ruffrider Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 prita ce yoshimura trioval ti ai mai achizitionat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 in curand, poate ceva si mai sexy de'atat, una conica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 check this out mitrut tot ! http://www.youtube.com/watch?v=unwujSVpZwA&feature=player_embedded#! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 check this out mitrut tot ! http://www.youtube.com/watch?v=unwujSVpZwA&feature=player_embedded#! ii pe treaba lui gagiu, te bagi sa faci asa si u cu golfu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 (editat) Enacheeee. uite poze de pe Misano Editat August 1, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 we mosnegutule asa meserias esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 we mosnegutule asa meserias esti ? cum mai ruff... n-ai auzit tu de legenda ce l-a stresat pe troy bayliss pana a cedat?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 na ma enake, nu s yo cu astea, sincer sa fiu nici nush cine i ala, na motoru ss dotat cu tot ce trebe si setat de circuit si sa nu mai vb de iindemanarea lu moshnegutu, bravo lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Mitrut, cand mergi la Neamt? Eu maine ma deplasez, ca azi nu mai pot? Nu poti pleca, sa mergem impreuna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 salut smakalane nu pot sa merg de maine ca lucrez pana sambata dim ca as fi mers mai devreme si yo crede ma, ca initial eram de servici sambata si pierdeam toata distractia dar asta i tot ce am putut face sa lucru vineri, mai bn mai tarziu dekat delok, da bem o bere sambata seara, ps: ti o ajuns surubu la far ai rezolvat problema? Bafta si frum bun pi maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 (editat) we mosnegutule asa meserias esti ? photoshop glumesc, nice pics na motoru ss dotat cu tot ce trebe si setat de circuit avea si carenele pe vremea aia na ma enake, nu s yo cu astea, sincer sa fiu nici nush cine i ala, nici enache nu stie dar are o macheta cu el Editat August 2, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 gata m am documentat cu soferu asta di la ducati aerox, s o retras din sbk, ii km batranel sa inteleg ka il coopteaza astia di la ducati pi moshnegutu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 photoshop glumesc, nice pics avea si carenele pe vremea aia nici enache nu stie dar are o macheta cu el nu eram eu wa pe motor, venise un pilot de acolo si i-am zis. te dai tu cu echipamentu meu, si acasa ma laud ca is eu. el s-a bucurat de o tura cu motoru, eu de poze.... intelegi tu. da carene are si acuma wa, si inca are 2 seturi... enache, are mai multe machete. el s-a dat pe o macheta de acolo. we mosnegutule asa meserias esti ? nu-s eu meserias wa, motocicleta e de vina ) cum mai ruff... n-ai auzit tu de legenda ce l-a stresat pe troy bayliss pana a cedat?... pai omu a stiut cine e in urma lui, de cand eram la linia de start. era speriat si dupa doua tururi a cedat. stia el de ce. na ma enake, nu s yo cu astea, sincer sa fiu nici nush cine i ala, na motoru ss dotat cu tot ce trebe si setat de circuit si sa nu mai vb de iindemanarea lu moshnegutu, bravo lui atunci aveam problema cu incarcarea si filtru de benzina, misu cu enache stiu cum mergea(ca churu) doar ca intradevar am fost la cei de la Ohlins si mi-au setat suspensia, motoreta statea ca lipita(mi-au dat cu prelandez pe cauciucuri) gata m am documentat cu soferu asta di la ducati aerox, s o retras din sbk, ii km batranel sa inteleg ka il coopteaza astia di la ducati pi moshnegutu? ai laic de la mine, pari a fi spion. cica vor sa renunte la Rossi, si sa ma duc eu, doar ca nu vor sa-mi dea 3 mese pe zi si nu ma mai duc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 A venit surubu, din pacate nu am avut timp, am montat farul la fel cum era inainte. Am facut rost de manual de service, dar ala nu ajuta cu nimic. Peste vreo doua saptamani ma apuc si il desfac de tot. Damn italians! Ne vedem sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 A venit surubu, din pacate nu am avut timp, am montat farul la fel cum era inainte. Am facut rost de manual de service, dar ala nu ajuta cu nimic. Peste vreo doua saptamani ma apuc si il desfac de tot. Damn italians! Ne vedem sambata. sa inteleg ca japan rulzzzzz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Arigato ! bistos, bistos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 bistos, bistos salam alecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 alooo, cam pustiu pe aici. stie cineva daca s-a mai facut ceva cu statia aia ITP de care se vorbea la TG Neamt. se face si la motoare sau nu. in aprilie tre sa-i fac ITP-ul si nu stiu daca tre' sa ma duc la piatra sau Tg Neamt. app, la ITP tre sa fiu eu (posesorul) in persoana, sau se poate duce si altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 itp la tg neamt mai dureaza din cate am inteles o sa se dechida odata cu autostrada iasi cluj dar din cate am inteles s o redeschis itp ul la Sasaran, ceea ce ii mult mai bn pt toti , si in legatura cu proprietaru nu are treaba pote mere oricine,(ask misu) , Salam Sasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 ms Mitrutz. e cam naspa ca tre sa pun motoreta la punct, si eu vin acasa tocmai de pasti iar ITP-ul expira pe 13aprilie. dar incerc sa vad ce fac poate am cum sa trimit pe cineva. tre sa fie motorul din ce am inteles. ca mi-ar fi mai usor fara el sa se duca cineva stiu, suna cam ...... complicat. cum e viata de insurat soldat la datorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 dar din cate am inteles s o redeschis itp ul la Sasaran staaaas ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Unde este Sasaran? Trebuie sa fac si eu ITP-ul in martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MoÂş Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Pe site-ul RAR-ului nu apare in judetul Neamt nici o statie ITP care sa faca si pentru moto. http://prog.rarom.ro/listepublice/itp.asp?judet=neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Pe site-ul RAR-ului nu apare in judetul Neamt nici o statie ITP care sa faca si pentru moto. http://prog.rarom.ro/listepublice/itp.asp?judet=neamt acolo par sa fie doar societati comerciale. singurul loc era la R.A.R. acum ramane de vazut daca este sau nu este la Sasaran. nici pe Iasi nu apar desi sunt cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MoÂş Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 acolo par sa fie doar societati comerciale. singurul loc era la R.A.R. acum ramane de vazut daca este sau nu este la Sasaran. nici pe Iasi nu apar desi sunt cateva. Unde sunt la Iasi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate