Byker_boy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Salutare, am un AWO 59 original(mai putin carburator si toba). Carburatorul original nu este functional. Asa ca am pus ce am avut . Un carb de minsk. Incinge vara dar nu am avut altceva momentan.(consuma2,5 ) . Mororul a fost dezmembrat si refacut complet in sufragerie la etajul III. si am trecut prin multe sa il aducem in starea asta (eu si tata). acum, cu parere de rau trebuie vandut. L-am inmatriculat si il conduc legal. Stiu ca nu trebuie vandut dar nu am incotro. Deci, cat as putea lua pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) ...dar nu am incotro... ma intereseaza ..cat? Editat Aprilie 23, 2009 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 arata extraordinar ! felicitari si spor la vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erc Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Incepem licitatia eu 500 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 "Sa vand Simsonul?" VINDE-L!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patratel 73 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 un numar de telefon si pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claus69 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Nu il vinde ! E o piesa extraordinara ! E foarte bine reconditionata si se pare ca are toate piesele originale ! Nu o vinde !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 daca te aranjaza 25 de mil lasa un pm si vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 daca te aranjaza 25 de mil lasa un pm si vb mai pune ceva ca esti cam departe de adevar http://www.okazii.ro/catalog/22056394/SIMSON-AWO-T.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 nu-l vinde!! peste maxim un an sau doi...iti iei pe el sigur un harley si poate o sa iti para rau daca-l dai acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) daca te aranjaza 25 de mil lasa un pm si vb mai pune ceva ca esti cam departe de adevar http://www.okazii.ro/catalog/22056394/SIMSON-AWO-T.html 3000 eur.. Are valoare din cauza vechimei si numarului mic, care mai sunt in stare de functionare... in rest e depasita, daca stai si te uiti la ia se degradeaza zi de zi tot mai mult..daca incerci sa circuli la prima piesa care pica te face sa suferi enorm.. nu inteleg care mai e rostul sa cumperi un simson in ziua de azi..numai daca esti obsedat de asaceva..Pentru unii este un drog asaceva.. acesti obsedati se pricep, nu dau 3000 de eur pe o motocicleta veche.. 25 mil mi se pare o oferta corecta... dar cine cere 3000 inseamna cu nu vrea sa-l vinda....vrea sa sperie toti clientii.. Sfatul meu nu-l vinde..ca nu vrei sa-l vinzi.. Editat Mai 6, 2009 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 nu-l vinde!! peste maxim un an sau doi...iti iei pe el sigur un harley si poate o sa iti para rau daca-l dai acum .....HD pe un simson??? asa e nu-l vinde o sa iti para rau,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate