Drama Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 salutare hai la o plimbare sambata sunt acceptati toti doritori de plimbari pasnice id domino082 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 salutare hai la o plimbare sambata sunt acceptati toti doritori de plimbari pasnice id domino082 unde unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Unde, cand? Da si tu mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COSMIN-EUGEN Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Propunerea mea /index.php?showtopic=356072 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Propunerea mea /index.php?showtopic=356072 cat e pana acolo? pe mine m-ar tenta mai mult ceva de o zi, dar tre sa vb si cu gagica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 Unde, cand?Da si tu mai multe detalii Pai sambata ar fi , locatia ? ce ziceti de Barajul Siriului? drumul e super pana acolo,iar eu zic ca momentan sa incepem cu plimbari de o zi si vedem ce si cum. Daca aveti alte preferinte de le astept ca sa le putem dezbate asa ca hai ca sa stim cati ne strangem si in ce directie o apucam ....... hai ca acum vine sambata contact id: domino082 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) si io...io vreau la Baraj...mai ales ca daca-i frumos avem niste peisaje de pe viaductele alea...ceva de speriat! Doar ca io as putea pleca de acasa undeva dupa ora 09:30! Caci dimineata ies de la shaiba! Editat Mai 7, 2009 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Pai sambata ar fi , locatia ? ce ziceti de Barajul Siriului? drumul e super pana acolo,iar eu zic ca momentan sa incepem cu plimbari de o zi si vedem ce si cum. Daca aveti alte preferinte de le astept ca sa le putem dezbate asa ca hai ca sa stim cati ne strangem si in ce directie o apucam ....... hai ca acum vine sambata contact id: domino082 si eu cu inca cu un amic ies pe siriu si facem intoarcerea pe brasov-cheia..........ne vedem pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 si eu cu inca cu un amic ies pe siriu si facem intoarcerea pe brasov-cheia..........ne vedem pe drum. salut, ma primiti si pe mine pt plimbarea de maine ? daca da, unde va intalniti si la ce ora? eu am postat un topic buc-sighisoara-sibiu-buc, dar nu se alatura nimeni si am chef de plimbare dar nu de unul singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 deci postati locul si ora intalnirii, as veni si eu dar pe la 10 seara stiu ceva sigur si va anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 merge cineva la sighisoara maine? daca bagati un pm sau 0766737679 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Ma nu vi s-a urat de Cheia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 merge cineva la sighisoara maine? daca bagati un pm sau 0766737679 as merge dar viteza de croaziera propusa de tine e prea mica, sunt totusi aproape 600 km , macar 70-80 km/h prin localitati si 100- 110 km/h in afara loc., unde se poate? ce zici ? eu m-am decis, merg la voineasa, intalnire maine 07 15 la benzinaria dezafectata imediat dupa carefour militari, pe dreapta eu fac dus - intors in aceeasi zi, mai este un grup mai mare, care ramane peste noapte,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 asadar si prin urmare maine ne vedem la ora 10 sper ca e ok la toata lumea locul....hmmm eu zic la tineretului in fata parcului e bine? cred ca stie toata lumea parcul tineretului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Facem si noi o plimbare , maine la 9-9.30 la Arc...Cine vrea , este binevenit.....Cred ca tot pe Siriu mergem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 hai cu mic cu mare maine la plimbare loc de intalnire tineretului in fata parcului chiar la intrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) Vin si eu cu prietena mea dar vom merge singurei, tranca - tranca; deci ne vedem acolo; va rog: din buzau care e traseul spre baraj? sau mai bine il marcati voi cu pietricele Editat Mai 8, 2009 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 nu stiu exact care va fi traseul exact dar vedem noi stabilim cu totii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Si eu . Sper ca am inteles bine, intrarea de la Sincai, nu Polivalenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 da intrarea de la sincai exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 as veni si eu cati km sunt si care e viteza de croaziera? eu mi-am luat gps deci nu e problema cu drumul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 deci am zis ca eu cu prietena mea pasager venim singuri, adica pana la baraj; ei nu ii place cu viteza si n-am chef de pumni in casca; de aia am intrebat care e drumul din buzau, ca sa nu ne ratacim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 in localitati se merge regulamentar in afara nu stiu oricum nu ne alearga nimeni dar nici sa dormim deci vedem stabilim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 eu vin cu un supermoto cu pasager si viteza de croaziera la mine vreau sa fie sub 100 km sa nu inteleaga lumea ca vreau sa alerg:D deci daca e ok putem merge linistiti asa deci de cati km este vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drama Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 mai cam asa 100 cred ca e o viteza rezonabila oricum sunt ceva km vreo 200 dus si tot atatia intors dupa spusele unui prieten de al meu care ne insoteste maine si el a mai fost de cateva ori ..... ne va spune el maine dimineata cati km sunt exact pana la destinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate