uninominalu Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Hai salut, fratilor. Ia ziceti, voi cum mai stati cu criza? Vad ca Univers Moto a ramas fara oameni de cand a plecat Demostene si Mathe, lu Motolife le-a murit scuteru magazin iar voua v-au scazut paginile si basca am auzit ca va da afara si din sediul Supercarului. Va mai tin finantele sa publicati ceva sau dati faliment pana-n vara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 ...voua v-au scazut paginile si basca am auzit ca va da afara si din sediul Supercarului. Va mai tin finantele sa publicati ceva sau dati faliment pana-n vara? Daca ma iau dupa ce ai scris mai sus deduc ca ai auzul foarte prost. Afara nu are cine sa ne dea din sediul Supercarului, pentru ca suntem aceeasi companie (daca te uiti in caseta redactionala, ai sa vezi ca la editor este trecut SC SUPERCAR SRL, companie ce detine pe langa Motociclismo si COX si Supercar). Paginile au scazut, dar este o masura temporara, pana se mai reglementeaza lucrurile, si aceasta masura a fost luata si ca urmare a accidentarii colegului nostru Marc care nici pana acum nu este recuperat 100%. O sa scoatem in continuare revista, tot pe format de 100 de pagini, iar daca lucrurile se indreapta revenim la 132 de pagini. Nu o ducem greu, dar cum am spus in fraza anterioara, nu se lucreaza la randament maximum (deh, asa se intampla cand te dai, o mai si patesti din cand in cand), iar munca pe care o facea el s-a impartit intre noi, ba chiar avem si un colaborator care tine updatata rubrica de motocros. Si a mai venit si sezonul... si vorba 'ceea, cand e asa frumos afara si ai cauciucuri noi pe motoreta, cum sa-ti mai arda de munca?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Hai salut, fratilor. Ia ziceti, voi cum mai stati cu criza? Vad ca Univers Moto a ramas fara oameni de cand a plecat Demostene si Mathe, lu Motolife le-a murit scuteru magazin iar voua v-au scazut paginile si basca am auzit ca va da afara si din sediul Supercarului. Va mai tin finantele sa publicati ceva sau dati faliment pana-n vara? eu cred ca ar trebui sa te intrebi cum stai tu cu criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Și acum, ca să răspundă toată echipa, hop și eu Nu dăm niciun faliment, nu suntem nici măcar pe aproape și să ne dea afară din sediul Supercarului nici nu se pune problema. Oricum nu ocupăm foarte mult spațiu. Sperăm să putem reveni la dimensiunea normală a revistei cât mai poponeataând. Mulțumim pentru îngrijorare. P.S. Nu luați prea în serios răspunsul lui marque. Suferința a scos la iveală latura sa agresivă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Uninominalu ti-ai facut cont aici doar ca sa ne intrebi pe noi de sanatate? Nu am mai vazut nici un post de-al tau prin alta sectiune a forumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Eu eram. Va incercam! Vreau sa-l mai vad si pe stupidu' ala de frate pe acasa sa-l ard oleaca pe curbe! Just joking... Editat Mai 4, 2009 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Ca și cum ai putea vreodată să faci altceva decât să-mi vezi spatele. De la distanță din ce în ce mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Daaa...in oglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate