xtgx Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Am un XT de 125 si as vrea sa-l schimb cu ceva mai mare. Pentru oras e super, dar afara, parca esti cu bicicleta. As vrea o moto in principal pentru traficul din oras (sa nu fie prea grea) si cu care sa plec o data la 2 saptamani - 1 luna la munte, sa merg pe drumuri forestiere, nu stanci... si alte nebunii. Ma gandesc la BMW XCOUNTRY, F650 mi se pare cam greu (ce parere aveti posesorii-e greu de manevrat in traficul din bucuresti?) , la fel ca si Transalpul... Nu vreau de la mobra performante mari, vreau fiabilitate. Consumul as vrea sa fie rezonabil. Eu am 1.70m si 90kg, deci nu trebuie sa fie prea inalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoran Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Am un XT de 125 si as vrea sa-l schimb cu ceva mai mare. Pentru oras e super, dar afara, parca esti cu bicicleta. As vrea o moto in principal pentru traficul din oras (sa nu fie prea grea) si cu care sa plec o data la 2 saptamani - 1 luna la munte, sa merg pe drumuri forestiere, nu stanci... si alte nebunii. Ma gandesc la BMW XCOUNTRY, F650 mi se pare cam greu (ce parere aveti posesorii-e greu de manevrat in traficul din bucuresti?) , la fel ca si Transalpul...Nu vreau de la mobra performante mari, vreau fiabilitate. Consumul as vrea sa fie rezonabil. Eu am 1.70m si 90kg, deci nu trebuie sa fie prea inalta. Un KTM 525 EXC ti-ar fi perfect. Intamplator chiar stiu eu unul de vanzare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 EXCul nu cred ca are fiabilitatea pe care o vrea omul, oricata reclama ai vrea sa-ti faci. Nu ai spus aici daca vrei motor nou sau SH. Presupun ca nou. XCountry, daca nu te deranjaza aspectul retro, este destul de itneresatn ca motor, insa vei cam tanji dupa carene in afara. O motoreta ca F650ul nou (de 800cc ) ar fi chiar foarte buna pentru ce vrei tu. Carenajul mai mare te-ar ajuta la drumuri lungi, iar in oras o mobra de 170kg la gol e bunicica, daca ajungi calumea cu picioarele. A mea are 165kg la gol, centru de greutate mai sus (rezervor inalt, nu sub sha) si e mai inalta, insa ma descurc fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_VaRu' Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Am un XT de 125 si as vrea sa-l schimb cu ceva mai mare. Pentru oras e super, dar afara, parca esti cu bicicleta. As vrea o moto in principal pentru traficul din oras (sa nu fie prea grea) si cu care sa plec o data la 2 saptamani - 1 luna la munte, sa merg pe drumuri forestiere, nu stanci... si alte nebunii. Ma gandesc la BMW XCOUNTRY, F650 mi se pare cam greu (ce parere aveti posesorii-e greu de manevrat in traficul din bucuresti?) , la fel ca si Transalpul...Nu vreau de la mobra performante mari, vreau fiabilitate. Consumul as vrea sa fie rezonabil. Eu am 1.70m si 90kg, deci nu trebuie sa fie prea inalta. Yamaha TDM nu iti place....??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Yamaha TDM nu iti place....??? A zis omu sa nu fie prea grea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate