florinmotoare Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 comunistele la plimbare prin tara ; in rolurile principale:AWDulflorinmotoare bujie bykerkess coolbike....adica VALAH TARGOVISTE SI AM PLECAT............ am facut si ceva popasuri..... si am si mancat... am si beut.... si...........mai am sa va spun,siii........sa va arat.. deci....un pic de endureala.. cu ciopleru..cu niprii..si gasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Pai bine mah, acum bagi poze de asta vara ? Sa faci sange rau la lume ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 care vara ?cine e motociclist are sezon nelimitat(benzina sa fie si motoarele sa mearga...)acum ceva minute am venit de la o plimbare de cativa km,ce-i drept mi-au cam inghetat .........iele,dar afost super... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 Frumos,frumos..si eu visez la ceva asemanator vara aceasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 Bravo ptr excursie si poze! Incerc sa ghicesc:prapastiile de langa Dambovicioara sau cele din Piatra Mare(ale Ursilor) cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Ianuarie 30, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2006 locul se chema valea cu pesti si era undeva in dreapta lacului vidraru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 imagineaza-ti cata zapada e acolo acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 valea cu pesti?hmmm,faina zona,pacat ca-s numa manelisti pe acolo si servicii hoteliere/restaurant execrabile..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 O GRAMADA DE ZAPADA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Februarie 5, 2006 Autor Share Postat Februarie 5, 2006 Blackrider,sa stii ca ai dreptate dar VALAH TARGOVISTE nu este un club care sa se cazeze la hotel,noua ne place mai mult viata asta salbatica si preferam celebrele corturi VEZI?nu manele,nu straini,nu hoteluri,doar prieteni ce traiesc pentru cateva zile precum haiducii,....in munti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefancsc Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Frumoase aventuri !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 apropo de servicii hoteliere si de manelisti,la hotel cu multe stele unde am stat noi, nu am avut parte nici de una nici de alta asta este tot farmecul,unde pui ca te duce si mai ieftin toata treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yad Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Ma, erau niste cabane mai jos de unde stateam noi la fo 3-400 de metri. Unde eram noi nu mai era nimeni, ca am trecut o apa pe motoare (parca sunt si poze cu trecerea, daca nu - punem). Era intr-adevar un manelist cu un Oltcit (dar nu am auzit manele, arata doar a manelist) pe malul celalalt care venise sa i-o traga mandrii cand il gadila iarba la coaye, care, spre rusinea noastra a facut un bartai focul de tabara (al nostru nu s-a aprins decat cu benzina din 10 in 10 minute). Si locul unde am stat a fost rebotezat in Valea cu muci, pt ca duminica, la plecare, toti eram cu mucii tarash. Unde e ghiocelul? Totusi pana in mai nu ma duc cu cortul. Sunt din Dambovita, Titu mai exact si vreau sa stiu si eu pe unde va intalniti in week end-uri. Nu prea cunosc Targovistea, dar o sa ma descurc. Stau in Buc si "iapa" o am la Titu, ma duc in weekend-uri si cand e vremea mai buna iesim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 PTR YAD IETE COLEA NR MEU DE TEL 0726277107 SI AL LUI AWD ESTE SCRIS INN AVATAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
musulmanu Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Superb.Zona este de vis cu Baraju si toata natura mane.Bravo tineti-o tot asa.Si cu informatia ma refer . E bine de aflat pe unde mai umbla romanu pe 2 roti. In cazul in care se mai organizeaza ceva anuntati pe forum cu o sapt. inainte poate vom fii mai multi. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate