releone Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Postez si eu aici cu intarziere. Motorul il am din decembrie. Ne vedem prin Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Frumos...sa-l stapanesti sanatos. Vorbeste cu axa..are si el NX650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Buna, mai ales poza, ca e facuta de mine! Sa ne plimbam mult si bine sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releone Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 Poza spune tot!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 S-o stapanesti sanatos si la cati mai multi Km fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Welcome to the club ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Buna, mai ales poza, ca e facuta de mine! Data viitoare priponeste-o bine ca a cam fugit din cadru! Bafta si s-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releone Postat Februarie 3, 2006 Autor Share Postat Februarie 3, 2006 Va multumesc mult pentru urari. Sa ne vedem sanatosi pe strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Da si tu niste detalii : an, km, de unde ai lut-o, cu cat....etc , pls:). Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releone Postat Februarie 3, 2006 Autor Share Postat Februarie 3, 2006 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Da si tu niste detalii : an, km, de unde ai lut-o, cu cat....etc , pls:). Merci. Dominator an 92 28000km cauciucuri noi; 1500 avans si 1000 rate pe un an de zile. Am luat-o de la Luci din Bistrita care acum are firma lui www.motostore.ro Pt alte relatii sau daca vrei sa o vezi da-mi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Salut. Multam de proptitudinea raspunsului. Foarte interesanta bicicleta ta, si da, as cam fi interesat sa o vad, sa ma hotarasc naibii odata )). Da un semn , cand unde si cum? Eu sunt in bucuresti in wknd, asa ca....astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
releone Postat Februarie 3, 2006 Autor Share Postat Februarie 3, 2006 Salut. Multam de proptitudinea raspunsului. Foarte interesanta bicicleta ta, si da, as cam fi interesat sa o vad, sa ma hotarasc naibii odata )). Da un semn , cand unde si cum? Eu sunt in bucuresti in wknd, asa ca....astept. Maine dimineata pe la 9-10 ma duc sa ii dau o cheie. Daca te intereseaza zi-mi. 0721580667-ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 In ce zona o tii (adica unde ar trebui sa ajung, eu stau in militari - iuliu maniu)? sper sa ma trezesc asa devreme, ca daca reusesc, te sun sigur. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate