei bucata). becurile astea au 12v/90w. intrebarea mea e daca afecteaza cu ceva instalatia electrica a motocicletei daca pun in loc de 12v/55w bec de 12v/90w. ms da, poate afecta; prima data verifica releul, poate trebuie schimbat cu unul care sa suporte un consum aproape dublu decat cel din fabrica; 90W degaja mai multa caldura decat cel de 55/60W, si asta in timp iti poate afecta oglinda farului, o arde, o decoloreaza si atunci nu mai ii eficient; ca si solutie alternativa, sunt becurile cu 90% mai multa lumina, nu le-am incercat dar se pare ca lumea ii multumita de ele, pretul ii undeva la ~ 30RON; cel mai bine, strange cureaua si ia un kit de xenon; mi-am montat si sunt super multumit de alegere, atata doar ca ii cam nasol noaptea pe drum ud/ploaie (nu vezi drumul, doar marcajele, daca sunt); recomand userul l.u.v. de pe forum, ii de incredere si lumea ii super multumita de produsele cumparate de la el. cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 20, 2009 Autor Share Postat Aprilie 20, 2009 (editat) prima data verifica releul, poate trebuie schimbat cu unul care sa suporte un consum aproape dublu decat cel din fabrica; 90W degaja mai multa caldura decat cel de 55/60W, si asta in timp iti poate afecta oglinda farului, o arde, o decoloreaza si atunci nu mai ii eficient; dah, e totul clar ms mult de info Editat Aprilie 20, 2009 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Corect, pot apare microfisuri in sistemul de lentile al farului de la caldura degajata. Nu castigi nimic, becurile alea turcisme de 90 W au mai putini lumeni decat un bec sanatos de 55 W atfel incat desi pe motor da mai bine, pe asfalt vezi o suprafata mai mica si mai neclara decat cu becul normal. Iti recomand un philips blue vision sau ce mai au ei din gama de becuri "smechere", care ruleaza la 55W, daca nu fa un efort si ia-ti un balast si-un bec xenon de 6000K, nu se compara cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 ... si bineinteles ca becurile de 90W sunt ilegale... dar cine sta sa te mai caute. uite aici o colectie de becuri philips. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Corect, pot apare microfisuri in sistemul de lentile al farului de la caldura degajata. Nu castigi nimic, becurile alea turcisme de 90 W au mai putini lumeni decat un bec sanatos de 55 W atfel incat desi pe motor da mai bine, pe asfalt vezi o suprafata mai mica si mai neclara decat cu becul normal. Iti recomand un philips blue vision sau ce mai au ei din gama de becuri "smechere", care ruleaza la 55W, daca nu fa un efort si ia-ti un balast si-un bec xenon de 6000K, nu se compara cu nimic. Si daca apar microfisuri, ce? E oglinda de far, nu mucoasa anala. Corect, pot apare microfisuri in sistemul de lentile al farului de la caldura degajata. Nu castigi nimic, becurile alea turcisme de 90 W au mai putini lumeni decat un bec sanatos de 55 W atfel incat desi pe motor da mai bine, pe asfalt vezi o suprafata mai mica si mai neclara decat cu becul normal. Iti recomand un philips blue vision sau ce mai au ei din gama de becuri "smechere", care ruleaza la 55W, daca nu fa un efort si ia-ti un balast si-un bec xenon de 6000K, nu se compara cu nimic. Unde scrie ca sunt ilegale? Eu cred ca becurile cu Xenon puse artizanal, asa cum face l.u.v., sunt ilegale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 ... si bineinteles ca becurile de 90W sunt ilegale... dar cine sta sa te mai caute. uite aici o colectie de becuri philips. spor! am gasit philips h4 blue vision la 45 lei. o sa comand unul. nu e asa scump si am mai auzit multi care sunt multumiti de aceasta marca de becuri(auto-moto bineinteles, nu casnice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate