nightmare Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Salut Am niste piese de vanzare far cromat 50E riser ghidon 18 cm 60E stop frana Cat-eye DOT 30E Daca este cineva interesat sa lase un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 meshtere, daca nu pui poze, ai scris degeaba topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Poze tata, poze!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Io sunt interesat, dar vreau ce au vrut Âşi baietii mai sus:POZE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare Postat Februarie 5, 2006 Autor Share Postat Februarie 5, 2006 OK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Salut Am niste piese de vanzare far cromat 50E riser ghidon 18 cm 60E stop frana Cat-eye DOT 30E Daca este cineva interesat sa lase un mesaj inainte de toate,completeazati datele din profil(locatia) sa stim si noi de unde esti,daca ai putut pune in profil night train...presupun ca poti pune si locatia...... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare Postat Februarie 6, 2006 Autor Share Postat Februarie 6, 2006 inainte de toate,completeazati datele din profil(locatia) sa stim si noi de unde esti,daca ai putut pune in profil night train...presupun ca poti pune si locatia...... salut Salut Am pus motocicleta prima sa nu crezi ca a intrat unu care nu stie cu ce se mananca.Pentru cei interesati sunt din Bucuresti si cred ca o sa am lucruri interesante sa va spun,dar toate la timpul lor(ma pricep un pic la motociclete mai ales cele CUSTOM) Hai sa nu fim chiar asa acizi cu cei care nu s-au alaturat acestui forum pana acum din diferite motive CIAO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 eu cred ca sunt interesat de risere. pentru ce diametru sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare Postat Februarie 6, 2006 Autor Share Postat Februarie 6, 2006 eu cred ca sunt interesat de risere. pentru ce diametru sunt? Salut Riere-le sunt chromate si cu un cap de Joker gravat .Diametrul 1" Eu am dat pe ele 190 E si le-am avut pe motocicleta un sezon.Arata napraznic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Salut Hai sa nu fim chiar asa acizi cu cei care nu s-au alaturat acestui forum pana acum din diferite motive CIAO Nu ma intelege gresit,dar in ultima vreme intra multa lume pe aici pun intrebari, vor detalii despre anuimte chestii vor o mina de ajutor,dar nu specifica locatia in profil si se pun posturi de genul DA ZII SI TU DE UNDE ESTI? am fii scutiti de multe posturi,daca ar fii copletate datele din profil...MACAR LOCATIA Copletarea locatiei,mi se pare ca este o chestie foarte practica pt toti,pt a ne putea cunoste sii sa stim care pe unde este si unde poate fii trimis prin apropiere de locatia lui,daca are nevoie de ceva.... Apropo cind ai timp pune si tu o poza cu farul acela,dacal vad poate sunt interesat....... te salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Salut Riere-le sunt chromate si cu un cap de Joker gravat .Diametrul 1" Eu am dat pe ele 190 E si le-am avut pe motocicleta un sezon.Arata napraznic pune poze cu motorul..... ai avut cumva un custom verde de la Marcel? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 K, nightmare am inteles ca esti de al nostru, dar vrem poze cu ce ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare Postat Februarie 6, 2006 Autor Share Postat Februarie 6, 2006 pune poze cu motorul..... ai avut cumva un custom verde de la Marcel? B. Sunt ale mele de la Gladiator K, nightmare am inteles ca esti de al nostru, dar vrem poze cu ce ai. O sa pun si niste poze dar trebuie sa le fac mai intai.Putina rabdare domnilor!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Nu avcem rabdare, vrem pozeeeee...hai ca-mi trebe sa-mi schimb farul cu unul custom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 O sa pun si niste poze dar trebuie sa le fac mai intai.Putina rabdare domnilor!!!!! gata,am citit in celalalt topic,e vorba de Marcel.....pai ce ai facut cu Gladiatoru?l-ai dezmembrat? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Daca esti Marcel, in sfarsit bine ai venit. Daca nu, tot bine ai venit. Dar vrem povesti de la Galdiator si de la Nemesis si urmatorul proiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare Postat Februarie 6, 2006 Autor Share Postat Februarie 6, 2006 gata,am citit in celalalt topic,e vorba de Marcel.....pai ce ai facut cu Gladiatoru?l-ai dezmembrat? B. am pus alt far inainte sa-l vand Daca esti Marcel, in sfarsit bine ai venit. Daca nu, tot bine ai venit. Dar vrem povesti de la Galdiator si de la Nemesis si urmatorul proiect. urmatorul proiect sa si vandut Venom o sa va pun niste poze cu el Mai sunt doua moto in lucru pana la salon .deosebite si ele .nu am voie poze pana atunci Ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 eu intrebam de grosimea gaurilor pentru coarne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 eu intrebam de grosimea gaurilor pentru coarne. a scris mai sus Marcel: 1" adica 25mm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 ok... scuze.. am facut dreptu. cum se pot vedea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Salut Am pus motocicleta prima sa nu crezi ca a intrat unu care nu stie cu ce se mananca.Pentru cei interesati sunt din Bucuresti si cred ca o sa am lucruri interesante sa va spun,dar toate la timpul lor(ma pricep un pic la motociclete mai ales cele CUSTOM) Hai sa nu fim chiar asa acizi cu cei care nu s-au alaturat acestui forum pana acum din diferite motive CIAO Ke spui ca te pricepi "PUTIN" pai la ke motoare ai avut si cum le-ai customizat numai Putin nu se poate spune ca te pricepi !!! Sau esti un pic "Modest" ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare Postat Februarie 7, 2006 Autor Share Postat Februarie 7, 2006 eu intrebam de grosimea gaurilor pentru coarne. Salut Ti-am raspuns 1''(25,4mm) merg fara probleme la ghidon de 25mm Ke spui ca te pricepi "PUTIN" pai la ke motoare ai avut si cum le-ai customizat numai Putin nu se poate spune ca te pricepi !!! Sau esti un pic "Modest" ??? este ok pentru Romania Ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Poza cu customul lui Marcel. Presupun ca farul oferit la vanzare e cel care se afla montat pe motocicleta cand a fost facuta poza, acelasi lucru cred ca era valabil si pentru risere. N-am poza din spate sa vedem stopul//oricum, pretul e super ok pt far. Intrebare pentru Marcel-cat costa cele mai ieftine handlebar controls pe diametrul de 1"(tot kitul) pe care le puteti aduce de la Custom chrome? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 marcel,zii si mie daca asta e farul,care se vede in poza pusa de lupalb???? salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Salut Marcel. Am vazut din intamplare emisiunea aia "doua roate", spun din intamplare ca nu ma uit la porcaria aia care prezinta mai multe scutere decat motoare, in fine tiam vazut motorul si spuneai ca este facut in totalitate de tine, spunene si noua, este facut de tine sau este doar montat de tine pentru ca nu vad piese unicat pe el, totul pare a fi comandat din afara si montat pe un cadru de softail, aruncat un sportster de 1200 in el si gata customul. Frumoase tepusele facute la strung. ce ai mai facut la el. Este un forum si e dreptul meu sa intreb, fara suparari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate