cata_30 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) am incercat 300v dar vibra tare f4, parca ai fi stat pe un motor monocilindru vibratiile se transmiteau in sea, in ghidoane si oglinzi, la motorexul de acum nu am aceeasi senzatie, asa au patit si la 1000RR cativa prieteni......si au renuntat, care are yamaha, suzuki se impaca perfect cu motul .... Editat Iunie 12, 2009 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 pe timp de canicula si intr-un oras cum este bucuresti-ul, ce ulei se recomanda ?...sa zic pt un 4L cu racire pe aer/ulei.. Este indicat sa umbli si la coeficientii uleiului ? (yamaha imi recomanda 10w40) merci Nu stiu cum va merge voua asa bine cu 10-40. Eu am bagat 15-50 tot timpul, in monocilindru racit pe apa, si intr-o iarna am zis sa bag 10-40, ca o fi mai potrivit. Canci. Se incingea destul de rau (chiar daca afara erau sub 10 grade), motorul era mai zgomotos, si cutia de viteze cloncanea. Eu folosesc Mobil1 sintetic, pe care il cumpar cu 50 RON, la pret de en-gros. Si vad ca e defapt un pret mic in comparatie cu concurenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Inseamna ca eu am avut Suzuki 600F4 si acum am Yamaha 954RR. nuu or fi si `onde care se impaca pe motul ...ca daca nu e la mine sau la cei cu RR, nu generalizez, din grupul cu care ies eu asta am observat, la asta ma refeream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 ia`le in functie de pret, descrescator, si ai topul acum fiecare isi pune motule, castroale si nush mai de care uleiuri de fitze, ca deh...e la moda oricum uleiurile zilelor noastre, de la brandurile de top, sunt toate foarte performante, nu avem noi motoare pentru uleiurile astea... asa ca ideea asta cu topul se cam clatina, sunt pareri pur subiective ce ulei este mai bun pentru aprilia?tu de care ai bagat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Eu folosesc repsol 10w40 si sunt f mltumit. Am incercat si Castrol la motor si dupa 300 de km a trebuit sa il schimb ptr ca imi patina ambreiajul. In a2a cand schimbam si trageam tare de aceleratie se ridica motoru in ture, incat trebuia sa inchid gazul si sa trag maneta de ambreiaj. Cu repsol nu am patit lucru asta. Eu una peste alta, sunt multumit si tot asta o sa il folosesc si de acum in colo. si s-a rezolvat problema patinatului ambreiajului doar schimband uleiul? nu erau discurile terminate? intreb pentru ca si eu am acum o problema similara la al meu, tocmai am schimbat uleiul (motul 5100 parca -asta am avut inainte, asta am pus si acum) si patineaza ambreiajul rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 si s-a rezolvat problema patinatului ambreiajului doar schimband uleiul? nu erau discurile terminate? intreb pentru ca si eu am acum o problema similara la al meu, tocmai am schimbat uleiul (motul 5100 parca -asta am avut inainte, asta am pus si acum) si patineaza ambreiajul rau de tot Orice ar spune unii, NU cred ca amreiajul poate patina in draci doar din cauza uleiului. Mai ales ca ai folosit un ulei "special" pt. moto. Unii pun ulei de masina si nu au probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate