ruffrider Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Tot Marlboro. hmmm. videm noi cum o boim. chuck norris lasa motocicleta sa decida. si motocicleta a decis sa se faca asa mitrut alegi ceva anu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 =))))belea pozele, nu le stiam e dat dracu' CN asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) am gasit. asta e. uite mitrut motoreta lu Chuck Norris. nu lai vazut cand te bateai cu talibani Editat Ianuarie 25, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 ba dar de grafica asta? eu as alege varianta asta, dar doar cu ''DUCATI PERFORMANCE'', fara celelalte reclame mici. cat mai simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) eu as alege varianta asta, dar doar cu ''DUCATI PERFORMANCE'', fara celelalte reclame mici. cat mai simplu. eh, vezi de aia te iubesc eu pe tine. ca ma sustii in tot ceea ce nu fac.cred ca pe asta raman, si fara zona alba pe codita. ii naspa ca nu pot demonta cadru ca sa il fac si ala rosu. dar poate mai tarziu. Editat Ianuarie 25, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Doamneee apara si pazaste .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Doamneee apara si pazaste .... ... na, isi exprima si omul respectul, dar parce prea departe ajunge... asta pana ajunge din nou acasa si intra pe mana mea... ghici ghicitoarea mea... asta , sau asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) ... na, isi exprima si omul respectul, dar parce prea departe ajunge... asta pana ajunge din nou acasa si intra pe mana mea... ghici ghicitoarea mea... asta , sau asta ... wa sincer pt tine o sa am oarecum oleaca de respect. pt ca stiu eu de ce. dar acuma sa nu te unfli in pene. si cu tine va fi cum a fost cu toata lumea. dar toate au o limita... acuma care se baga la o tihuta cand vin acasa. da nu ca transfagarasanu de anu trecut Editat Ianuarie 26, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 sa-l opreasca cinevaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 sa-l opreasca cinevaaaa esti gelos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Ba, ce frig fu azi-noapte la gratar !!!! Cumplit. Dar nu ne-am lasat. Nici Coca nu ne-a lasat. noroc cu vinu.baieti si fete, aseara am vazut lopata de zapada a lu' chuck norris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) noroc cu vinu.baieti si fete, aseara am vazut lopata de zapada a lu' chuck norris. da unde ati facut gratar aseara? pe la bora bora cred, ca la tg neamt crd k era cu minus afara PS: la ora 13.00 pe tvr 1 e un reportaj despre tg neamt sa va uitati Editat Ianuarie 28, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) cati ati fost? 3 ? Editat Ianuarie 28, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 falcons 4 life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) gratar la -15 grC la 12 jumate noaptea. alex, daca-ti cauti gratarul da-mi un telefon... Editat Ianuarie 28, 2012 de cipenyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 PS: la ora 13.00 pe tvr 1 e un reportaj despre tg neamt sa va uitati am vazut reportajul.o promovare deosebita a targului neamt.chiar am fost mandru ca sunt de prin partile astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 gratar la -15 grC la 12 jumate noaptea. alex, daca-ti cauti gratarul da-mi un telefon... poate il ajutam noi azi sa il gaseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 Da. Da. La stana turistica poate. La 12 adunarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 WTF? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 soimilor v au inghetat aparatele foto purcedeti si voi ceva poze cu gratarul de aseara k yo is la munka pana dimineata si am o foame.... Da dak vad o poza cu ceva mici imi trece foamea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 soimilor v au inghetat aparatele foto purcedeti si voi ceva poze cu gratarul de aseara k yo is la munka pana dimineata si am o foame.... Da dak vad o poza cu ceva mici imi trece foamea cateva poze de ieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 cateva poze de ieri... misto se pare ca v ati distrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Ne-am distrat. Ne-a cam rupt gerul, in rest a fost ok, buna dispozitie a compensat. io as mai vrea niste carnati,ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 io as mai vrea niste carnati,ce ziceti? vezi c-au mai ramas in bucatarie la bianca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate