calinbac Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Aha, OK, atunci nu mă bag, nu-i lupta meaÂŞi aÂşa suntem în balării față de tema topicului Pe de altă parte, Âştie cineva al cui e Suzuki Intruder care parchează în fața băncii ****Bank de vis-a-vis de primărie? eu parca am citit Marauder, dar s ar putea sa ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 eu parca am citit Marauder,dar s ar putea sa ma insel Ba eu cred ca EU m-am inselat Intruderul e mai mare si mai nou, dar tot cu "uder" se termina Multumesc tuturor.Sper sa fiu declarat la prima intalnire ,,decanul de varsta" Ia te uita...... Incet, dar sigur ne adunam o mica gaÂşcă de pensionari. O să moară de ciuda puÂştanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 salut ! cata din bocsig posesor de bestie marca honda hornet 2003 albastra! AR 10 AMG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 salut ! cata din bocsig posesor de bestie marca honda hornet 2003 albastra! AR 10 AMG Ce fund sexi are bestia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stifler Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) salut! sunt andrei stau in vladimirescu si am o honda nsr 125 .. ( am doar A1 k altfel de la busa in sus ) ..cine are chef de plimbari..iesiri sa ma cheme si pe mine :andrei_strifler Editat Iulie 18, 2008 de Stifler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rival Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 salut! sunt andrei stau in vladimirescu si am o honda nsr 125 .. ( am doar A1 k altfel de la busa in sus ) ..cine are chef de plimbari..iesiri sa ma cheme si pe mine :andrei_strifler Facem o liniuta? :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 ZX9-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 19, 2008 Autor Share Postat Iulie 19, 2008 salut ! cata din bocsig posesor de bestie marca honda hornet 2003 albastra! AR 10 AMG ...welcome! salut! sunt andrei stau in vladimirescu si am o honda nsr 125 .. ( am doar A1 k altfel de la busa in sus ) ..cine are chef de plimbari..iesiri sa ma cheme si pe mine :andrei_strifler ...welcome si tie!...puteai lasa poza intreaga, asa cum e acuma e ca si cind ai pus-o degeaba!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stifler Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 Facem o liniuta? facem ...numa zi cand sa ma pregatesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 ZX9-R ...acum e musai sa iti schimbi nickul... sau ai ramas cu sufletul tot la Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 600 HORNET SI 650 BANDIT S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) facem ...numa zi cand sa ma pregatesc ai grija mai cu Raptoru ca e nervos tare...si stapanu la fel,are antrenament si nerv! Editat Iulie 21, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 600 HORNET SI 650 BANDIT S banditu' ii a lu iercosan...MCLu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 da da! nu la tine am fo la curtici ca sa vad u n transalp negru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 da da! nu la tine am fo la curtici ca sa vad u n transalp negru? ba da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 ia ghici cine a aparut pe forum!EU ZMAUL:))))))va salut pe voi cei tristi ramasi in Arad.sau eu sint mai trist aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 ia ghici cine a aparut pe forum!EU ZMAUL:))))))va salut pe voi cei tristi ramasi in Arad.sau eu sint mai trist aici? prima data invata-ti numele motorului sa-l scri corect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 haidati..loc unde fiecare se poate lauda....cine ce si-a mai luat ...? ???NIMEEEEEEEEEENI FERRARI ...hai..macar o hayabusza VARZA topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 haidati..loc unde fiecare se poate lauda....cine ce si-a mai luat ...? ???NIMEEEEEEEEEENI FERRARI ...hai..macar o hayabusza VARZA topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 haidati..loc unde fiecare se poate lauda....cine ce si-a mai luat ...? ???NIMEEEEEEEEEENI FERRARI ...hai..macar o hayabusza VARZA topic Pot sa ma laud si eu cu ferrari`ul meu jvc ? Honda VF 500 F Bafta! Asfalt Uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 baga o poza sa vedem si noi motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 baga o poza sa vedem si noi motoreta! e frumoasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 sa o stapanesti sanatos! Thx bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Na bine, prezentarile: Ovidiu Hara, originar din Barzava, de vreo 15 ani stau in Arad - scolile, serviciul si mai nou scoala fiicei mele ( clasa 1-a) Nu am garaj, asa ca in Arad am conserva cea de toate zilele (Logan in rate), motoarele sunt la Barzava si le plimb in concediu sau in cate un weekend fara precipitatii. Motoarele sunt : - Yamaha XV 535 virago din 1997, 20.800 km, adusa de mine din Germania in noiembrie anul trecut - Yamaha XTZ 750 Super Tenere din 1991, 33.000 km, cumparata in august 2008 de la Adi Avramutiu (MotoExtrem) din Micalaca Si poze de familie... ( Vaca si Scroafa) - una carei-a ii tot promit ca o s-o scot o data si o data iarasi pe sosea, dar mai are nevoie de niste transplanturi - IFA MZ BK 350 din 1957, cativa km, cumparata intr-o primavara prin 1986 de tatal meu, pfoai ce m-am bucurat..... Mai are vreo doua roabe de piese prin pod, multe piese de schimb, dar, bineinteles, ce e defect nu am de schimb... - si una cu care se plimba copii (doi nepoti care stau la noi - 17 si 18 ani) - Mobra hoinar, habar n-am de cand, nici cati km are nu stiu ca nu mai functioneaza vitezometrul, am primit-o de la o colega de lucru doar sa scape de ea sa elibereze garajul, in iarna trecuta ( am dat o sticla de Jack Daniels si o milka mare pe mobra). Cam atat deocamdata... Habar n-am de unde au aparut ultimele doua poze astea din josul paginii, ca la editare le-am scos. Pozele sunt facute prin august anul asta, dar idiotul de aparat hoto, de cate ori schimb bateriile reseteaza data si eu bineinteles am uitat sa o introduc... Editat Octombrie 9, 2008 de ovisey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate