dznomoto Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 am ceva ce nu-i al meu si mi-am zis ca de l-am gasit la SMAEB poate dau de "propritar" in aceeasi sectiune. acum poate ca respectivu' s-a impacat cu ideea ca "bine ca nu mi-am pierdut capu" dar poate e vreun forumist si da el de mine. despre ce este vorba : un aparat foto cu tot cu husa. daca nu ti-ai luat deja unul nou sau daca stii pe cel care si l-a pierdut da-mi un semn. daca e un topic asemanator in acest forum rog sa fiu informat ca trec si pe acolo. nu e lipsa de respect fata de gazda forumului dar dupa 30 minute nu am gasit ceea ce cautam; asa ca am deschis acest nou topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 foarte frumos gest. ai grija sa testezi eventualii proprietari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Al meu era, cat l-am cautat si mi-am dorit unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 foarte frumos gest. ai grija sa testezi eventualii proprietari. Corect, de apreciat gestul... dar daca e un exemplar ca asta? Poate e chiar al lui "jcdenton" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) Foarte frumos gestul Felicitari... Ai putea sa-i pui cateva intrebari referitor la aparatul ce se gaseste in husa, model, unele poze care apar pe el, etc, spre a preveni eventualii "doritori" Chiar referitor la husa, etc... Bravo Editat Aprilie 29, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Ai putea sa-i pui cateva intrebari referitor la aparatul ce se gaseste in husa, model, unele poze care apar pe el, etc, spre a preveni eventualii "doritori" Chiar referitor la husa, etc... "Pai.. poze cu motoarele si cu fetele de la SMAEB.. " Daca-i pe film, e si mai dubios.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Foarte frumos gestul Felicitari... Ai putea sa-i pui cateva intrebari referitor la aparatul ce se gaseste in husa, model, unele poze care apar pe el, etc, spre a preveni eventualii "doritori" Chiar referitor la husa, etc... Bravo Corect. Orl a gasit aparatul meu la Ursu, a anuntat tot pe forum si dupa aia pe msg (nu pe forum) ne-am lamurit ce si cum. detalii legate de husa, tip aparat, tip card....alea alea. Daca tot a facut omul un gest frumos, ar fi si mai dragut daca nu v-ati apuca sa porciti topicul cu mistourile obisnuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) Corect. Orl a gasit aparatul meu la Ursu, a anuntat tot pe forum si dupa aia pe msg (nu pe forum) ne-am lamurit ce si cum. detalii legate de husa, tip aparat, tip card....alea alea. Daca tot a facut omul un gest frumos, ar fi si mai dragut daca nu v-ati apuca sa porciti topicul cu mistourile obisnuite. Chiar Maimutico, am si uitat ca asa am facut si eu SPor la cautare, si sper sa gasesti proprietarul ca apoi sa ne delecteze cu pozele Ontopic: acum, sa va vina sau nu sa credeti, eu la SMAEB mi-am pierdut organizerul cu toate actele noroc ca l-au recuperat colegii din Urban Riders Editat Aprilie 29, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 am ceva ce nu-i al meu si mi-am zis ca de l-am gasit la SMAEB poate dau de "propritar" in aceeasi sectiune. Vorbeste cu "_danu", el si-a pierdut aparatul. detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Eu mi-am pierdut aparatul . Ai pm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 (editat) am ceva ce nu-i al meu si mi-am zis ca de l-am gasit la SMAEB poate dau de "propritar" in aceeasi sectiune. acum poate ca respectivu' s-a impacat cu ideea ca "bine ca nu mi-am pierdut capu" dar poate e vreun forumist si da el de mine. despre ce este vorba : un aparat foto cu tot cu husa. daca nu ti-ai luat deja unul nou sau daca stii pe cel care si l-a pierdut da-mi un semn. daca e un topic asemanator in acest forum rog sa fiu informat ca trec si pe acolo. nu e lipsa de respect fata de gazda forumului dar dupa 30 minute nu am gasit ceea ce cautam; asa ca am deschis acest nou topic. "Propitaru" sunt eu ) Si cap de guma cum sunt l-am pierdut. Recapitulez ca e prea tare : " Plec din Iasi la SMAEB, la Bucuresti, imi pierd aparatul (cap de guma), il gaseste cineva care e tot din Iasi ))))) Prea tare. Multumesc de mii de ori lui Dragos ( Madras) . Asa am aflat si unde sa-mi duc motoreta la reparat . Deci se poate. .. Nu mai emigrati, ca mi-e ciuda . Editat Mai 1, 2009 de _danu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate