ninjakat Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 pacat ca nu am apucat sa va fac o poza, am incercat oricum las` ca am facut noi. uite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 azi am facut burnout pe un caine mort,am rupt toate oasele in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjakat Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 (editat) azi am facut burnout pe un caine mort,am rupt toate oasele in el dovada nu esti normal balu .. Editat Martie 8, 2012 de ninjakat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 bineintelesss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 azi am facut burnout pe un caine mort,am rupt toate oasele in el si-ti miroase motoreta a hoit?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 eee, ce ziceti de asta? si tocmai pe weekend, nici ca se putea mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 La Targu Neamt mai este un service care face ITP la motoare ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 La Targu Neamt mai este un service care face ITP la motoare ???? faci itp ca sa vinzi motorul? eu nu l-as vinde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 se deschide IPT in Tg Neamt. Protv-ul are mai multe detalii. ca am vb cu el pe Facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 se deschide IPT in Tg Neamt. Protv-ul are mai multe detalii. ca am vb cu el pe Facebook ITP-ul de la tg Neamt pentru moto este in proiect, au in plan sa cumpere un stand pentru motorete dar nu sunt sanse sa se faca ceva anul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 mie mi-a zis ca se deschide in 3 saptamani. acum nu is sigur de ITP. ca eu vorbisem de echilibrat roti la motor. si a zis ca se deschide in tg neamt, si va fi si IPT moto. pan' la urma doar suntem in Rromania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 si unde ar fi ? la iesirea din targ spre Dumbrava fata in fata ku lukoil mai exact, ii o statie de itp pt masini camioane, si ar fi o posibilitate sa faca stand pt motorete, dar cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 si unde ar fi ? da, in fostul Semete. aici ai toata discutia. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=325853930806851&set=a.324657354259842.78013.100001467401847&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 pfffff, pai daca nu ai facebook nu existi (vorba unui amic) era o discutie in care vorbeam cu Cipri (Protv) despre echilibrat roti la motocicleta, in special fata. si mi-a zis ca se deschide 1-2saptamani vis a vis de Sofiaman in fostul semete, unde se va face si ITP moto fiind al doilea pe Neamt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 (editat) sursa Nastase Ciprian cristi vezi ca peste o saptamina te astept la mine la servici sa-ti echilibrez roata Ieri la 21:07 · Îmi place Tudor Alexandru Onisoru mai repede bre ca te prinde toamna Ieri la 21:07 · Îmi place Timofte Bogdan cipri echilibrezi si roti fata? sau numai spatele. acum 23 de ore · Îmi place Nastase Ciprian de toate acum 22 de ore · Îmi place Nastase Ciprian idea e ca nu acum cam in doua trei saptamini acum 22 de ore · Îmi place Timofte Bogdan cam in 2-3saptamani am si eu nevoie. dar unde se intampla balciul asta? raza tg neamt? acum 22 de ore · Îmi place Valentin Honda Bravo bravo. acum 21 de ore · Îmi place Nastase Ciprian da undeva la esire din tg neamt acum 21 de ore · Îmi place Nastase Ciprian vizavi de sofiaman acum 21 de ore · Îmi place Nastase Ciprian fostul semete pentru cine stie zona acum 21 de ore · Îmi place Timofte Bogdan aha, cred ca stiu, langa agro unde erau utilaele agricole. acum 21 de ore · Îmi place Nastase Ciprian si tot acolo se va face ITP pentru motociclete este sigurul din jud.neamt in afara de RAR acum 21 de ore · Îmi place Nastase Ciprian nu la esire din TG.NEAMT SPRE PASCANI voi le-ati pregatiti de sezon? Editat Martie 18, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 tu asa ai pregatit-o ca si a mea e la fel. iesim cu ele asa. ma cica treaba cu circuitu de la bucale e cat se poate de serioasa. Dunlop si Mistode is in spatele cortinei. http://www.masini.ro/stiri/noutati-auto/dunlop-romanian-superbike-start-oficial-in-sezonul-2012/18169/ http://www.promotor.ro/moto/news/dunlop-romanian-superbike-pe-un-circuit-profesionist-din-romania-9421776 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) da da, si eu o am pregatit'o azi de circuit, o zi inteaga nu exista placere mai mare decat sa stai uns pe maini langa motoreta Editat Martie 21, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) ce iai facut wa? modificari accesorii ceva. a mea e accesorizata cu scarite Race, xenon, cheite la carene noi si negre sa dea bine pe rosu, alte oglinzi, manete de frana si ambreiaj race, mansoane noi tot race cu grip mai bun, gapete ghidon. mai am de luat si facut cateva, si e gata si a mea. numa ca trebuie sa o pun la punct cand vin. acuma sper sa nu am norocu sa o dau de pamant, ca tot ma fac numa race de bani. Editat Martie 21, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 sezonul asta nimic nou, doar un leovince carbon oval si filtru aer sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 sezonul asta nimic nou, doar un leovince carbon oval si filtru aer sport. ci filtru di aer....puni sh tu pozi, c nu ti mai vedi lumea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) ci filtru di aer....puni sh tu pozi, c nu ti mai vedi lumea.... facebook, acum totul e pe facebook nici nu tre sa mai iesi din casa sa afli alte noutati filtru ii un K&N Editat Martie 22, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) io am zis mai sus. nai feisbuc.... nu existi. e ca si cum nu ai fi in rand cu lumea. se aude ceva carbonu oval? si cat ai dat pe filtru si de unde lai luat? ca la a mea am gasit kit complet de filtre BMC(care is 3 la numar parca) la 9mil miam mai pus Gp Racer D211 lant iam pus in toamna... ulei mai am un bidon de rezerva. si vreau sai mai iau Power commander sau sai schimb chip-ul si poate un quickshifter daca am de gand pista in toamna. Editat Martie 22, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 facebook, acum totul e pe facebook nici nu tre sa mai iesi din casa sa afli alte noutati filtru ii un K&N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 se baga cineva sau merge/se duce careva la SMAEB anu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 hai misule, cand o customizezi? eu acusi fac galagie , ha haaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate