CobraArt Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 (editat) Azi am dat o fuga pana la Predeal Partia este de nota 10 la Predeal Motocicleta nu a fost asamblata complet ca nu am avut timp ma mir ca faru ala a stat acolo Editat Februarie 2, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 ce marfa e naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 esti nebun ma pe zapada te`ai dus tu cu motoru`?? bravo ma baiatule da` pune si tu toate piesele pe ea ca arata cam cheala asa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Bine mey Cristi....In sfarsit am vazut si eu cum arata cbr-ica vopsita... Tine-o tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 Zapada a fost cam de la Sinaia in sus dar pe asfaltu nu doar pe margine. aa... probleme cu zapada am avut cand am urcat sus la clabucet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 sper k te-au vazut instructorii si k o sa se deschida cursurile. si k sa incep scandalul intre funii aprilia si cei honda va zic k m-am urcat ieri pe ea si e super-marfa motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Nu-i mai pune carena laterala.Pune-i un pinten ascutit jos. O sa dea mai agresiv. Go naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 OffTopic: mie imi place cum arata cu carene, nu naked.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Felicitari tinere! Incepi bine anul! Un bun exemplu pt cei un pic mai ramoliti. Cred ca vin si eu in uichend ... de ciudos ce sunt Norocc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 2, 2006 Autor Share Postat Februarie 2, 2006 Felicitari tinere! Incepi bine anul! Un bun exemplu pt cei un pic mai ramoliti. Cred ca vin si eu in uichend ... de ciudos ce sunt Norocc!!! Multumesc! Eu sunt dispus la orice plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Cu toate ca ... nu te-am inteles prea bine cand ai intrat pe forum... Felicitari si !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Bv kid N-ai degerat un pic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 3, 2006 Autor Share Postat Februarie 3, 2006 Stie cineva un traseu cu peisaj frumos, curbe, si sa fie aproape? Eu m-am gandit la Slanic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Stie cineva un traseu cu peisaj frumos, curbe, si sa fie aproape? Eu m-am gandit la Slanic.. Am aici in judet, un traseu asa frumos, dar este APROAPE doar de mine sau cine mai este in Vestul Romaniei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 3, 2006 Autor Share Postat Februarie 3, 2006 Am aici in judet, un traseu asa frumos, dar este APROAPE doar de mine sau cine mai este in Vestul Romaniei Nu mai este valabil ca o sa vin in Bucuresti maine Multumesc oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 6, 2006 Autor Share Postat Februarie 6, 2006 (editat) Se pare ca am adus zpada de la Brasov si in Ploiesti Ata este acum o bag la iernat vreo 1 luna Editat Februarie 6, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate