univet Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 (editat) Si fiindca weekend-ul trecut nu s-a putut iesi Si azi era cam frig si cam multa gheata Am iesit cu atv-uri Marea era inghetata vreo suta de metri in larg Gheata cam sarata....... Dar se margea bine, senzatii tari, grosimea era mare, dar gheata se misca ondulatoriu prin unele locuri.... Am iesit la Navodari dupa 10 km de plaja, apoi am intrat spre Vadul - la ceea ce era inainte mlastina... Cu bucurie mergeam prin locuri pe care odinioara le ocoleam cu motocicletele, gheata crapa sub noi, dar nu era nici un pericol fiind inca destul de groasa Mihai a facut si o mica pana....cu un ciob - pe care Edi l-a extras chirurgical..... Cu bucurie mergeam prin locuri pe care odinioara le ocoleam cu motocicletele, gheata crapa sub noi, dar nu era nici un pericol fiind inca destul de groasa Ne-am mai si relaxat, am mai si cazut (Edi a reusit o rasturnare completa), ne-am dat si pe gheata... A, am uitat sa ne prezentam Adi , Edi si Mihai Editat Ianuarie 28, 2006 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Super, super! Mai ales pozele alea "in plina mare" sunt bestiale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Wow, super-tare. Vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 mishto de tot! bine ca a tinut gheata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 Formidabil!!! intr-adevar foarte distractiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 Traiasca marinarii atv-isti !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Droopy Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 (editat) sa traiasca .. da sa ne ia si pe noi nu >?? Editat Ianuarie 29, 2006 de Droopy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 Misto de tot pozele cu marea.Nu am vazut-o niciodata asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 (editat) am comis-o si azi.. era pacat de gheata... am fost spre Periboina cu doua quad-uri si doua atv-uri .... Ieri cu un deputat - Eduard Martin -tipul inalt cu atv-ul verde, iar azi a fost domnul Bogdan Niculescu-Duvaz - tot cu un atv verde.... Si cand am venit .....parca simteam nevoia de o racoreala cu Africana....zis si facut....in portul Tomis Aglomeratie...ca la balci. Va asteptam..... Editat Ianuarie 29, 2006 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 Cu Atv-ul pe mare Asta da noutate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 cred ca v-am vazut putin si la stiri la ProTV sambata seara. Filmau pe marea inghetata si la un moment dat a trecut un ATV galben prin spatele camerei. Super marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Otto Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Very nice picture, take care you don't break the ice, you are heavy boy's. Otto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 Otto come on, buy a ATV an join the club......and you'll be first on the ice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate