LucianBoy Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Hello yeee insfarsit mi-am gasit motocicleta.....Era la politie in Titu.Ea a fost furata din spatele blocului meu pe data de 27 decembrie,iar ea a fost gasita in data pe 3 ian.Faza a fost ca niste "politisti" ai facut un control de rutina la o Dacie papuc.in spate era dr-u politia la intrebat: "acte aveti" aia nu aveat politia au confiscato:| si a stat la politia din Titu.cred ca in seara asta oky va multumesc MIIII de multumiti celui care ma ajutat sa o gasesc (e un motociclist) so tinem tot asa......SA FIM UNITI!!! Va urez Asfalt uscata!!!!! :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 bravo... bun asa si aia care o aveau in masina nu au bratzari????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 bestial.... si nu au notat, din intamplare, datele celor cu papucul? Sa te consideri norocos, la shpagarii de pe strada de obicei merge sa le dai si lor o atentie, ca doar ai "uitat " actele, oricum moto era in papuc... Ma bucur sa vad ca politia mai face ceva si in sensul asta. Totusi ia-le urma alora.Sigur au notat datele lor si masina, daca le-a confiscat moto ( probabil presupuneau atunci ca se vor intoarce cu actele). Rupe-le capul alora de l-au shutit ! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Si nu i-au saltat pe aia? Ciudata poveste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Felicitiari! Tu esti cel care cara aseara un DR in porbagajul unui BMW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 cred ca ai regasit o parte din tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Felictari !!! Asa bulan...mai rar , esti un mare norocos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Nu ai plans tare dupa ea de aia ai gasit-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_mania Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 Cine nu atrait asa ceva nu stie cum e cred ca ai radiat de fericire cand ai auzit!!! ma bucur pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Mi-se pare super ciudat, din 2 motive: 1). Si ce daca nu ai acte la o motocicleta? Multi au motoare chiar si masino off-road la care nu au acte, au fost aduse din germania, radiate de acolo si cu asta punct.iar majoritatea motocicletelor cross nu au acte, dar asta nu inseamna ca sunt ciordite. 2).pe de alta parte, cum adica, li s-a confiscat "marfa" din papuc ca n-aveau acte la ea, insa cu asta basta, i-au lasat sa plece linistiti? Ar trebui gasiti, trasi la raspundere, ca ori erau hoti, ori au cumparat motorul de la cei care il furasera in cunostinta de cauza (de ex. DR-Z din 2005 la 1.000,-EUR). 3).Sau Luci n-a mai postat restul povestii. Ciudat insa ca politia a avut nevoie de atat de mult timp sa identifice proprietarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 mai rar dar uite ca se intampla bravo tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate