pretorian Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Ce draq se intampla ca de 10 zile o tot tin in ghinioane , intai am ramas pe dinafara cu serviciu' un patron de rahat , apoi mi-a expirat casco la conserva si nu l-am inoit ca deh nu mai aveam servici, acum din cauza unui idiot din asta cu maxi taxi am si pocnito, fu...i in gura de magari si acum nu am bani sa o fac. tuturor soferilor de maxi taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 sorry pt tine..oricum las ca treci tu peste asta ..bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 sorry man, cam aiurea...dar pana la urma tot cu bine se termina deobicei, asa ca nu dispera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 (editat) naspa omule....imi pare rau sa aud......iti doresc multa BAFTA de acum incolo BAFTA Editat Februarie 8, 2006 de sckhreech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Pai, zi-ne si noua macar ce si cum s-a intamplat. De pilda, mie, un tzaran de maxi taxist, mi s-a bagat brusc subit si dintr-o data in fatza, de langa trotuar, pe linia de tramvai (asta se inampla pe Pace Protopopescu) pe care eram eu, am pus frana, m-am dus pe sine ca pe sanie, noroc ca "m-am dat jos" repede si am oprit la 1m de el. Chestia e ca javra a facut manevra brusc si daca-l pocneam eu picam de prost, pt ca-l loveam in spate si el putea sa zica alteva la politie.Si-l credeau pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 din cauza unui idiot din asta cu maxi taxi am si pocnito, fu...i in gura de magari si acum nu am bani sa o fac. tuturor soferilor de maxi taxi Sorry... Sper doar ca nu o sa vinzi motorul sa faci conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Era sa o patzes si eu odata cu un taximetrist. Eram cu o dacie papuc de la o firma (cu casco nu ma prea stresa) si nu mia acordat taxiu prioritate. Am evitat mai tarziu, nu sa intamplat nimik. La care taximetristu' " ma (cuvant jignitor) nu te-a invatzat mata ca orasu' e al nostru (se referea al taximetristilor) " ... pacat ca era de 3 ori mai mare ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hot_wheel Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Era sa o patzes si eu odata cu un taximetrist. Eram cu o dacie papuc de la o firma (cu casco nu ma prea stresa) si nu mia acordat taxiu prioritate. Am evitat mai tarziu, nu sa intamplat nimik. La care taximetristu' " ma (cuvant jignitor) nu te-a invatzat mata ca orasu' e al nostru (se referea al taximetristilor) " ... pacat ca era de 3 ori mai mare ca mine super tare ..... Ce draq se intampla ca de 10 zile o tot tin in ghinioane , intai am ramas pe dinafara cu serviciu' un patron de rahat , apoi mi-a expirat casco la conserva si nu l-am inoit ca deh nu mai aveam servici, acum din cauza unui idiot din asta cu maxi taxi am si pocnito, fu...i in gura de magari si acum nu am bani sa o fac. orice ai face nu te urca pe motoreta...stai un pic timpul o sa le rezolve pe toate ps.un ghinion nu vine niciodata singur...asta nu e incurajare, da ma rog e realitate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 9, 2006 Autor Share Postat Februarie 9, 2006 (editat) Pai, zi-ne si noua macar ce si cum s-a intamplat. De pilda, mie, un tzaran de maxi taxist, mi s-a bagat brusc subit si dintr-o data in fatza, de langa trotuar, pe linia de tramvai (asta se inampla pe Pace Protopopescu) pe care eram eu, am pus frana, m-am dus pe sine ca pe sanie, noroc ca "m-am dat jos" repede si am oprit la 1m de el. Chestia e ca javra a facut manevra brusc si daca-l pocneam eu picam de prost, pt ca-l loveam in spate si el putea sa zica alteva la politie.Si-l credeau pe el. Pai cam asa am patit eu mi-a taiat fata si am intrat in coltul barii lui de protectie si rahatu' lui de masina are bara putin crapata iar eu.... bara fata,far st,grila radiator capota. si binenteles ca eu sunt de vina ca nu am pastrat distanta,da mor de ciuda ca nici macar nu aveam viteza 20-25km/h cu a-I-a plecam de la semafor si eram in accelerare. Multumesc pentru incurajari si sustineri. Treaba e ca daca fac rost de bani si o duc la doftor tre sa merg cu motoru si pe frigu asta.... Editat Februarie 9, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 bafte man, si nu dispera ca toate se rezolva pana la urma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBlade Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 spei sa o poti folosi cat mai curand.........asa-s taximetristii......sa nu mai vb lumea de motociclisti,ca astia tu taxiurile sunt de mama draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Nasol,asa sunt timpiti astia cred ca ii strada a lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 Nasol,asa sunt timpiti astia cred ca ii strada a lor si din pacate nici nu prea poti sa le faci ceva, ca patroni sunt fosti ministri de transport si actuali parlamentari sau senatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 chill bro , iti revii u .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 lipseste poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate