Sari la conținut

erc

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de erc

  1. erc

    Simson

    trimite-mi un pm cu emailul tau si il trimit
  2. erc

    intrebare

    Ai intrebat la Dani? Ar trebui sa aibe.
  3. Ma intereseaza dar astept sa montezi pe Simson sa vedem cum merge.
  4. erc

    Simson

    Inca o frumusete!!!!!!! Poate vom afla si noi intro zi cun se reconditioneaza un atas. FELICITARI
  5. erc

    Simson

    Am pus imaginea pt. @ planeta v (care cred ca are nevoie). Inca nu m-am apucat de al meu dar cand o sa o fac sigur o sa am nevoie de multe sfaturi si indrumari pe care tot o sa le cer aicea si tot cu voi o sa impartasesc momentele mai mult sau mai putin frumoase. O seara buna.
  6. inca o varianta http://www.segundamano.es/madrid/moto-clas...mp;st=a&c=6
  7. erc

    Simson

    trimite un pm cu o adresa de email si se rezolva
  8. erc

    EMW R35

    Sa inteleg ca rezervorul de Simson din poza are 4 straturi de vopsea diferita?
  9. erc

    URAL

    exista pistoane de vw cu camera de ardere (cod motor 2E in poza)
  10. erc

    Simson

    Reconditionat se poate spune, restaurat mai putin si la banii acestia poti gasi alte modele cu care sa te mandresti (scuze dar nu m-am putut abtine)
  11. Am eu. Da-mi o adresa de email si iti trimit si de wolf si de ural750 dar sunt in engleza si franceza. sau daca reuseste cineva sa le urce aici... le trimit cu placere.
  12. erc

    Simson

    Saptamana trecuta am pornit si eu simsonul. Din cate am inteles de la fostul proprietar nu a mai fost pornit de vreo 15 ani. Am curatat carburatorul, am schimbat bateria si uleiul, si la cateva pedale a pornit. Are o gramada de bube pe care sper sa le rezolv in timp, ambreiajul patineaza daca fortez, lipsa sistem de incarcare, magnetoul nu functioneaza, joc mare la roata spate si in transmisie. Dupa rezolvarea problemelormecanice va urma si "infrumusetarea". Pana atunci o gramada de muncasi timp care cam lipseste din pacate. Va salut pe toti.
  13. pretul e cat sa-mi cumpar esapament pt simson( in stare acceptabila) sau sistem de incarcare sau un motor de mobra functional. Accept schimburicu piese de simson.
  14. Vand la pret modic CZ 175 clasic. Este inmatriculata,nr nou, are acte de 125 cm3 , multe piese lipsa si adaptate de la java. Ideala pt cineva care mai are una in stare mai buna si fara acte. Nu vand pe bucati, nu dezmembrez(nu am timp pt asta). Motocicleta se afla in Ghindaresti, CONSTANTA. Eventual schimb cu piese de simson
  15. erc

    Sinteza Dnepr

    Nu se fabrica nici o piesa de comuniste in Spania. Piesele sunt aduse din Polonia de un baiat super de treaba care sta in Barcelona, Piotr. Pe langa piese mai aduce si moto restaurate sau nu in general cu atas. Preturile sunt in general mai mari ca la Dani (transportul si toate alea...). Ajuta foart mult comunitatea motociclistilor cu atas.
  16. erc

    Simson

    Foarte frumos. Trebuie sa ai o mana foarte buna ca sa faci dungile acelea doar cu pensula. Cromatul de pe rezervor e vopsea sau e cromat? Spor la treaba
  17. erc

    Album

    Multumesc mult. Simsonul l-am luat din Medgidia de la un nene care zicea ca-l are de multi ani dar asta a contat mai putin. M-a bucurat faptul ca are toate piesele si nici nu s-a pus flexul pe el. Promit ca o sa aibe un viitor frumos la mine
  18. erc

    MZ

    daca vrei sa fi putin mai direct si la obniect te rog.ms Mesaj completat Nu vreau sa o cumpar si nici nu ma intereseaza, dar cred ca ai avea mai multe sanse sa o vinzi in stare originala. Modificarile facute la ea ii scad mult valoare chiar daca sunt functionale si foarte utile, dar e doar o alta comunista modificata, nu mai e MZ ES. Apreciez munca depusa dar de preferat ar fi ca toti cei care avem comuniste sa incercam sa le pastram in forma cat mai aproape de original (parerea mea). In rest iti urez vanzare placuta.
  19. erc

    MZ

    http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...961-257537.html La cat cere poate sa reconditioneze si doua....
  20. Inca unul: http://www.sausewind-shop.com/
×
×
  • Creează nouă...