B.B. Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Excursie cu masina de 1 mai in jurul Adriaticii, de fapt cu scopul de a ajunge la Lecce, in Italia. Scuze ca e cu 4 roti, dar daca sunt motociclist eu zic ca se pune. A fost cu masina pentru ca trebuia sa luam mama sotiei mele de la Lecce. Poze: http://picasaweb.google.ro/otommaniac/Adri...feat=directlink traseu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koko_levy Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Frumoasa ruta!Dar trebuia sa mergeti cu 2 motociclete si asa puteati sa luati mama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 Frumoasa ruta!Dar trebuia sa mergeti cu 2 motociclete si asa puteati sa luati mama! Sigur o sa fac ruta si cu motocicleta, este bestiala! Dar acum daca as fi fost cu moto cred ca ar fi fost foarte greu: -am fost presat de timp -a plouat cu galeata aproape tot timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate