Lolo_ID Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Cu ce motocicleta e corcit Puch -ul asta din 1940. Motorul e de 350 cm.P1010006.JPGP1010007.JPGP1010008.JPGP1010019.JPG Sau ce a mai ramas din Puch. M am gandit ca zilele astea nu surubariti. Sarbatori fericite. Cadrul pare a fi de M106 modificat grosolan. Roata spate, pinionul si carcasa lui sunt de IJ 56. Slabe sanse sa afli mai multe dupa felul in care a fost modificata. Stopul este de Jawa/CZ/Manet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 daca despre acest schelet de sea nu stie nimeni nimic aceasta sea de la ce moto provine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Emw r35 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 La un nene am gasit acest carburator nou nout, nu scrie nimic pe el. Stie cineva de la ce este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moiseninel Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Este de Jawa de 250.Merge pus si pe Simson AWO S si T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Este de CZ Sport...nu-mi este clar ce model (175 sau 250), si asa este...merge brici pe Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 Doua roti pe 19 nus de la ce sunt ...cine este interesat de ele sa faca oferta aici sau pm . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 dinam necunoscut,din pacate placuta de identificare e stearsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 (editat) Salut, Daca stie cineva de la ce e roata asta !? E pe 19",are 36 spite iar diametrul spitei e de 5 mm. Mersi Aoleoooo! Ce avalansa de pareri ! De-abia fac fata la atatea sugestii . N-are nimic , eu nu ma demoralizez si recidivez : deci , solicit in continuare sprijinul altora mai eruditi intru' identificarea urmatoarelor : Editat Ianuarie 19, 2013 de mpc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 rotile-s de m (foto 3 si 4,celelalte nu stiu),la fel si cutia,ma rog.. ce'o mai ramas din ea. Mersi-mersi ! In sfarsit o parere ! Sper sa am sansa sa identific si restul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 ce motocicleta ar fii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 Aoleoooo!Ce avalansa de pareri ! De-abia fac fata la atatea sugestii . N-are nimic , eu nu ma demoralizez si recidivez : deci , solicit in continuare sprijinul altora mai eruditi intru' identificarea urmatoarelor : sa ii zica omului cineva , ceva despre primele 2 roti ca nu stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 (editat) Alte cateva piese in atentia celor care ma pot sprijini cu identificarea . Stopul de Simson ( nr. 1 si 2 ) e plasat ca si reper pt. comparatie . Multumesc celor care mi-au facut sugestii cat si celor care urmeaza sa faca. Editat Ianuarie 23, 2013 de mpc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 un capac de distributie ,cred si un magnetou MAGNETO FRANCE de la ce moto sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 26, 2013 Share Postat Ianuarie 26, 2013 K750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) Asta de la ce este? Editat Ianuarie 27, 2013 de cristi74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) Far de IJ 56. Editat Ianuarie 27, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 un capac de distributie ,cred si un magnetou MAGNETO FRANCE de la ce moto sunt ? gnome rhone ax2 cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulit Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Asta de la ce este? kilometrajul este de aro m461 adica ims Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Stie cineva ce motocicleta ar putea fi in imagine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 (editat) Standard ii e numele. Se gaseste in vitrina unui magazin din Timisoara. Se cere 2000 sau 2500 euro pe ea (pret negociabil - de parca ar mai conta). Proprietarul e din Arad. Editat Februarie 1, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Standard ii zice vanzatorul sau proprietarul, eu ma intrebam ce e cu adevarat sau macar din ce e facuta pentru ca asta nu reusesc sa imi dau seama. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 sa pasager awo,cutie scule awo,carburator tula,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Multumesc,restul am gasit si eu,e in mare parte un Standard cum zice omul. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Ia dati-va cu parerea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate