Sari la conținut

Far Cromat 5 3/4'' ,inaltatoare Ghidon,stop Cat-eye De Vanzare

nightmare
 Share

Postări Recomandate

Salut

Am niste piese de vanzare

far cromat 50E

riser ghidon 18 cm 60E

stop frana Cat-eye DOT 30E

Daca este cineva interesat sa lase un mesaj

inainte de toate,completeazati datele din profil(locatia) sa stim si noi de unde esti,daca ai putut pune in profil night train...presupun ca poti pune si locatia......

salut :moto:

:laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inainte de toate,completeazati datele din profil(locatia) sa stim si noi de unde esti,daca ai putut pune in profil night train...presupun ca poti pune si locatia......

salut :moto:

:laugh:

Salut

Am pus motocicleta prima sa nu crezi ca a intrat unu care nu stie cu ce se mananca.Pentru cei interesati sunt din Bucuresti si cred ca o sa am lucruri interesante sa va spun,dar toate la timpul lor(ma pricep un pic la motociclete mai ales cele CUSTOM)

Hai sa nu fim chiar asa acizi cu cei care nu s-au alaturat acestui forum pana acum din diferite motive

CIAO

Link spre comentariu

Salut

Hai sa nu fim chiar asa acizi cu cei care nu s-au alaturat acestui forum pana acum din diferite motive

CIAO

Nu ma intelege gresit,dar in ultima vreme intra multa lume pe aici pun intrebari, vor detalii despre anuimte chestii vor o mina de ajutor,dar nu specifica locatia in profil si se pun posturi de genul DA ZII SI TU DE UNDE ESTI? am fii scutiti de multe posturi,daca ar fii copletate datele din profil...MACAR LOCATIA

Copletarea locatiei,mi se pare ca este o chestie foarte practica pt toti,pt a ne putea cunoste sii sa stim care pe unde este si unde poate fii trimis prin apropiere de locatia lui,daca are nevoie de ceva....

Apropo cind ai timp pune si tu o poza cu farul acela,dacal vad poate sunt interesat.......

te salut :laugh:

roby

Link spre comentariu

pune poze cu motorul.....

ai avut cumva un custom verde de la Marcel?

B.

Sunt ale mele de la Gladiator

K, nightmare am inteles ca esti de al nostru, dar vrem poze cu ce ai.

O sa pun si niste poze dar trebuie sa le fac mai intai.Putina rabdare domnilor!!!!!

Link spre comentariu

gata,am citit in celalalt topic,e vorba de Marcel.....pai ce ai facut cu Gladiatoru?l-ai dezmembrat?

B.

am pus alt far inainte sa-l vand

Daca esti Marcel, in sfarsit bine ai venit. :laugh: Daca nu, tot bine ai venit.

Dar vrem povesti de la Galdiator si de la Nemesis si urmatorul proiect. :moto:

urmatorul proiect sa si vandut Venom

o sa va pun niste poze cu el

Mai sunt doua moto in lucru pana la salon .deosebite si ele .nu am voie poze pana atunci

Ciao

Link spre comentariu

Salut

Am pus motocicleta prima sa nu crezi ca a intrat unu care nu stie cu ce se mananca.Pentru cei interesati sunt din Bucuresti si cred ca o sa am lucruri interesante sa va spun,dar toate la timpul lor(ma pricep un pic la motociclete mai ales cele CUSTOM)

CIAO

Ke spui ca te pricepi "PUTIN" pai la ke motoare ai avut si cum le-ai customizat numai Putin nu se poate spune ca te pricepi !!!

Sau esti un pic "Modest" ???

;) :finger:

Link spre comentariu

eu intrebam de grosimea gaurilor pentru coarne.

Salut

Ti-am raspuns 1''(25,4mm) merg fara probleme la ghidon de 25mm

Ke spui ca te pricepi "PUTIN" pai la ke motoare ai avut si cum le-ai customizat numai Putin nu se poate spune ca te pricepi !!!

Sau esti un pic "Modest" ???

;) :finger:

este ok pentru Romania

Ciao

Link spre comentariu

Poza cu customul lui Marcel. Presupun ca farul oferit la vanzare e cel care se afla montat pe motocicleta cand a fost facuta poza, acelasi lucru cred ca era valabil si pentru risere.

N-am poza din spate sa vedem stopul//oricum, pretul e super ok pt far.

Intrebare pentru Marcel-cat costa cele mai ieftine handlebar controls pe diametrul de 1"(tot kitul) pe care le puteti aduce de la Custom chrome?

post-263-1139335737_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut Marcel. Am vazut din intamplare emisiunea aia "doua roate", spun din intamplare ca nu ma uit la porcaria aia care prezinta mai multe scutere decat motoare, in fine tiam vazut motorul si spuneai ca este facut in totalitate de tine, spunene si noua, este facut de tine sau este doar montat de tine pentru ca nu vad piese unicat pe el, totul pare a fi comandat din afara si montat pe un cadru de softail, aruncat un sportster de 1200 in el si gata customul.

Frumoase tepusele facute la strung. ce ai mai facut la el.

Este un forum si e dreptul meu sa intreb, fara suparari.

Link spre comentariu