ady_viteza Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Desi cred ca au mai fost topicuri despre busa vreau sa vad ce parere aveti despre tuningul acestei motociclete.Si o sa incep eu. INCREDIBIL. 550 de cai putere si o viteza maxima de 400 km/h pentru o motocicleta cu care se merge pe strada!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Cu o mica aripioara...decoleaza .E intradevar ceva maret dpdv al performantelor ,dar la cat au bagat in ele ,plus dimensiunile sporite ,sant curios cum s-ar descurca prin Poiana Brasov....ele cred ca sant create STRICT pt liniute si pentru a arata...CA SE POATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heb0 Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 avion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Cu adevarat LASER FRATE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Avand in vedere ce prezinta motorul din pozele de mai sus, sunt mandra ca am pe spate tatuat semnul japonez care reprezinta Hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 11, 2006 Autor Share Postat Februarie 11, 2006 Uite si un model mai "cuminte" echipat doar cu NOS fara turbo care dezvolta in jur de 220 de cai putere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 nice scary shit man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Imi place evacuarea Direct din galerie, ce pana lor. Nu numai ca e avion, scoate si zgomot ca un avion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 11, 2006 Autor Share Postat Februarie 11, 2006 Daca-ti mai arat niste poze ni-l arati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 11, 2006 Autor Share Postat Februarie 11, 2006 Nu inteleg de ce vrei sa-mi arati poze in schimbul tatuajului meu. Vino cu ceva mai interesant si poate mai vorbim...sau si mai bine...uita-te tu la poze si lasa-ma pe mine in pace!!! Ah.Atins.Uite ca sa ne impacam iti mai arat ceva interesant.Doar 437 de caluti PS.Daca o sa ne intalnim cumva, iti promit ca o sa te dau cu motoreta(daca o sa vrei normal) intr-un mod "interesant" chiar daca nu am busa.Cine stie, s-ar putea sa-ti placa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Super marfa motocicletele alea, dar....nu prea vad unde le poti alerga cu 400 km/h... Cat despre tehnologie....tot respectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 @ady_viteza - vaz ca nu ai nici cea mai mica tendinta de maturizare (ceea ce nu este neaparat rau ) , dar o motocicleta de 550 de cai...e ca si cum ai avea un al treilea c0i...e interesant da nu iti foloseste la nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 @ady_viteza - vaz ca nu ai nici cea mai mica tendinta de maturizare (ceea ce nu este neaparat rau ) , dar o motocicleta de 550 de cai...e ca si cum ai avea un al treilea c0i...e interesant da nu iti foloseste la nimic E si asta un punct de vedere.Dar daca foloseste la ceva sau nu depinde de fiecare.Mie unu mi-ar place la nebunie chit ca nu as folosi-o decat pentru liniute! PS.Iti spune ceva chestia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 E si asta un punct de vedere.Dar daca foloseste la ceva sau nu depinde de fiecare.Mie unu mi-ar place la nebunie chit ca nu as folosi-o decat pentru liniute! PS.Iti spune ceva chestia asta? Sure...inca mai speri la o revansa impotriva mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 E si asta un punct de vedere.Dar daca foloseste la ceva sau nu depinde de fiecare.Mie unu mi-ar place la nebunie chit ca nu as folosi-o decat pentru liniute! PS.Iti spune ceva chestia asta? shi cine crezi tu ca s-ar baga la liniutze cu tine? nobody! nici macar unul singur! a, poate daca ar fi doua motoare la fel, dar pana atunci nu e decat o categorie aparte... prea departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 Sure...inca mai speri la o revansa impotriva mea... Revansa la liniute?O sa vina si asta in curand! Pana atunci parca avem o cursa de disputat.Brasov-Poiana daca imi amintesc eu bine. PS.Pariul ramane in picioare da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Ce discut eu cu tine ar trebui sa ramana private... Nu de alta da ar fi jenant sa afle lumea si sa te vada spalandu-mi motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 Ce discut eu cu tine ar trebui sa ramana private... Nu de alta da ar fi jenant sa afle lumea si sa te vada spalandu-mi motorul 1 Tu ai atacat primul prin faptul ca ai adus in discutie liniutele din noaptea ...aia. 2 O sa am grija sa-mi las motocicleta cat mai murdara posibil ca sa iti dau posibilitatea dupa cursa sa-mi lustruiesti agregatu in public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 1 Tu ai atacat primul prin faptul ca ai adus in discutie liniutele din noaptea ...aia. 2 O sa am grija sa-mi las motocicleta cat mai murdara posibil ca sa iti dau posibilitatea dupa cursa sa-mi lustruiesti agregatu in public I cannot take your dreams away...all I can do is crash them Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 I cannot take your dreams away...all I can do is crash them De abia astept!I love you to Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 1 Tu ai atacat primul prin faptul ca ai adus in discutie liniutele din noaptea ...aia. 2 O sa am grija sa-mi las motocicleta cat mai murdara posibil ca sa iti dau posibilitatea dupa cursa sa-mi lustruiesti agregatu in public I cannot take your dreams away...all I can do is crash themVedeti ca o dati in latura celuilat site ,sbz unde se sufera de care e mai bun si de care mi-e greata pana peste cap .Dar sper sa nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Vedeti ca o dati in latura celuilat site ,sbz unde se sufera de care e mai bun si de care mi-e greata pana peste cap .Dar sper sa nu Neeehhh..stai linistit...suntem amandoi la fel de varza. Comunitatea posesorilor de speeduri in Targoviste este foarte restransa si cu totii suntem prieteni buni. Ne mai intepam si noi cate un pic sa mai treaca vremea, sa se faca naibii cald odata, sa mergem sa ne dam cu rasnitele si sa nu mai frecam menta la calculator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 Vedeti ca o dati in latura celuilat site ,sbz unde se sufera de care e mai bun si de care mi-e greata pana peste cap .Dar sper sa nu Stai linistit.Ne intepam intre noi pentru ca suntem prieteni buni si amandoi asteptam caldura sa iesim pe strada.Pana atunci ne amuzam si noi un pic si ne mai aducem aminte de sezonul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Aveti grija ,SINCER ,cu "amuzamentul" asta caci e foarte aproape de o provocare REALA si care se poate sfarsi cam urat. Sper sa puteti face diferenta asta si sa evitati ORGOLIILE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Aveti grija ,SINCER ,cu "amuzamentul" asta caci e foarte aproape de o provocare REALA si care se poate sfarsi cam urat. Sper sa puteti face diferenta asta si sa evitati ORGOLIILE spune Silviu care vorbeste din experienta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate