theBD Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 restul pozelor aici incerc sa compliez si niste filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Frumoase pozele BD-ule, dar n-ai uitat ceva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 bai mereu uita bideu ceva. .. of of of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Frumoase padurile(ea) -pe unde ati umblat? Si la noi este verde tot,Va asteptam in WE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 n-a uitat mah nimic, le-a pus pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Sa nu uit si eu: Ultima poza prezinta probleme mecanice la Scorpa. As rade, dar e boala care se ia (asta cu problemele mecanice). A mai fost o fata care a facut poze. Unde e? (pozele) Restul pozelor: http://picasaweb.google.com/andreibelcic/2...SarataMonteoru# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Pozele facute de mine sunt mai sus puse de BD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Filmulete: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) mda, nush ce are yutub de nu mere link d'ala jmeker Editat Aprilie 27, 2009 de theBD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitac Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 a fost o zi minunata...chiar daca ne-am chinuit cu aderanta pe faimosul noroi buzoian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Primele ~4 filmari sunt de mare efect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 mda, nush ce are yutub de nu mere link d'ala jmeker El n-are nimic saracu'. Trebuie pus doar codul clipului, adica numai ce este dupa egal, nu tot linkul. Adicatalea asa: [youtube]2i6twSmdo78[/youtube] nu asa: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2i6twSmdo78[/youtube] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 aha, am mai invatzat ceva, de cand ma dau prin paduri am uitat, ma transform in maimutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate