laura_tazy Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 (editat) Pentru cei pasionati,de istorie,arhitectura...,si nu numai,propun o excursie memorabila ce cuprinde vizitarea celor mai frumoase orase medievale din Europa. TARI:Romania-Ungaria-Slovacia-Polonia-Cehia-Austria-Ungaria-Romania NR. KM: 3500 MOTO: 2 yamaha FZ6N,dintre care una dotata cu GPS START: Bucuresti-17-06-09 OBIECTIVE PRINCIPALE: Cracovia -piatza Wawel,cea mai mare piatza medievala din Europa -castelul si catedrala Wawel -biserica Sf. Maria Auschwitz -lagarele de concentrare naziste Praga -castelul din Praga=detine un loc in cartea recordurilor,ca fiind cel mai mare castel medieval din lume -numit si 'orasul podurilor",cel mai cunoscut fiind Podul lui Carol -giganticul metronom -casa dansatoare Salzburg=orasul lui Motzart -muzeul memorial -gradinile si palatul Mirabell - palatul Helburn -castelul Residenz -domul ,catedrala orasului ETC. Pe cei interesati de o astfel de calatorie,ii astept cu intrebari si sugestii. Atasez cateva poze Editat Aprilie 25, 2009 de laura_tazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 2, 2009 Autor Share Postat Mai 2, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDude Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 De obicei pozele se pun dupa excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Costuri estimative? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 In principiu ma tenteaza. Trebuie doar sa vad daca imi pot lua atata concediu la noul loc de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Pentru cei pasionati,de istorie,arhitectura...,si nu numai,propun o excursie memorabila ce cuprinde vizitarea celor mai frumoase orase medievale din Europa. TARI:Romania-Ungaria-Slovacia-Polonia-Cehia-Austria-Ungaria-Romania NR. KM: 3500 MOTO: 2 yamaha FZ6N,dintre care una dotata cu GPS START: Bucuresti-17-06-09 OBIECTIVE PRINCIPALE: Cracovia -piatza Wawel,cea mai mare piatza medievala din Europa -castelul si catedrala Wawel -biserica Sf. Maria Auschwitz -lagarele de concentrare naziste Praga -castelul din Praga=detine un loc in cartea recordurilor,ca fiind cel mai mare castel medieval din lume -numit si 'orasul podurilor",cel mai cunoscut fiind Podul lui Carol -giganticul metronom -casa dansatoare Salzburg=orasul lui Motzart -muzeul memorial -gradinile si palatul Mirabell - palatul Helburn -castelul Residenz -domul ,catedrala orasului ETC. Pe cei interesati de o astfel de calatorie,ii astept cu intrebari si sugestii. Atasez cateva poze hello!super tare traseul! imi pare rau ca nu pot merge si eu dar recomand oricui sa se bage!ltazy si sotul ei sunt doi oameni deosebit de faini! drum bun!astept poze cand va intoarceti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 11, 2009 Autor Share Postat Mai 11, 2009 De obicei pozele se pun dupa excursie Corect! Am vrut doar sa vada lumea despre ce vorbesc.... Costuri estimative? Mai trebuie sa gasesc locuri de cazare/campare,in Austria,si pot face un calcul mai exact. In principiu ma tenteaza. Trebuie doar sa vad daca imi pot lua atata concediu la noul loc de munca Ar fi grozav sa reusesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Un traseu frumos cu locuri pline de frumusete si istorie. Pacat ca din cauza serviciilor nu va putem insotii. Drum bun si cat mai multe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 19, 2009 Autor Share Postat Mai 19, 2009 Un traseu frumos cu locuri pline de frumusete si istorie. Pacat ca din cauza serviciilor nu va putem insotii. Drum bun si cat mai multe poze. Intradevar, pacat ca nu puteti veni cu noi,....dar, o sa vina si ziua aia cand o sa facem o tura de genul asta impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 22, 2009 Autor Share Postat Mai 22, 2009 Dupa zile de munca, am reusit sa fac acest traseu,sa prinda contur...acum am toate datele exacte: in total sunt 20 zile, cu 7 opriri:-2 opriri in tara -Gilau( Cluj)-la plecare/ o noapte -Arad -sosire/o noapte -5 opriri de 2-3 nopti- Krakow/ Polonia -Praga/Cehia -Regensburg/Germania -Salsburg/ Austria -Viena /Austria Cazarea,v-a fi in mare parte in camping,la casuta sau cort. Doar in Polonia vom sta la pensiune. Costul excursiei:- 700 euro/persoana/moto. sau -1200euro/2 persoane/1 motor Daca este cineva interesat, rog contactare pana pe 30-05-2009. Harta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 22, 2009 Autor Share Postat Mai 22, 2009 Camping Salsburg Camping Regensburg Camping Praga Camping Viena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate