Lolo_ID Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Releu regulator motocicleta M1A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Lolo , identifica-mi si mie numarul de tel si da un fir ca sa rezolvam treburile noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Multumesc Lolo. Deoarece nu imi face trebuinta il voi pune la bursa sau la licitatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Rog cunoscatorii sa ma ajute la identificarea modelului de mai jos,pe care oricat l-am cautat n-am reusit sa-l identific. Trebuie ca e foarte vechi si extrem de rar . . . De la ce e cardanul acesta ? Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 chiulasa necunoscuta..sau cel putin asa cred eu.. stie cineva de la ce moto provine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 (editat) De la ce model de Puch provine acest kilometraj ? Dar cutiile astea? Editat Februarie 18, 2013 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Cine stie de la ce model de IJ provine aceasta oala de ambreiaj ? Este noua din stocuri vechi si as vrea sa o vand dar din pacate nu stiu de la ce model de IJ este ca sa pot spune potentialilor doritori . Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 De IJ sigur nu este. E posibil sa fie de la vreun Minsk de cros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulit Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 stie cineva de la ce provine daraba de fonta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Buna Seara! Domnilor, daca aveti vre o idee de unde ar putea proveni roata, cutia cu ambreiajul si magnetoul va ascult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) Poti face poze si cu partea cealalta a rotii ? Editat Februarie 23, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Poti face poze si cu partea cealalta a rotii ? Da, imediat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 are careva idee ce barca de atas e asta ? vreau sa o vind daca trebuie cuiva ... 100euro , in 2 sapt se va transforma in casuta de Bulldog ! Am zis sa nu pun direct flexul pe ea ,ca poate trebuie cuiva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulit Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 stie cineva de la ce provine daraba de fonta? nimeni nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 scuze ca reinvii topicul, dar uitati-va si voi ce "sigla" are cu creta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 alt ataş neidentificat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Alte poze, in completarea celor postate de user-ul ro nin : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Ma poate ajuta cineva cu info despre piesele din pozele atasate, sau macar unele din ele? Multumesc, toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Rezervorul este de IJ 56 (modificat/latit), claxonul e de MZ ES / RT sau Simson, stopul e de Jawa/CZ/Manet, ceasul km e de IMS, al doilea carburator e de Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Multumesc inca o data Lolo. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Daca renunti la stopul de Manet ma intereseaza pe mine.Poti sa-mi lasi un nr de tl pe PM si te sun ca sa discutam.Merci. Scuze off topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Pt. Hondasan: aveti inbox-ul plin... poza tot din curiozitatea de a le identifica. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Mi-a soptit o "pasarica" , ca masinile stau de mult acolo si o sa stea in continuare din cauza preturilor cerute pe rugini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Pt. Hondasan: aveti inbox-ul plin... poza tot din curiozitatea de a le identifica. multumesc Ai dreptate.Scuze.Am facut loc.Astept vesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Mi-a soptit o "pasarica" , ca masinile stau de mult acolo si o sa stea in continuare din cauza preturilor cerute pe rugini. Pasarica vine din Satchinez, Timis presupun, eram curios ce masini sunt, nu ma pricep si nici nu stiu daca sunt de vanzare, desi sunt asezate ca si la piata. Eu doar le-am pozat in mers, impresionat de atentia acordata de proprietar masinutelor. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate