Emppu Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Parerea mea: cum a mai spus-o cineva mi se pare naspa ca se posteaza la rubrica asta tot felu de linkuri cu accidente. Puneti-le si voi la alte discutii sau chestii distractive (ca sunt in stare unii). Tind sa cred ca unii au o placere sadica in a privi si a "imprastia" astfel de filmulete. Daca suntei asa de insetati intrati oameni buni pe bikepics.com ---> sectiunea movies ---> accidents si satisfaceti-va nevoile. Sau daca alea sunt prea "soft" incercati ogrish.com ca sunt mai hardcore. Naspa. Sper sa se termine odata cu "copy paste-urile" astea ca ma dispera. Take care si sa nu se simta nimeni ofensat. E doar o chestie care personal ma deranjaza. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 dupa ce l-a taiat pe mecanicu ala sau ce era ... ramasese o bucatica de ceva care se mai misca ... ce o fi ?? stie cineva ? Aripa de la roata fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Aripa de la roata fata. si eu care credeam ca e capu lu ala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Din cate stiu eu....pilotii pot comunica cu cei de la standuri! Sigur s-ar fii putut anunta.....dar...ce sa ii faci? Nasol de tot...oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 trebuiau sa ia motorul si sa se care repede de acolo. mai ales ca era in timpu cursei! Era de asteptat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 macabru. totusi nu inteleg cum se poate intimpla asta la ei care cica sunt mai bine organizati. oare nu puteau sa opreasca sau cel putin sa-i faca sa incetineasca pe ceilalti cu citeva sute de metri sau km, mai inainte de locul accidentului ma intreb eu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 :yikes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate