Sari la conținut

Ghinion


pretorian
 Share

Postări Recomandate

Ce draq se intampla ca de 10 zile o tot tin in ghinioane :finger: , intai am ramas pe dinafara cu serviciu' un patron de rahat :kick: , apoi mi-a expirat casco la conserva si nu l-am inoit ca deh nu mai aveam servici, acum din cauza unui idiot din asta cu maxi taxi am si pocnito, fu...i in gura de magari :kick: si acum nu am bani sa o fac.

 

;) :10: :10: X-( :moron: tuturor soferilor de maxi taxi :D :ok: :bore: :P :( :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai, zi-ne si noua macar ce si cum s-a intamplat. ;)

 

De pilda, mie, un tzaran de maxi taxist, mi s-a bagat brusc subit si dintr-o data in fatza, de langa trotuar, pe linia de tramvai (asta se inampla pe Pace Protopopescu) pe care eram eu, am pus frana, m-am dus pe sine ca pe sanie, noroc ca "m-am dat jos" repede si am oprit la 1m de el. Chestia e ca javra a facut manevra brusc si daca-l pocneam eu picam de prost, pt ca-l loveam in spate si el putea sa zica alteva la politie.Si-l credeau pe el. :finger:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Era sa o patzes si eu odata cu un taximetrist. Eram cu o dacie papuc de la o firma (cu casco nu ma prea stresa) si nu mia acordat taxiu prioritate. Am evitat mai tarziu, nu sa intamplat nimik. La care taximetristu' " ma (cuvant jignitor) nu te-a invatzat mata ca orasu' e al nostru (se referea al taximetristilor) " :finger: ... pacat ca era de 3 ori mai mare ca mine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Era sa o patzes si eu odata cu un taximetrist. Eram cu o dacie papuc de la o firma (cu casco nu ma prea stresa) si nu mia acordat taxiu prioritate. Am evitat mai tarziu, nu sa intamplat nimik. La care taximetristu' " ma (cuvant jignitor) nu te-a invatzat mata ca orasu' e al nostru (se referea al taximetristilor) " :10: ... pacat ca era de 3 ori mai mare ca mine

 

 

super tare ..... ;)

 

Ce draq se intampla ca de 10 zile o tot tin in ghinioane :finger: , intai am ramas pe dinafara cu serviciu' un patron de rahat :10: , apoi mi-a expirat casco la conserva si nu l-am inoit ca deh nu mai aveam servici, acum din cauza unui idiot din asta cu maxi taxi am si pocnito, fu...i in gura de magari X-( si acum nu am bani sa o fac.

 

 

 

 

orice ai face nu te urca pe motoreta...stai un pic timpul o sa le rezolve pe toate

 

ps.un ghinion nu vine niciodata singur...asta nu e incurajare, da ma rog e realitate..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:finger:

Pai, zi-ne si noua macar ce si cum s-a intamplat. X-(

 

De pilda, mie, un tzaran de maxi taxist, mi s-a bagat brusc subit si dintr-o data in fatza, de langa trotuar, pe linia de tramvai (asta se inampla pe Pace Protopopescu) pe care eram eu, am pus frana, m-am dus pe sine ca pe sanie, noroc ca "m-am dat jos" repede si am oprit la 1m de el. Chestia e ca javra a facut manevra brusc si daca-l pocneam eu picam de prost, pt ca-l loveam in spate si el putea sa zica alteva la politie.Si-l credeau pe el. :10:

 

Pai cam asa am patit eu mi-a taiat fata si am intrat in coltul barii lui de protectie si rahatu' lui de masina are bara putin crapata iar eu.... :moron: bara fata,far st,grila radiator capota. ;) si binenteles ca eu sunt de vina ca nu am pastrat distanta,da mor de ciuda ca nici macar nu aveam viteza 20-25km/h cu a-I-a plecam de la semafor si eram in accelerare.

 

Multumesc pentru incurajari si sustineri.

 

Treaba e ca daca fac rost de bani si o duc la doftor tre sa merg cu motoru si pe frigu asta.... :10:

Editat de pretorian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...