flic Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 si e chiar obligatoriu sa fii membru intr-un club? si sa ai licenta de pilot? dintre toti cunoscutii mei nu are nimeni asa ceva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick boissy Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 si e chiar obligatoriu sa fii membru intr-un club? si sa ai licenta de pilot? dintre toti cunoscutii mei nu are nimeni asa ceva..... tot e bine, vezi linkul asta http://www.lachainemeteo.com/meteo/sibiu/r...ille_8492_0.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flic Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 nu prea vad care e legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 si e chiar obligatoriu sa fii membru intr-un club? si sa ai licenta de pilot? dintre toti cunoscutii mei nu are nimeni asa ceva..... V-ati decis sa veniti si doar asta va mai tine in loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 hai sa vedem cine se baga la cursa de la Buzau,eu sant primul la extrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 hai sa vedem cine se baga la cursa de la Buzau,eu sant primul la extrem o sa fie destul de greu dar nu asta e problema ci timpul extrem atitea zile?!!?eu la ce ma bag??vreau extrem dar 5 zile?!nu stiu fizic daca duc.hm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 o sa fie destul de greu dar nu asta e problema ci timpul extrem atitea zile?!!?eu la ce ma bag??vreau extrem dar 5 zile?!nu stiu fizic daca duc.hm. haide nu te mai da lovit ,5 zile asta cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Brasovul vine.. VECTRA RACING.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pshul Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 ma bag la open.....dak se rupe de tot stanga macar stiu k o sa am o husa de vanzare....si ma iau de auto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 extrem atitea zile?!!?eu la ce ma bag??vreau extrem dar 5 zile?!nu stiu fizic daca duc.hm. Mai sunt trei saptamani in care te poti antrena.... NEXT RACE: ROMANIAN EXTREME ADVENTURE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 hai sa vedem cine se baga la cursa de la Buzau,eu sant primul la extrem si eu la old boys! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 si eu la old boys! ma bag si eu la old boys dar nu stiu care este varsta min ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 2, 2009 Autor Share Postat Iunie 2, 2009 nu mai e clasa old boys. doar open si extrem Competitia se disputa la 2 sectiuni: Participarea la toate clasele este individuala EXTREM – grad de dificultate ridicat – rezervata competitorilor care evolueaza la clasele auto, moto si ATV, Side-by-Side Vehicles OPEN – grad de dificultate mediu – pentru aspirantii auto, moto, ATV http://www.romanianextremeadventure.ro/ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offroad bz Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 va salut numele meu e Traian sunt un membru al echipei ce organizeaza acest eveniment si doresc sa va fac o mica introducere in povestea noastra avem cateva poze din zona camparii ,,locul nostru de munca " de cateva luni bune poze si filme din trasee saptamana viitoare pozele sunt facute dupa o zi de munca, radiatoare indoite ..etc sper ca figurile din fotografii sa redea efortul si interesul pentru organizarea de exceptie al acestui eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offroad bz Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 (editat) inca cateva ca in reclamele cu Dorel sase se uita si unul da la pedala Editat Iunie 3, 2009 de offroad bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 si eu m-am inscris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 3, 2009 Autor Share Postat Iunie 3, 2009 Bine ai venit pe forum Traiane! Bagati tare la trasee si la campare ca mai sunt 3 saptamani si ceva si invartim roata spre munte! Tibi e antrenat sa dea la pedala ca are husaberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 3, 2009 Autor Share Postat Iunie 3, 2009 Traiane Sa aveti grija cu alimentarile - sa nu fie mai mult de 50km pe track intre 2 start si alimentare sau alimentare si sosire. Cu ce mai facem discovery si cu ce mai dam pe jos noi astia cu drujbe suntem la limita. Sa traiesti Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offroad bz Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Traiane Sa aveti grija cu alimentarile - sa nu fie mai mult de 50km pe track intre 2 start si alimentare sau alimentare si sosire. Cu ce mai facem discovery si cu ce mai dam pe jos noi astia cu drujbe suntem la limita. Sa traiesti Ionut stati linistit ca suntem o armata de oameni ce muncim efectiv zi de zi pentru acest eveniment si calculam fiecare pas + 35 de oameni la organizare pe perioada concursului cu 15 masini preparate pentru realimentari si recuperari elicopter +ambulante pe toata desfasurarea evenimentului la campare se munceste din greu deja o sa fie 12 dusuri cu apa calda 10 toalete complet echipate 4 posturi de spalat acareturi (masini,motociclete ,atv) cistrena de carburant benzina/motorina in parcul tehnic pret ca la Petrom sursa de curent in parcul tehnic pentru diverse actiuni (aparat de sudura, flex) iluminat pe toata suprafata camparii cort pentru 400 persoane + multe alte lucruri care nu imi vin in minte acum exemplific cu cateva poze de anul trecut din tabara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 3, 2009 Autor Share Postat Iunie 3, 2009 4 posturi de spalat acareturi (masini,motociclete ,atv) si aici trebuie gandit un sistem de control - ca anul trecut erau unii care cand prindeau wap-ul nu ii mai dadeau drumul - le spalau de ziceai ca a doua zi se duc cu ele in targ sa le vanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offroad bz Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 si aici trebuie gandit un sistem de control - ca anul trecut erau unii care cand prindeau wap-ul nu ii mai dadeau drumul - le spalau de ziceai ca a doua zi se duc cu ele in targ sa le vanda timp maxim 5 minute la motor 10 min la auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 3, 2009 Autor Share Postat Iunie 3, 2009 timp maxim 5 minute la motor 10 min la auto Asa, asa Corespondenta de la Buzau! - va fi si clasa old boys +35 ani. Deocamdata nu se stie pe ce traseu o sa se mearga; se studiaza, se analizeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 iar oldboys? - sa mearga pe traseul Auto - Extrem. Ionut, ai idee cati s-au inscris pana acum? Trebuie achitata taxa de inscriere inainte sau cand ajungem la Buzau? se anunta vremuri grele Asa, asa Corespondenta de la Buzau! - va fi si clasa old boys +35 ani. Deocamdata nu se stie pe ce traseu o sa se mearga; se studiaza, se analizeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 4, 2009 Autor Share Postat Iunie 4, 2009 Ionut, ai idee cati s-au inscris pana acum? Trebuie achitata taxa de inscriere inainte sau cand ajungem la Buzau? Nu stiu cati s-au inscris dar aflam. Oricum, intr-o buna traditie romaneasca, oamenii se inscriu pe ultima suta. Taxa trebuie platita in contul de pe site pana pe 15 iunie. O sa aflu exact cum e cu licentele; banuiesc ca trebuie licenta de enduro de la federatie. Aflu eu tot si va scriu in detaliu ce trebuie facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 nu mai e clasa old boys.doar open si extrem Competitia se disputa la 2 sectiuni: Participarea la toate clasele este individuala EXTREM – grad de dificultate ridicat – rezervata competitorilor care evolueaza la clasele auto, moto si ATV, Side-by-Side Vehicles OPEN – grad de dificultate mediu – pentru aspirantii auto, moto, ATV http://www.romanianextremeadventure.ro/ro/ ba este. asa scrie pe inscriere. clasa old boys Asa, asa Corespondenta de la Buzau! - va fi si clasa old boys +35 ani. Deocamdata nu se stie pe ce traseu o sa se mearga; se studiaza, se analizeaza sper sa mearga pe acelasi traseu cu extrem. ca si anul trecut. timp maxim 5 minute la motor 10 min la auto ha, ha. 5 min! sa vezi ce scandal iese, trebuie sa aveti un jandarm acolo:) e destul de putin dar apa sa fie. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate