Stiff Rider Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) Ok am intrat pe topic si o sa ma uit la poze, dar semnatura ta e incredibila (nu in sensul bun), chiar nu o poti face mai mica putin, mai decent? Pls? le: superbe poze, o zona super interesanta Editat Mai 6, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 Ok am intrat pe topic si o sa ma uit la poze, dar semnatura ta e incredibila (nu in sensul bun), chiar nu o poti face mai mica putin, mai decent? Pls? le: superbe poze, o zona super interesanta merci, poate data viitoare vi si tu cu noi PS: e, acu' cu semnatura ... , sper ca nu te-ai suparat prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 (editat) E suparatoare...in fine... As veni sincer, dar pe mine tre sa ma anuntati din timp (studenta, mai greu cu banii ) Editat Mai 6, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Frumoase poze!!! Deduc ca a fost o excursie care a meritat din plin. Bravo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Faina tura, fain Castelul Corvinilor! Si eu vreau sa ajung anul asta acolo. Unde e facuta poza asta si ce e acolo mai exact ca nu imi dau seama (biserica inundata?): http://www.transalp.ro/forum/download/file...9&mode=view ? off: Are dreptate Ravenitza, ai o semnatura cat o zi de post. S-ar intelege la fel de bine si daca ar fi mai mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Da este biserica inundata de pe Valea Sesii ( Barajul de decantare de la Rosia Montana ) o zona pe care vo recomand , sunt multe de vizitat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 Faina tura, fain Castelul Corvinilor! Si eu vreau sa ajung anul asta acolo.Unde e facuta poza asta si ce e acolo mai exact ca nu imi dau seama (biserica inundata?): http://www.transalp.ro/forum/download/file...9&mode=view ? off: Are dreptate Ravenitza, ai o semnatura cat o zi de post. S-ar intelege la fel de bine si daca ar fi mai mica. axact , biserica inundata de pe Valea Sesii , zona carierei de la Rosia Montana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Bravos,camarade! Sunt superbe pozele voastre, frumos traseul ales-bine combinat enduro+strada.La mai multe, excursii de genul asta! off-topic: prin coclaurile alea vroiai tu,sa-l bag pe Jack?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 Bravos,camarade! Sunt superbe pozele voastre, frumos traseul ales-bine combinat enduro+strada.La mai multe, excursii de genul asta! off-topic: prin coclaurile alea vroiai tu,sa-l bag pe Jack?! merci frumos! nu camarade, am avut si o varianta asfaltata pentru coclauri, pe unde a mers SV-istu' nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Mai 29, 2009 Autor Share Postat Mai 29, 2009 E suparatoare...in fine...As veni sincer, dar pe mine tre sa ma anuntati din timp (studenta, mai greu cu banii ) poate asa nu mai e suparatoare, prea suparatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 poate asa nu mai e suparatoare, prea suparatoare Arata exceptional asa Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate