raduprint01 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Salutare, dupa cum o spune si titlul, am fost si eu de sarbatori pe la Maramures, in prima mea excursie cu motorul. In afara de o durere crunta la posterior, a fost absolut superb, si m-am gandit sa impartasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spawn92 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 tare man , super cimitirul vesel , asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ha ha... stiu cum e cu durerea de "posterior". Iti urez multe alte calatorii frumoase pe care sa le povestesti apoi aici prin poze si cuvinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 dupa cate vad mai e putin si ciminirul vesel ramane doar o amintire, de crucile alea nu se ocupa nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Salutare,dupa cum o spune si titlul, am fost si eu de sarbatori pe la Maramures, in prima mea excursie cu motorul. In afara de o durere crunta la posterior, a fost absolut superb, si m-am gandit sa impartasesc salutare, baga si tu detalii, cu a fost drumul, radare, peisaje si/sau mai multe poze !\ bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 salutare, baga si tu detalii, cu a fost drumul, radare, peisaje si/sau mai multe poze !\ bafta ! Si detalii despre cum te-ai descurcat cu moto, daca tot a fost prima excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate