ovisopa Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Eram curios daca a mai folosit cineva asa ceva (la enduro, nu la masina sau motor de strada) Merita sa-mi iau unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Exact asa ceva port si eu cu mine de cateva luni, dar nu l-am folosit inca si sper sa nici nu fie nevoie prea curand...........LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Eram curios daca a mai folosit cineva asa ceva (la enduro, nu la masina sau motor de strada)Merita sa-mi iau unul? DA, dar nu tine de fiecare data. Depinde de cat de 'mare' este gaura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Auzisem parerile unora conform carora la camere (tubetype) face figuri. Altii zic ca merge dar arunci camera dupa aia (nu m-ar interesa ca o arunc daca m-ar scoate din cacao pe moment in vreo padure ceva). Deci care o fi adevarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Auzisem parerile unora conform carora la camere (tubetype) face figuri. Altii zic ca merge dar arunci camera dupa aia (nu m-ar interesa ca o arunc daca m-ar scoate din cacao pe moment in vreo padure ceva).Deci care o fi adevarul? Io am incercat la XR, la roata din spate si a tinut fix 1 km. E drept ca era o gaura destul de mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) a tinut vreo 50 km pe macadam si dupaia s-a muiat.... eu am trecut la musse Editat Mai 4, 2009 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 Io am incercat la XR, la roata din spate si a tinut fix 1 km. E drept ca era o gaura destul de mare. ce sa inteleg prin gaura "destul de mare" ? o gaura de cui .. sau mai mare ? Mersi de raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 depinde de gaura si cine a provocat-o sau daca e taietura ...la noi cam 60% din cazuri a tinut fara probleme camera se poate utiliza dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 ce sa inteleg prin gaura "destul de mare" ? o gaura de cui .. sau mai mare ? Mersi de raspunsuri Gaura avea circumferinta de aprox 2 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Circumferinta este lungimea cercului ( 2*pi*raza sau pi*diametrul), eu zic ca te vrei sa spui ca diametrul gaurii era 2mm....................sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Circumferinta este lungimea cercului ( 2*pi*raza sau pi*diametrul), eu zic ca te vrei sa spui ca diametrul gaurii era 2mm....................sau? Pffff...diametrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Am fost impreuna cu amic prin padure unde a luat un cui in roata de pe spate si a ramas pe janta.Am folosit un spray de pana care a umflat roata dar nu a astupat gaura...tot se mai auzea rasufland usor.Totusi a tinut pret de 15-20 km pana la prima vulcanizare.De precizat ca am lasat cuiul la locul lui pana la vulcanizare(lucru care se pare ca nu ar fi trebuit sa-l facem,pe instructiuni scria sa-l scoti si apoi sprayul).Nu a stricat camera sau altceva ....si una peste alta si-a facut treaba.Pe mine m-a convins si mi-am luat si eu unul .Atasat ai doua poze cu amicul si cuiul din roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olive Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 pe unde pot gasi , si daca imi puteti spune cam cat costa , saptamana trecuta mam ales cu un cui in roata si culmea ca de fiecare data dau de belele tot departe de casa multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 pe unde pot gasi , si daca imi puteti spune cam cat costa , saptamana trecuta mam ales cu un cui in roata si culmea ca de fiecare data dau de belele tot departe de casa multumesc Mersi de poze Eu am facut poza aia in Carrefour, dar sunt sigur ca gasesti pe la orice magazin mare care are un raion de auto, sau la magazinele moto specializate, am vazut ca aveau si ceva tuburi mai mici. Din cate tin minte tubul ala din poza costa vreo 40 lei (40 si ceva .. nu mai stiu exact), iar tubul mai mic din magazinul specializat pe MOTO costa aprox 35 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olive Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 mersi mult numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Se pare ca pretul in supermarket e mai mic decat tineam eu minte HOLTS (400ml) = 23,90lei (Carrefour) AEROSOL(300ml) = 19lei (Real) iar ala de la magazinul moto, era un tub albastru mai mic decat asta de 300ml .. si costa mult mai mult. Eu maine o sa-mi iau un HOLTS, ca ala pare cel mai ok.. sper totusi sa nu am nevoie de el. Editat Mai 7, 2009 de ovisopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vapi Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 (editat) Am avut eu foarte recent pana pe spate si un coleg mi-a dat spray-ul lui. Si-a facut treaba si roata e bine umflata si azi. Aveti grija si nu bagati tot spray-ul (mai ales cei cu enduro). Probabil cantitatea totala e ptr o roata auto. Intii aduci roata cu valva sus si bagi spray direct. E bine ca cineva sa 'verifice' (prin apasare pe cauciuc) presiunea pneului cit timp bagi spray, asta ca sa nu umfli cauciucul prea tare (la enduro conteaza). Dupa asta dai o tura usor sa se distribuie spuma in interior. In Iasi, am vazut produsul la 15-18 RON si cred ca are cam 200-250 ml. Oricum, pentru moto iti ajunge un spray mai mic si nici nu-ti ocupa loc mai mult. Editat Mai 20, 2009 de vapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate