cristi cbr Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Tg. Neamt, ora 08.00, -21 grade C. si o parcare intreaga de masini si soferi congelati cu cabluri de curent in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 si o parcare intreaga de masini si soferi congelati cu cabluri de curent in mana o venit iarna si geru o belit p....a soferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Ora 18.00. -18 gr. din cauza frigului, dar mai ales a unei probleme stomatologice, am ajuns sa umblu cu masca de ski (windstoper) pe fata prin oras. se uita lumea la mine tare ciudat , dar sunt obisnuit, nu-mi pasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 (editat) numai Chuck Norris e vinovat pt frigul de afara ,oriunde si oricand el decide cum sa fie vremea .... ps: undi esti mai Enache, de azi dim ma tot uit pe strada dupa un ninjalau si nici urma de tine. Editat Februarie 2, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 ba prita tocmai asta i ideia un adevarat ninja nu se lasa observat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 ba prita tocmai asta i ideia un adevarat ninja nu se lasa observat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 (editat) Se pare ca azi e ceva mai cald, - 19 gr C. Se anunta ploaie! ce bine-mi prinde faptul ca esti meteorologul forumului, inca n'am plecat la munca, o sa ma imbrac mai subtire azi si o sa iau umbrela la mine Enache... :ph34r: Editat Februarie 3, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 ps: undi esti mai Enache, de azi dim ma tot uit pe strada dupa un ninjalau si nici urma de tine. pritza, am trecut azi pe langa tine, nici nu m-ai salutat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 (editat) enache cumva tu esti ma ciac norisule de romani'... Editat Februarie 3, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 (editat) pritza, am trecut azi pe langa tine, nici nu m-ai salutat ... pt ca nu te-am vazut, de fapt nici nu aveam cum sa vad un printre oameni...si probabil cand vrei sa ajungi undeva sari de pe o cladire pe alta si in casa cand intri cred ca te strecori pe horn.. gresesc? ceva mai ontopic:are cineva poze din plimbarea de pe Tihuta- hotelu castelu Dracula sau cum s numea locul undi am fost noi in plimbarea aia lunga de la inceputul sezonului? Editat Februarie 3, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 pt ca nu te-am vazut, de fapt nici nu aveam cum sa vad un printre oameni...si probabil cand vrei sa ajungi undeva sari de pe o cladire pe alta si in casa cand intri cred ca te strecori pe horn.. gresesc? ceva mai ontopic:are cineva poze din plimbarea de pe Tihuta- hotelu castelu Dracula sau cum s numea locul undi am fost noi in plimbarea aia lunga de la inceputul sezonului? prita plimbarea o fo de pasti anu trecutaia la care ne am facut noi poze pe calea ferata te referi nu?? prita plimbarea o fo de pasti anu trecutaia la care ne am facut noi poze pe calea ferata te referi nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 is racit cobza!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) Hopa. Cine voia gratar aseara, la sedinta?? Trece cu tuica fiarta. Garantat! voi sunteti obsedati de asa ceva, mancarea-i la putereeee !!! ...sau petreceti destramarea clubului? Editat Februarie 4, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 voi sunteti obsedati de asa ceva, mancarea-i la putereeee !!! ...sau petreceti destramarea clubului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Petrecem intre prieteni, ce poti face la temperaturile astea? O sanie, un schiu. Si cine a zis de destramare? Cred ca reorganizare e cuvantul potrivit. Nu arunca vorbe aiurea-n tren, asta daca te intereseaza soarta noastra, dar ar fi mai bine sa iti vezi de treaba , atat timp cat ai luat o decizie. Zapada uscata!! Sau te-ai dat cu cavalerii ?! @ Balu Ce iti mai placea shaorma, scuze, gratarul si tuiculita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 rog fostii colegi care au facut parte din SOIMII NEMTENI sa nu faca o denigrare a clubului din care au facut parte .suntem tot motociclisti.benzina tot atat costa si pentru noi ,doar convingerile politice difera!!!! P.S.pritza te incurca cumva zapada si nu poti mere cu moto????????????hai si tu la o tuica fiarta cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) ... Editat Februarie 4, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 si care'i problema?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 P.S.pritza te incurca cumva zapada si nu poti mere cu moto???????????? si'nca cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 si care'i problema?? problema ar fi sa lasam forumu in pace si dak cineva totusi ar mai avea vreo problema ar fi bn sa nu ne maiascundem dupa deget. as propunem sa inkidem subiectu. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 sper ma vina si ziua in care o sa va dati si voi seama...................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 sper ma vina si ziua in care o sa va dati si voi seama...................... noi ne-am dat seama ca traditia clubului trebuie continuata.si o sa ne bucuram de fiecare data cand o sa avem fierul intre picioare ,eu tot mihail am sa fiu ,cel care pe vreme de ninsoare ,de ploaie ,am incalecat si m-am vazut cu prieteni dragi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vixer Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Soimii, capu sus si coloana dreapta! Nu dati curs PROVOCARILOR ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) Soimii, capu sus si coloana dreapta! Nu dati curs PROVOCARILOR ! this is a very Editat Februarie 4, 2012 de cipenyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Soimii, capu sus si coloana dreapta! Nu dati curs PROVOCARILOR ! pe mine ma provoaca BIKE ON ICE.asa ca......................... ia sa mai vedem pe cine provoaca pe mine ma provoaca BIKE ON ICE.asa ca......................... ia sa mai vedem pe cine provoaca enache nu esti provocat????????????????? bike on ice???????? ia da tu curs provocarii iulian ,gospo ce ziceti??????????????????mitrut?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate