CobraArt Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 (editat) Continuarea de aici Multumiri rocristea pentru poze Editat Februarie 7, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 pacat ca pe mine m-a retinut altceva,la un pas am fost sa vin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Beeeton.. au iesit unele poze thanks BooBoo, fotograful oficial al deplasarii bineinteles ca softul forumului le pune aleator... sunt intr-o frumusete de dezordine browniana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 Beeeton.. au iesit unele poze thanks BooBoo, fotograful oficial al deplasarii bineinteles ca softul forumului le pune aleator... sunt intr-o frumusete de dezordine browniana Pana si camera "tremura" de frig Dar una peste alta a iesit frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Beeeton.. au iesit unele poze thanks BooBoo, fotograful oficial al deplasarii well... am incercat sa le fac cat mai clare, dar... ma bucur ca au iesit si asa. felicitari temerarilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 bah io am o boala sa nu ies in poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 bah io am o boala sa nu ies in poze.... ei... uita ca totusi ai iesit si tu intr-una din ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Bah, fain cred ca a fost Dar cagulele alea nu se trag si peste nas? Nu de alta, dar Craciunul a trecut, chiar si pe stil vechi si Rudolf se enerveaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate