ierdna_17fzr Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 mobra este o honda hornet 600 din 2000,modificata de mine,astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 mobra este o honda hornet 600 din 2000,modificata de mine,astept pareri E inmatriculata? Nu vad nici numar nici semnalizari. Sau o tii pentru circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 mobra este o honda hornet 600 din 2000,modificata de mine,astept pareri Misto masca de far, se pupa destul de bine cu restul. Aripa insa e din alt film, cam kitschoasa. Cred ca i-ar prinde bine si un bugspoiler. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 iooo...nu ma pricep dar guma spate nu e pusa invers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ierdna_17fzr Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 E inmatriculata? Nu vad nici numar nici semnalizari.Sau o tii pentru circuit? salutare,deocamdata am numar rosu pe ea nu era pu cand am facut pozele si nici semnalizarile nu erau puse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 in mare ai pus pe ea lucruri din comert! vezi cum ai pozitionat stopul acela cu leduri ... din Louis? pt ca daca nu e pozitionat adecvat risti sa nu te vada cei din spate cand franezi! verifica orientarea stopului punand un prieten sa stea pe moto si tu stai in spate la nivelul unui sofer .... si de auto si de duba si de tir! aripa aceia de pe fata eu as pune-o mai jos aproape lipita de roata! saua as personaliza-o cadrul ar trebui sa aiba o culoare de contrast sau macar sa-l polisezi .. sa luceasca aluminiul ala ca oglinda capacele laterale ... acumulator respectiv filtru de aer ... eu le-as imbraca in carbon o toba din carbon nu iar strica si orientata un pic ca asta a ta e tare naspa parca e pusa asa ... sa aiba toba! o aripa spate tot din carbon si aia de pe fata eventual ( am eu doua foarte misto de vanzare ) .... ca tot ai tema la masca ... carbon rotile .... prea comune bascula spate ... ar merge una monobrat! de vfr... un plug ... crash pad-u' ala mov nu se potriveste la culoare o protectie la radiator dinaia gen plasa tunning pe care sa aerofrafiezi HORNET niste stikere nu i-ar strica un ghidon, niste mansoane, oglinzi mai sexy.... oricum depinde de tine ce doresti sa scoti uite ceva cat de cat http://mototuning.com/galerie/honda/hornet...atrix-img04.jpg multe streetfight-uri ( o gramada de hornet ) http://mototuning.com/galerie/index_galerie.php3 eu cred ca ai luat un motor trantit si ai facut ceva cu el sa fie readus spre utilizare! tunningul respectiv streetfight-ul se mananca cu alceva... multi bani investiti ( pierduti ) satisfactie pe masura banilor investiti oricum continua! tine-o tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 iooo...nu ma pricep dar guma spate nu e pusa invers? asa imi pare si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate