Sari la conținut

Intalnire Intre Scuteristi!


dna
 Share

Postări Recomandate

sal !!! am si eu o idee haideti sa ne intalnim cati mai multi scuteristi cand vremea se indreapta !!! un skooter weekend !!! astept parerile voastre si sa stabilim data !!!

vad ca esti din Bucuresti da` nu prea te-am vazut,parca o data prin targ in toamna...Oricum,noi suntem vreo 15 poate chiar mai multi care ne`am tot intalnit si am "rulat" :finger: ...lasi un numar de telefon sau un id de y! si vorbim ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vin si eu sint in Bucuresti...dar acum iarna vin cu MOPEDUL MICROCAR, iar la vara cu GoPOP!

Unde? Cand?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vara ma duc la serv cu scuterul (nu mereu...recunosc, insa ma dau de cate ori apuc, mai mult in weekend)!

Iarna merg cu mopedul Microcar! SI CHIAR MERG!

Editat de gopop
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Uite ce am patit la drive-test si de ce sint reticent:

Vine Mr. X (nu ii dau numele ca sint in proces cu el) si zice ca vrea sa cumpere dar sa fac drive-test. I se explica ce si cum spune ca are A-ul si ca stie sa mearga si ca a mai incercat si alte modele...dar alea erau prea "rapide" pentr el...omul are 40-45 de ani.

Bun, il ducem la depozit (ca la Carrefour nu avea cum sa testeze) si ii dam scuterul sa faca o tura. Greseala noastra ca nu l-am pus sa semneze in ce stare il ia! Se duce 20 m incolo si cind sa intoarca aluneca (era asfalt dar a luat prea brusc curba) si cade si juleste scuterul!!! (asta este Runnerul SH pe care il vindem acum)!!!!

Omul nu are nimic, il inrebam daca e OK, zice ca da si ca va cumpara.

II spunem ca daca cumpara, nu il mai punem la plata stricaciunilor (sa cumpere unul nou, nu ala pe care l-a julit) si omul zice multumesc ca sintem niste draguti! Dupa care pleaca si nu mai raspunde la tel si se da lovit.

 

2. Sa fiti linistiti ca de concurenta nu imi e frica stiu ca aven niste scutere OK.

(am vazut multe produse si fabrici pana sa ne alegem furnizorul) si avem acum si dovada timpului...de jumatate de an in care am vandut 98 scutere nu am avut probleme majore de service iar cele pe care le-am avut (cam 2%) le-am dat de cap.

3. acum, cu ce moped vreti sa vin? Microcar daca vreti sa il testati va va sta la dispozitie in Cora, vcedeti programul, se vor face si drive-teste (adica doar ca pasager...deocamdata, insa va urma, pt cine doreste si un drive-test dar IN POLIGON - adica sa nu fie nimic pe o raza de 100 m...ca sa nu mai fie probleme....)

 

4 In premiera, doar pt voi (sic!) va anunt ca incepe colaborarea si cu Cora, astfel incat in Cora veti gasi Cozy si Fighter iar in Carrefour Runner si Zip.

5. Cand vreti voi (numa sa fie mai cald afara) sau la SMAEB, VA ASTEPT sa TESTAM (si de ce nu sa cumparati) scuterele noastre!

 

6. Imaginea ne-o creem prin ce facem si nu doar daca declaram (fie si pe net) iar declaratiile noastre nu au suport prin ceea ce facem.

 

Noi am promis sa facem un business cu vehicule urbane, putin sau deloc poluante, amuzante, usor de exploatat, fiabile si sa impingem limitele uzuale in acest domeniu cat mai departe.

De 2 ani (de cand am inceput cu Reva - the electriCity car) ne straduim din rasputeri sa ne tinem de promisiune.

Anul trecut am venit cu GoPOP, anul acesta cu Microcar...macar recunosteti ca partea cu pionieratul este o promisiune indeplinita!

Editat de gopop
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eh, stimate domn, riscurile unui drive-test sint inerente, la orice vehicul.

Faceti CASCO pe un scuter pe care apoi il dati la drive-test. Eu zic ca veti cistiga mult mai multa clienteala.

Eu unul nu as cumpara un scuter facut de o firma mai mica fara drive-test. Oricit ar fi de buni asiaticii mici si multi, nu se compara cu firmele mari care au bani cheltuiti pe cercetare si traditie, plus o retea de distributie si service mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi ca si Japonezii si Coreenii sin asiatici...iar chinezii incept sa ne dea lectii nu numai noua, ci si americanilor, europenilor, etc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N-ai inteles aluzia, dar ma rog.

Conform principiului tau ar fi bine sa schimb CBR1100XX pe JinLun, nu? Sa fim serios, ce naiba ... e diferenta de la cer la pamint.

Accept ca sint o afacere buna la banii care ii dai pe ele, dar atit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...