BERY Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 (editat) asta e Chopperul meu: Motoru meu de la Arad: Editat Iunie 25, 2006 de BERY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 (editat) sa continuam :motorul meu motorul lui CRISTImotorul lui CLAUmotorul lui RADUmotorul lui ZORO Editat Iunie 26, 2006 de Gim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Si o mai am si pe asta, nui Chopper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 motorul lui TACAmotorul lui EMILmotorul lui VIO Motorul lui KIDMotorul lui MIKEMotorul lui RUS un caine batrin motorul lui PAUL mai sunt si alte motoare prin arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Asta ghici al cui e??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Asta ghici al cui e??? a lu rim bim bim sau a lu pokemon cum vrei sa-zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 da' asta chinezesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 da' asta chinezesc ? asta tii bun???Metzeler ME 880 Marathon 150/80 B16 TL 71H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 9, 2006 Autor Share Postat Iulie 9, 2006 ....'neata!!...eu mai am un motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 mai dar putini mai sunteti in arad ..mutati'va naibii la timisoara .. @taca vinzi z1000'ele ce pret, an etc eu cu taca: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 mai dar putini mai sunteti in arad ..mutati'va naibii la timisoara .. @taca vinzi z1000'ele ce pret, an etc eu cu taca: ...de ce sa ne mutam acolo?...ca sa fim mai multi?...nu,mersi...ne este muuult mai bine asa putini citi suntem...fara sa ne calcam in picioare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 mai dar putini mai sunteti in arad ..mutati'va naibii la timisoara .. Cât rafinament... Se vede de la o poÂştă că TimiÂşoara e oraÂş universitar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 11, 2006 Autor Share Postat Iulie 11, 2006 Cât rafinament... Se vede de la o poÂştă că TimiÂşoara e oraÂş universitar ...mai,si mie mi s-a parut ca este un mesaj subliminal in postu lu ala dar cum tocmai mi-am luat-o peste bot de la admini...m-am abtinut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 ...mai,si mie mi s-a parut ca este un mesaj subliminal in postu lu ala dar cum tocmai mi-am luat-o peste bot de la admini...m-am abtinut! fii cuminte floriane....fii cuminte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 ...de ce sa ne mutam acolo?...ca sa fim mai multi?...nu,mersi...ne este muuult mai bine asa putini citi suntem...fara sa ne calcam in picioare!!! ce dracu ai lemon? nu mai poate nimeni sa-si dea cu parerea p-aci? ei fi si tu vreun rege? vezi ca al scuteristilor e ocupat s-ai un concediu fain fara evenimente[ce-o mai ramas din el] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 hello la toata lumea, s-a mai "nascut un motorist" in arad, sau mai bine zis doi, ca impart un Aprilia AF1 de 125, cu fratemio care are doar 16 ani si deci A1 PS: sunt D.a.n.i. , si in curand si poze cu mine, (si fratemio) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 hello la toata lumea, s-a mai "nascut un motorist" in arad, sau mai bine zis doi, ca impart un Aprilia AF1 de 125, cu fratemio care are doar 16 ani si deci A1 PS: sunt D.a.n.i. , si in curand si poze cu mine, (si fratemio) hello,bine-ai venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 salut D.a.n.i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 ... mai degraba poze cu motorul tau ca aici e motociclism.ro nu sentimente.ro numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 hello la toata lumea, s-a mai "nascut un motorist" in arad, sau mai bine zis doi, ca impart un Aprilia AF1 de 125, cu fratemio care are doar 16 ani si deci A1 PS: sunt D.a.n.i. , si in curand si poze cu mine, (si fratemio) salut si bine ai venit printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 oameni buni am ceva probleme cu motoru' si daca nu le pot rezolva singur o sa am nevoie de un mecanic, motoru' meu are ceva probleme la carburator si cred ca ii ceva si cu aprinderea... Asa ca daca stiti ceva mecanici care se ocupa de motoare (da sa fie cat de cat de incredere, nu tot felu' de mesteri populari) dati-mi si mie adrese sau numere de telefoane pls.... Mersi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 (editat) 0726316580 Attila 0722649743 Avramutiu 0788461013 Gim 0721268448 Mircea toti sunt de incredere si asta e doar o ordine alfabetica ... se pare ca vara asta se poarta hayabuse Editat Iulie 19, 2006 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 0726316580 Attila 0722649743 Avramutiu 0788461013 Gim 0721268448 Mircea toti sunt de incredere si asta e doar o ordine alfabetica ... se pare ca vara asta se poarta hayabuse Se poarta dulciurile,..si cum mai sunt unii cu glicemia scazuta,..isi iau Hayabuse,.(au strans banii care trebuiau cheltuiti pe savarine si eclere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 mersi fain, sper sa rezolv repede treaba si sa fiu "back on the road" !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 mersi fain, sper sa rezolv repede treaba si sa fiu "back on the road" !!! salutare si welcome! am avut si eu o apriliutza...tot af1...ai ceva poze cu ea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate